Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SİNOP & SAMSUN 2. SS BULUŞMASI (31-01-06-2008)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SİNOP & SAMSUN 2. SS BULUŞMASI (31-01-06-2008)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bathu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SiNOP

MesajTarih: 02.06.2008 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ömer abim , orhan abim ve temelin yapmış oldukları süpriz ile cumartesi gününden sinopta bir gece ağırlayarak pazar sabahı sinop virajlarına dalmaya geldikleri söylüyerek ani bir pazar toplanma borusuyla ekibi toplamak için organizatör oldum hehe

Sol baştan Dr.İlhami abim yeni vfr800 aldık onada ömer abim r6s,orhan abim k7 gsx-r1000 ve temelim k8 gsx-r600 sarı çil çil yanıyor dumanı burnunda SARI rodajı yeni bitti süper bir makina yakından inceledim işçilik dahil 10 numara 636 kullanıcısı olarak söylüyorum ağzımın suyu akmadı değil. karadeniz bölge bayiinden 22500 ytl ye alındı temelimize 6 ay bekledi ama şimdi birtane daha aynı renkten yolda Göz kırpıyorum

işte ben bu ara kürdeyim bulk bi şekilde zirve yapıp define olcaz Gülümsüyorum bodyci hesabı

yavaş yavaş toplanıyoruz

toplandığımız yer tershane balıkçı parkıı

2002 r1 maketci cumhurumla zx-10 tekter alimim onlarında gelmesiyle grup tamam

sol baştan başlıyarak temelim k8 gsx-r600,dr ilhami abim vfr800, ömer abim r6s, maketci cumhurum r1, coşkunum 636,nazlıgelin burak 600rr, ali ihsan abim ve eşi 600f, orhan abim k7 gsx-r 1000,tekteker alim ve artçısı levent zx-10r

ve ayancıktayız yolda foto çekemedik bir tek orhan abinin yolda viraj videosu için durmuştuk. oda birazdan yükleye bilirsem

coşkunumda sevdi makinayı ama 636 dan vazgeçmem diyor

bundan sonraki motorum suzuki abii en sonunda suzuki kawa ayarımda motor yaptı işçilik bilem züper çok beyendim motoru ama benm motorum daha hızlı hehe

Temel plajdaaaaa çok ısrar ettiler bu fotoğrafı koy diyee hehehe

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

http://www.pikniktube.com/v/6a3b4be910064c166597972b41e60cac/u/97365/gsx-r_1000_k7_Samsun_Orhan
orhan abimin viraj videosuu
Başa dön
bathu Çevrimdışı bathu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 02.06.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw nerden aldınız suzukiyi rodajı bitmiş bile üstelik 22500 e Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 02.06.2008 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu, ellerine sağlık güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 02.06.2008 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi gezi olmuş kanlıçay virajlarına hastayım Bravo
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.06.2008 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni Suzuki'nin yolda duruşunu çok beğendim. Bu kadar beklemiyordum. Güzel toplanma olmuş. Darısı nicelerine.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahh ahhh sinop yakıyo içimi
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bathu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600 demiş ki:
yaw nerden aldınız suzukiyi rodajı bitmiş bile üstelik 22500 e Şok oldum Şok oldum Şok oldum

aynen doğru hocam yalan yok bende çok şaşırdım böyle
Başa dön
rayhan_racing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 02.06.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elininize sağlık çok güzel bir gezi olmuş.k8 hayırlı olsun Göz kırpıyorum allah kaza bela vermesin
Başa dön
rayhan_racing Çevrimdışı rayhan_racing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 02.06.2008 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu, cok guzel gezı olmus kasasız belasız nice gezilere....

body yapıyosun sanırım kürden bahsetmişsin ne alıyosun...hacmin cok dar ve cok bulksın.. Gülümsüyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 02.06.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel motor dizayn olarak performansına bakmak lazım...
PAROLA 61
Başa dön
MAMI61 Çevrimdışı MAMI61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
monsteRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GiTmEk İsTeDiGiN YeRdEN...

MesajTarih: 02.06.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım için tesekkurler guzel bir etkinlik... Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 02.06.2008 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu, birlikteliğiniz daim olsun inşallah Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 02.06.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suzuki çok başarılı motor yapmış bu sene. Arkadaş ta en çok beğendiğim renkte almış gsxr 600 ü. İyi günlerde kazasız belasız günlerde kullanır inşallah. Darısı benim başıma artık. Bravo
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bathu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitman, hehe bulkum tamamda tiyo versene genişliyelim Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

geçen hafta diyorlardı sarı renkte gemide gsx-r600 k8 beklıoruz diye ben şaka yapıyorlar sandım sen bir haftada rodajı tamamla cumartesiden de süpriz yatılarmı okan ilk makinayı görünce sen aklıma geldin bundan alalım sana artık çook iyi makina
Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 02.06.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu, yeni geziler bekliyoruz sizden nasip olursa hafta sonuna doğru samsuna geliyoruz

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal