ömer abim , orhan abim ve temelin yapmış oldukları süpriz ile cumartesi gününden sinopta bir gece ağırlayarak pazar sabahı sinop virajlarına dalmaya geldikleri söylüyerek ani bir pazar toplanma borusuyla ekibi toplamak için organizatör oldum hehe
Sol baştan Dr.İlhami abim yeni vfr800 aldık onada ömer abim r6s,orhan abim k7 gsx-r1000 ve temelim k8 gsx-r600 sarı çil çil yanıyor dumanı burnunda SARI rodajı yeni bitti süper bir makina yakından inceledim işçilik dahil 10 numara 636 kullanıcısı olarak söylüyorum ağzımın suyu akmadı değil. karadeniz bölge bayiinden 22500 ytl ye alındı temelimize 6 ay bekledi ama şimdi birtane daha aynı renkten yolda
işte ben bu ara kürdeyim bulk bi şekilde zirve yapıp define olcaz bodyci hesabı
yavaş yavaş toplanıyoruz
toplandığımız yer tershane balıkçı parkıı
2002 r1 maketci cumhurumla zx-10 tekter alimim onlarında gelmesiyle grup tamam
sol baştan başlıyarak temelim k8 gsx-r600,dr ilhami abim vfr800, ömer abim r6s, maketci cumhurum r1, coşkunum 636,nazlıgelin burak 600rr, ali ihsan abim ve eşi 600f, orhan abim k7 gsx-r 1000,tekteker alim ve artçısı levent zx-10r
ve ayancıktayız yolda foto çekemedik bir tek orhan abinin yolda viraj videosu için durmuştuk. oda birazdan yükleye bilirsem
coşkunumda sevdi makinayı ama 636 dan vazgeçmem diyor
bundan sonraki motorum suzuki abii en sonunda suzuki kawa ayarımda motor yaptı işçilik bilem züper çok beyendim motoru ama benm motorum daha hızlı hehe
Temel plajdaaaaa çok ısrar ettiler bu fotoğrafı koy diyee hehehe
Tarih: 02.06.2008 - 12:59 Mesaj konusu:
bathu, birlikteliğiniz daim olsun inşallah _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 02.06.2008 - 13:02 Mesaj konusu:
Suzuki çok başarılı motor yapmış bu sene. Arkadaş ta en çok beğendiğim renkte almış gsxr 600 ü. İyi günlerde kazasız belasız günlerde kullanır inşallah. Darısı benim başıma artık.
geçen hafta diyorlardı sarı renkte gemide gsx-r600 k8 beklıoruz diye ben şaka yapıyorlar sandım sen bir haftada rodajı tamamla cumartesiden de süpriz yatılarmı okan ilk makinayı görünce sen aklıma geldin bundan alalım sana artık çook iyi makina
Tarih: 02.06.2008 - 13:38 Mesaj konusu:
bathu, yeni geziler bekliyoruz sizden nasip olursa hafta sonuna doğru samsuna geliyoruz _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız