Başlıkta da dendiği gibi haydi İstanbul MD, 8 Haziran'da deniz sezonunu açıyoruz..
Katılmak isteyen md üyeleri için program aşağıda sunulmuştur.
Keyifli bir Pazar geçireceğimizi düşünüyoruz.
Buluşma Programı:
08 Haziran 2008 saat 10.00 da Kozyatağı Carrefour E5 üzerindeki otobüs durağı önünden hareketle, saat 10.30 da Maslak İstinye ayrımında bulunan BP benzincide buluşma,
bu noktaya Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar daha erken gelip önce gelenlere yardımcı olabilirler, geçen seneden bilenler için hatırlatma
10.45' te hareketle, Sarıyer'de börekçide sabah kahvaltısı niyetine börek ve ihtiyaç molası, gidilecek börekçi park açısından müsait olan Sarıyer'e girişteki soldaki ilk börekçi, meydanın karşısı.
Kahvaltı olayı bitikten sonra meydanda bulunan Gima'dan içeceklerimizi tedarik edeceğiz ve limandan yenecek balık varsa balık, yoksa tavuk vs.alacağız.
Ekip toplandıktan sonra Garipçe köyüne doğru yola düşeceğiz, Garipçe' de motorları park ettikten sonra, 20-25 dakikalık bir yürüyüşle Büyükliman piknik alanına ineceğiz. Dönüşümüz 17.30 gibi olacaktır, 18.00 de Garipçe' de oluruz.
Gezide ihtiyaç olacaklar:
Önerim herkesin artçılar dahil bir sırt çantası alması, zira elle malzeme taşımak oldukça zor oluyor, yürüyüş parkuru oldukça çetin:) Geçen sene gelenler bilir, arzu edenler yanlarına mayolarını alsınlar, sonra ağlamak yok:)
Montlarla yürümek oldukça zor, arabalı biri gelirse montları orda toplarız. Motorlarımıza dokunan olmaz oldukça güvenli bir yerdir.
NOT: Bu Gezi sabah kalktığınızda etraf yağmur ve çamursa iptal edilmiş olacaktır.
Bu geziden MD İstanbul Organizatörleri sorumludur.
Gidilecek yerin kuş bakışı hali
Geçen seneden bir kaç kare..
O şimdi Asker..
Hangisi minik ??
Siz de burada olma istemez misiniz?
Geziler ile ilgili genel notlar:
·Tüm gezilerde grup sürüşü ve kuralları geçerlidir.
·Gezi ve Organizasyon Yürütme Kurulu mevcut gezi rotalarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
·Sürüşlerde, herkes kendi motorundan sorumludur. Bakımsızlıktan meydana gelebilecek aksaklıklar için grup bekletilemez.
·Geziye katılan tüm MD’lerin, MD adaylarının ve misafirlerin kılık kıyafetleri motor kullanmaya uygun olmalıdır. Tüm gezilerde KASK takmak mecburidir
·Geziye katılan tüm sürücülerin ve motorlarının, resmi evraklarının tam ve eksiksiz olması gerekmektedir. Herhangi bir resmi kurumla oluşacak problem (motorun bağlanması, ceza kesilmesi, vb… ) kulübü, yetkilileri ve geziyi bağlamaz.
·Tüm gezilerin sitede duyurulmadan önce Gezi ve Organizasyon yürütme kuruluna, yukarıdaki formatta sunulması ve onay alması zorunludur.
·Tüm gezilere katılanların toplanma veya geziye başlama yerlerine dolu depo ile gelmeleri zorunludur. Yolda gruptan ayrılıp münferit benzin alımı yapılmayacaktır.
·Uzun sürüşlü gezilerde maksimum 150 km. de bir benzin molası verilmelidir. Benzin alınacak yerlere, sürüş esnasında Organizasyon Yürütme Kurulu ve Klan sözcüleri karar verebilir.
Tarih: 02.06.2008 - 14:46 Mesaj konusu:
Akşam bu etkinlik için BANNER tasarlıyıp anasayfa da yayına sokacagım...
Harika bir İSTANBUL MD etkinliği...
Hadi bakalım şimdiden iyi eğlenceler. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
ohohooo siz nerde kaldınız ben sezonu kapatcam
iyi eğlenceler ist. md _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 02.06.2008 - 15:11 Mesaj konusu:
Hakaten Yuvacık gezisi ne oldu arkadaşlar oranın yolları gerçekten çok güzel ve virajlı
Bu organizasyonda şimdilik bir kenarda kalsın, gelirsek 2 motor 4 kişi geliriz kısmet bakalım. _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
d-devil Abicim tuvacığa gitmiştik bi kaç hafta önce fena virajlar var Artis bi 1000RR'lı virajlara yattığımı görünce kendiside yapmak istedi azdaha patlıyordu gözümün önünde
Nymphia Ne bekliyoruz dolmuşmu Ne beklicem yaa bi ara topic falan açılmıştı hava muhalefeti yüzünden iptal olmuştu o yüzden şey ettim _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Arkadaşlar, hava muhalafeti veya başka elde olmayan nedenlerden dolayı iptal edilen tüm geziler sırayla yapılacaktır. Yuvacık da, Maşukiye de önümüzdeki haftalarda programa alınacaklar. Don't worry yani
Bu arada, Garipçe gezisi için yanınıza ufak mangal da almayı unutmayın. Malzemeleri almak yetmiyor, mümkünse bir de ufak mangalınız bulunsun, sonra tavuk, balıklar elde patlayabilir
Tarih: 02.06.2008 - 16:09 Mesaj konusu:
deliemin demiş ki:
d-devil Abicim tuvacığa gitmiştik bi kaç hafta önce fena virajlar var Artis bi 1000RR'lı virajlara yattığımı görünce kendiside yapmak istedi azdaha patlıyordu gözümün önünde
abi ben bu tiplere hastayım yaaaa, adam daha doğru düzgün motor kullanmasını öğrenmede alıyor 600RR'ı 1000rr'ı sonra senin yaptığını yapmaya çalışıyo, bu arada tabi arka yusuffff yusufff _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız