Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - EE nihayet kaza yaptım....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

EE nihayet kaza yaptım....
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE - SİİRT - ŞIRNAK - ÇANAKKALE- VAN- HONDA CBR125-600 RR 2006

MesajTarih: 02.06.2008 - 15:05    Mesaj konusu: EE nihayet kaza yaptım.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yıllardı ilk defa kaza yaptım.Yolda durmuş bekleyen bir 35-40 yaşlarında bir kadın ve yanında 3-4 yaşlarındaki çocuğu nedeni ile...Normal hızım 40-50 km/sn ile normal caddede yoluma devam eder iken bu şahıslar ile aramda 2-3 m.kalmıştıki çocuk fırlamazmı önüme tabii ani bir ön ve arka fren,yolunda hafif kumlu olmasının etkisi ile ortalık birden bire toz duman olması ile beraber kendimi caddeye yapışmış olarak buldum.Sağ olsun öküz vatandaşlarımız...... Diyecek bir şey yok.Allah'tan şahitlerimiz varda gelip "niye çocuğuna hakim olmuyorsun be aptal kadın" lafları karmaşası içerisinde birden motoru yerden kaldırayım demem ile sağ elimde bir kuvvetsizilik hissediyorum ve bakıyorum ki sağ el serçe parmağım tam kıkırdak kısmından aşağı sallanıyor, ((o sıcaklıkla tabii canım yanmadı ama hastanede acısı çıktı)) ve bir kaç yerimde eldiven takmadığımdan dolayı hafif sıyrıklar......
Tabii tek dua ettiğim taraf şimdiye kadar hiç motora kasksız ve elbisesiz binmemiştim.Bu sefer nasıl oldu ise eldiveni takmadım ve acısını kötü hissettim.Ve kaskımın beni nasıl bir tehlikeden kurtardığını ağağıdaki resimde kaskın yere vuruş ve sürtünme şiddetinden anlayabilirsiniz...İşin kısası kask ve elbise sayesinde işi ucuz yırttık ama eldiven olmadığından ellerden bayağı bir acı çektim ve halen çekiyorum.Elime serçe parmağımın avuca yakın kısımına parmağı yerine oturtarak 4 dikiş atıldı.Şu an motorun resimlerini ekleyemiyorum çünkü motor uzak bir yere park edildi.(yakında eklerim)
Diyeceğim
1-öküz vatandaşlarımız oldukça kaza kaçınılmaz..
2-Kask ve elbise olmadan asla !!
3-Olay yerinden apar topar beni (şahsen tanımamasına rağmen ) hastaneye yetiştiren arkadaşa teşekkürlerimi bildiririm.
Allah cümlemizi korusun !

blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 02.06.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aman kardeşim dikkat et kendine. Allahtan öküzlere de bir şey olmamış ozaman haklı olmana rağmen çok üzülürdün çünkü. Geçmiş olsun.
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 02.06.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi büyük geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun acil şifa versin. Sebep olana söyleyecek söz bulamıyorum Öfkeliyim
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 02.06.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ok cok gecmıs olsun bızım toplulumuz boyle ıste hayatımız pamuk ıplıgıne baglııı İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 02.06.2008 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.06.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun allah beterinden saklasın
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 02.06.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun, en çabuk zamanda sağlıgına kavuşman dileği ile Motordelisi
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 02.06.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle 40-50 yaşlarında bir kadın yüzünden ben de motordan düşmüştüm..Tek yönlü yolda karşıdan karşıya geçerken ters tarafa baktı salak , ordan taşıt gelmesinin imkanı yok zaten..Allah'tan hızım düşüktü frenlere asıldım bn düştüm motordan..Zaten düşmeseydim kesin kadına çarpcaktım o kadar yakındık..Sonra ben motoru yerden kaldırırken bir baktım kadın kaçmaya başlamış..Teyze teyze bi şeyin var mı diye bağırdım arkasından ama koşa koşa gidiyordu
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 02.06.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Motosiklet kazalarında en çok hasar gören yer ellerdir. İçgüdüsel olarak kendimizi korumak için ellerimiz devreye sokarız kaza anında. Motosiklet kullananların mutlaka korumalı eldiven takması gerek diye düşünüyorum. Bravo
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
adin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.06.2008 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackhawk_honda, geçmiş olsun allah beterinden korusun İstemiyorum

ama uslubun çok yanlış nedemek öküz ve yavrusu herşyden önce karşındaki bir insan kaldıkı bir bayan ve 3. 4 yşlarında bir çocuk ya onlar senin akrban bacın kardeşin olsaydı gene böle mi konuşacaktık belliki senin çocuğun yok yada çocukları zaptetmekten bi habersin tamam hatalıdır orası ayrı motorcu önce kendine saygılı olacak sonra çevresine Beğenmedim Beğenmedim

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.06.2008 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
tez zamanda iyileşirsin inşallah
ugrcn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Beykoz

MesajTarih: 02.06.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun

Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Başa dön
ugrcn Çevrimdışı ugrcn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Psile
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 02.06.2008 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Şok oldum
Başa dön
Psile Çevrimdışı Psile Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rayhan_racing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 02.06.2008 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum geçmiş olsun kardeşim Şok oldum
Başa dön
rayhan_racing Çevrimdışı rayhan_racing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bahadirbilir
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Tokat

MesajTarih: 02.06.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

geçmiş olsun
tez zamanda iyileşirsin inşallah

TOKAT
Başa dön
bahadirbilir Çevrimdışı bahadirbilir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal