Tarih: 02.06.2008 - 15:05 Mesaj konusu: EE nihayet kaza yaptım....
Yıllardı ilk defa kaza yaptım.Yolda durmuş bekleyen bir 35-40 yaşlarında bir kadın ve yanında 3-4 yaşlarındaki çocuğu nedeni ile...Normal hızım 40-50 km/sn ile normal caddede yoluma devam eder iken bu şahıslar ile aramda 2-3 m.kalmıştıki çocuk fırlamazmı önüme tabii ani bir ön ve arka fren,yolunda hafif kumlu olmasının etkisi ile ortalık birden bire toz duman olması ile beraber kendimi caddeye yapışmış olarak buldum.Sağ olsun öküz vatandaşlarımız...... Diyecek bir şey yok.Allah'tan şahitlerimiz varda gelip "niye çocuğuna hakim olmuyorsun be aptal kadın" lafları karmaşası içerisinde birden motoru yerden kaldırayım demem ile sağ elimde bir kuvvetsizilik hissediyorum ve bakıyorum ki sağ el serçe parmağım tam kıkırdak kısmından aşağı sallanıyor, ((o sıcaklıkla tabii canım yanmadı ama hastanede acısı çıktı)) ve bir kaç yerimde eldiven takmadığımdan dolayı hafif sıyrıklar......
Tabii tek dua ettiğim taraf şimdiye kadar hiç motora kasksız ve elbisesiz binmemiştim.Bu sefer nasıl oldu ise eldiveni takmadım ve acısını kötü hissettim.Ve kaskımın beni nasıl bir tehlikeden kurtardığını ağağıdaki resimde kaskın yere vuruş ve sürtünme şiddetinden anlayabilirsiniz...İşin kısası kask ve elbise sayesinde işi ucuz yırttık ama eldiven olmadığından ellerden bayağı bir acı çektim ve halen çekiyorum.Elime serçe parmağımın avuca yakın kısımına parmağı yerine oturtarak 4 dikiş atıldı.Şu an motorun resimlerini ekleyemiyorum çünkü motor uzak bir yere park edildi.(yakında eklerim)
Diyeceğim
1-öküz vatandaşlarımız oldukça kaza kaçınılmaz..
2-Kask ve elbise olmadan asla !!
3-Olay yerinden apar topar beni (şahsen tanımamasına rağmen ) hastaneye yetiştiren arkadaşa teşekkürlerimi bildiririm.
Allah cümlemizi korusun !
_________________ 1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.11 TÜRK İÇİN CİHANI FETHEDERİZ...Özel Harp.
AB RH (+) 0 506 359 7273
Aman kardeşim dikkat et kendine. Allahtan öküzlere de bir şey olmamış ozaman haklı olmana rağmen çok üzülürdün çünkü. Geçmiş olsun. _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
Tarih: 02.06.2008 - 15:21 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun allah beterinden saklasın _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Böyle 40-50 yaşlarında bir kadın yüzünden ben de motordan düşmüştüm..Tek yönlü yolda karşıdan karşıya geçerken ters tarafa baktı salak , ordan taşıt gelmesinin imkanı yok zaten..Allah'tan hızım düşüktü frenlere asıldım bn düştüm motordan..Zaten düşmeseydim kesin kadına çarpcaktım o kadar yakındık..Sonra ben motoru yerden kaldırırken bir baktım kadın kaçmaya başlamış..Teyze teyze bi şeyin var mı diye bağırdım arkasından ama koşa koşa gidiyordu
Tarih: 02.06.2008 - 15:34 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun. Motosiklet kazalarında en çok hasar gören yer ellerdir. İçgüdüsel olarak kendimizi korumak için ellerimiz devreye sokarız kaza anında. Motosiklet kullananların mutlaka korumalı eldiven takması gerek diye düşünüyorum.
blackhawk_honda, geçmiş olsun allah beterinden korusun
ama uslubun çok yanlış nedemek öküz ve yavrusu herşyden önce karşındaki bir insan kaldıkı bir bayan ve 3. 4 yşlarında bir çocuk ya onlar senin akrban bacın kardeşin olsaydı gene böle mi konuşacaktık belliki senin çocuğun yok yada çocukları zaptetmekten bi habersin tamam hatalıdır orası ayrı motorcu önce kendine saygılı olacak sonra çevresine _________________
''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız