Evet arkadaşlar artık Anadolu yakası toplantılarını Çayır Çimende yapıyoruz. 11.06.2008 İstanbul md çayır çimende toplanıyor.... Herkesi bekliyoruz...
Unutmadan toplantı yeri bir mekan degildir eskiler bilir yenilerde ögrenir artık bir otoparkta toplanıyoruz istiyen istedigi içeçegini yiyecegini yanında getiriyor veya yürüme mesafesindeki bakkaldan alıp geliyor....
Tekrar yazıyorum ister motorunuz olsun olmasın herkesi bekliyoruz...
Bekle bizi ÇAYIR ÇİMEN Çarşamba günü ordayız....
Bu arada MD ürünlerimiz herzamanki gibi mevcuttur sipariş vermeniz yeter
Yavaş gitme yarışı yapılcaktır ilgilenenlere duyrulur...
Tarih: 11.06.2008 Çarşamba
Saat:19.00 sonra 23.00 kadar kesini var
Yer:Çayır Çimen
Adres:Kadiköy-Bostancı Sahil yolu Bostancı deniz otobüslerinin yanındaki büyük otopark.....
Şu Daire içinde olan benim Yanımdaki yeşillide pis kawası ishak abi neden pis diyorum çünkü 68 model bi double RR 750 si var motorun canını çıkardı hala emekli etmiyor zavallıyı eziyet ediyor
_________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 382 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 02.06.2008 - 23:46 Mesaj konusu:
OnurKaraca yoksa bu toplantıya senmi geliyorsun..HakanDinçer geldi sen neden gelmeyesin PiLotumuzLa tanışmış oLur yüzyüze iki muhabbet ederdik _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
Tarih: 03.06.2008 - 02:51 Mesaj konusu:
Eğer İSTANBUL da yaşıyorsanız mutlaka MD nin bu etkinliğine katılın derim..
Hakikaten çok keyifli.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 03.06.2008 - 09:07 Mesaj konusu:
gevezehanim, açıyor ama hala eski fotoğrafı kullanıyor
ben bıyıklıyım orada yaw, keseli yıl oldu, değiştir mezarım artık fotoğrafı _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 03.06.2008 - 11:17 Mesaj konusu:
uhbe abiii harbiden burak değiştir artık şu resmi bu resim yüzünden ilerleme kaydedemiyoruz _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Tarih: 03.06.2008 - 11:21 Mesaj konusu:
sabah açacaktım bu topiği ama baktım adam gece uyumamış benden önce davranmış, baktı ki İstanbul MD çalışıyor _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
BENDE GELİYORUM ÇAYIR ÇİMEN KEYFİ BAŞKA YAZ AKŞAMLARINDA _________________ Suskunluğum asaletimdendir;
Her söze verilecek cevabım var ama,
Önce bakarım söze lafmı diye;
Sonra söyleyene bakarım adammı diye!!
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız