Tarih: 03.06.2008 - 10:36 Mesaj konusu: 18.06.2008 İstanbul MD Avrupa Toplantısı + Karting Turnuvası
18 Haziran 2008 - Çarşamba Avrupa Yakası toplantımızda bir karting turnuvası düzenliyoruz. Hadi bakalım sürücülüğüne güvenenler, ben yarışmam maksat spor olsun diyenler hepinizi buraya bekliyoruz.
Tarih : 18 Haziran 2008 - Çarşamba
Saat : 18:30'dan itibaren toplanmaya başlayabiliriz. Turnuva saat 20:00'de başlayacak.
Yer : Zincirlikuyu Karting park
Kore Şehitleri Caddesi. No : 14/B
Zincirlikuyu 0212-274 60 00
Zincirlikuyu mezarlığının önünden mecidiyeköy istikametine gelirken, sağa döndüğünüzde (soldan düz giderseniz beşiktaş istikametine gidersiniz) Bursa iskender kebapçısı göreceksiniz, tam sokağın köşesinde. Sokağın diğer köşesinde de Finansbank var. (Ya da mecidiyeköyden levent istikametine giderken de, Zincirlikuyu' daki köprünün altından U dönüşü yaparak yeniden Mecidiyeköy istikametine döndüğünüzde tam karşınıza gelen sokak) Kebapçıdan sağa girin ve yolun sonuna kadar ilerleyin, yol sizi zaten sola döndürecek bittiği yerde. Solda sokaklar göreceksiniz ama hiçbirine girmeyin. (Taksi durağı da göreceksiniz sağ tarafta), kimse sorsanız gösterir zaten
Turnuva bilgileri : Turnuvaya katılmak isteyenlerin listelerini oluşturduktan sonra, kura usulü ile ekipler belirlenecek. Her yarışın sonunda grup birincisi olanlar en sonda bir tur daha dönecekler. Şampiyonluk turu ise ücretsiz gerçekleşecektir.
Fiyat : Yaptığımız pazarlıklar sonucunda 15 dakikası 20 YTL olarak anlaşılmıştır. (Normalde 10 dk 20 YTL, 15 dk 25 YTL'dir). Turnuvada grup birincisi
olarak şampiyonluğa yarışacak pilotlarımızdan ise ücret alınmayacatır, ancak şampiyonluk turu 7 dk olarak yapılacaktır.
Araçlar 9,5 beygirlik olup, aynı anda piste 8 araba birlikte çıkabiliyor. Turnuvaya katılanlara göre bu sayıyı 5 li, 6 lı gruplar olarak değiştirebiliriz.
Yemek yemek isteyen arkadaşlarımız için, pistin yan tarafında bir de büfe bulunmakta ve pek çok çeşit yiyeceği burada temin edebiliyorsunuz. Ben örnek teşkil etmesi açısından bazı yiyecek fiyatları aldım. Yani aman dışarda yemek yiyip de yetişelim derdimiz olamayacak.
Ayrıca gördüğüm kadarıyla, köfte, dürüm, ayvalık tostu, pizza gibi yiyecekler de var. Bu arada cafe kısmında, okey, tavla, atari, buz hokeyi ve langırt da bulunuyor. Jeton ücreti ise 1 YTL
Tarih: 03.06.2008 - 10:44 Mesaj konusu:
arnoooo seni seviyommmmmmmmm
hani hatırlıomusun pazar günü beykozdaki yazlık evdeki o minicik rotu tasmayı boynundan çıkarmaya çalışan hani eeee birdahaki sefere ben seni ona yem etmazmiyim acaba diyem düşünem _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Tarih: 03.06.2008 - 10:50 Mesaj konusu:
VOLKANRR, hatırlamaz mıyım, hepimizden önce demir parmaklıkların arkasına kaçabilmek için tetikte duran sen değil miydin?
beyaz renkli bir şeyler giyip gelmeyeceğim bir daha oraya, koyun, tavşan filan sanır, neme lazım _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Bir öneride bulunayım mı?
madem erken erken gezi topickleri açıyoruz
organizatörler otursun sezonluk gezi takvimi çıkarsın
takvim sabitlensin herkez ne zaman nerede olacağını bu şekilde öğrensin
hem bu şekilde erken açılan iki hafta sonraki buluşma yerinde kendini çürütmesin
naçizane fikrimdir uyar veya aldırış etmezsiniz _________________ DOBERMAN
SATILIK GSX-R 1000 K7
YAMAHA NOUVO pazar arabası
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Tarih: 03.06.2008 - 11:06 Mesaj konusu:
kingdoberman, böyle bir takvim zaten mevcuttu. 2 aya yakın süredir Geziler Bölümünde sabit olarak bulunuyordu. Sanırım ufak bir hata yüzünden yakın bir zamanda kaldırılmış, ama yeniden eski yerine konulacak.
Kullanıcı, Organizatör, Admin, hepimizin ortak olarak aynı fikirlere sahip olabilmemiz güzel bir şey bence
Ne zaman aklınıza bir şey gelirse söyleyin, herkesin düşüncelerine açığız. Sonuçta hep beraber bir yerlere gidiyor, etkinlikler yapıyoruz. Belki bizim aklımıza gelmeyen, kaçırdığımız ya da bilmediğimiz bir şeyleri sizler bizlere gösterebilirsiniz.
kingdoberman, her zaman daha fazla önerilerini bekliyoruz
Teşekkürler. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 03.06.2008 - 11:08 Mesaj konusu:
kingdoberman, sen kimsin kardeşim sanane sanamaı kaldı akıl vermek terbiyesize bak ya gelmiyeyim oraya bak ısırırım haaaaa _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
kingdoberman, bana gelicam diyipde gelmeyeninnnnnnnn muckkkk
YA ugrayamadım çünkü senden şabanın yanına gidecektim lastik sorun çıkardı biraz oyalandım o sıcakta birde mevzu olunca inan aramayı unuttum sonrası malum zaten _________________ DOBERMAN
SATILIK GSX-R 1000 K7
YAMAHA NOUVO pazar arabası
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Tarih: 03.06.2008 - 13:12 Mesaj konusu:
-Athos-, nasıl açsınki adamın anasını ağlat sen kupası eline geçmesin alla alla
kingdoberman, yan yattı çamura battı ev yandı hırsız girdi hastanedeydim hastalandım çocuk hasta hanım hasta patron izin vermedi iş görüşmem vardı lastiğim patladı motor su kaynatdı anahtarı kaybettim benzin bitti adresi karıştırdım yeri bulamadım falan filan _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız