Resmi Üyelerimizden, Ortadoğu ve Balkanların En yakışıklı erkeği Bahattin Dostbey (b_dostbey) ile dünyalar güzeli kardeşimiz Sevcanın, 40 gün 40 gece sürecek olan düğününde , bütün MD üyelerininde aramızda görmekten şeref duyarız.
Birazcık düğün sahibi benmişim gibi oldu ama, bilen bilir ki Bahattin benim bu aralar öz kardeşimdir Bu yüzden bende düğün sahibi sayılırım.
Düğüne katılan her üyemize, ikinci bir aile sıcaklığını hissettirme,göbek atmaktan 4 kilo verme ve felekten bir gece yaşama imkanı ikramımızdır
Bu iki güzel kardeşimize şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum.Ve onların adına herkesi bu düğüne davet ediyorum.
BAHATTİN KARDEŞİMİZİN RİCASI ÜZERİNE, MOTOR KORTEJİ OLUŞTURULACAKTIR. 15 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ SAAT 18:30 DA KORDON CAFE ÖNÜNDE TOPLANIYORUZ...
boyle davetıyeye kım gelmez yavv ALLAH Sımdıden mesut etsın abımızı ve ablamızı bır bırlerınıde cok ıyı tamamlamıs ve cok yakısmıslar ALLAH ta bagıslamıs
Allah uzun ömür ve mutlu bir hayat yaşamalarını nasip etsin inşallah..
HalilRR, abi OnurKaraca bol bol oynatın biraz kilo vermeye ihtiyacı var hee bide bilmeyenler mutlaka Onur Karaca nın oyununu izlesinler ben mest oldum _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1224 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 03.06.2008 - 16:13 Mesaj konusu:
Tebrikler Allah mesut bahtiyar eylesin ,
Ömür boyu mutluluklar dilerim ,
Boy boy çocuklarınız olsun _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız