Tarih: 04.06.2008 - 08:23 Mesaj konusu:
dedigin motor büyük ihtimalle çin malı oldugu için dandik,çabuk bozulur seni üzer yolda bırakır...
biraz daha para biriktirip japon almanı tavsiye ederim...
Suzuki AN-125 scooter 2.250 tl ve karta 12 taksitle piyasada gazete satılır gibi satılıyor bırakın uyduruk makinalrı da alıp adam gibi keyif yapın.. _________________ binbasi nayman
tb6cff x-max
m.teoman ulutas
Tarih: 04.06.2008 - 09:27 Mesaj konusu:
hiç bulaşma git ikinci el bir YBR125 al ondan kat kat daha iyi _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 04.06.2008 - 11:18 Mesaj konusu:
aman abisi üzerine biras daha koy git cbr 125 al daha ii daha sağğlam onunla tamirci ile akraba çıkarsınız diceim valla ben pek tavsiye etmem HONDA HAYAT ONDA
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 04.06.2008 - 16:27 Mesaj konusu:
Canını seviyorsan alma kardeşim bakma çok ciddiyim mondiel kullandım yani kullandım yani o derece aldım ite ite kullandım bir kerede ben bineyim dedim ayıptır yaptığın... yani senin anlayacağın o bana bindi sürekli _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
japon işi al _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız