Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - FcPro farkı ile Honda 1000RR (2008)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

FcPro farkı ile Honda 1000RR (2008)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

FcPro, Yeni Modellerin Fotoğralarını Çekmelisin..
Kesinlikle..
72%
 72%  [ 89 ]
Paşa gönlün bilir :)
20%
 20%  [ 25 ]
Gerekmez..
6%
 6%  [ 8 ]
Toplam Oylar : 122

Yazar Mesaj
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.06.2008 - 03:52    Mesaj konusu: FcPro farkı ile Honda 1000RR (2008) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pek konuşmayı beceremem, Teknik verilerini hepimiz biliyoruz..
2008 yılında adından çokça bahsedilen ve beğenilmeyen Honda 1000RR'ı birde kendim fotoğraflamak istedim..

Katkılarından dolayı,
Onur Karaca kardeşime ve Yükseliş Honda Selçuk kardeşime teşekkür ederim..

İyi seyirler..

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.06.2008 - 03:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

profesyonel adam işini nasılda biliyor.. içiniz gitti dimi hepinizin...
muhteşem fotolar
bravo fırat Bravo

NOT: onlarca güzel foto var bir tane önden çekilmiş resim yok,ulen Fırat harbi işi biliyosun Çok gülüyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.06.2008 - 03:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fırat sen eger MD yi bu güzel fotolarına alıştırırsan inan bana başını kaşıyacak vaktin olmaz..
Çünkü herkes sana fotograf çektirmek için kuyruga girecektir..
Tek kelime ile HARİKA çalışma olmuş..
Fotograf çekmenin bir SANAT oldugu bir kez daha tescillenmiş oldu..
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 04.06.2008 - 04:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görmek ve bakmak.... Ellerine sağlık Fırat çok güzel bir çalışma olmuş...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 04.06.2008 - 04:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık Bravo Bravo Motordelisi
Çok kaliteli resimler OK
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 04.06.2008 - 04:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kadar guzel 1000RR fotolarini daha gormemistim FcPro. Mukemmel, mukemmel, mukemmel... Bravo
Ozellikle su asagidaki resim cok hosuma gitti. Honda logosunun ustune mavi isik vurmus. Super bisey. Harika fotograflar hepsi. Tekrik ederim. Alkışlıyorum

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.06.2008 - 05:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, OLM VARYA BU AKŞAM SORDUM SANA
-NE ZAMAN YURT DIŞINA ÇIKACAN DİYE?
SEN NE DEDİN BANA
-ABİ BUGÜN ÇIKACAKDIM AMA DAHA SONRAYA KALDI DEDİN
BENDEN ALDIĞIN CEVAP
-OO ÇOK İYİ OLM BEN VE SEVGİLİM ROZİNANTE SANA MANKENLİK YAPACAZ UNUTMADIN DİMİ HA
SEN NE DEDİN
-ABİ BENDE MANKEN ARIYOM ZATEN Dil çıkarıyorum

işte bu diyalog uydurma ise sen BEN ve ROZİyi fotolamadan yurt dışına git sana bişi demiyom o zaman lem Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

olm ROZİNANTE bu 1000RRdan çok daha güzel poz verir beee Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

eh işte 1000RRda güzel poz vermiş idare eder yaw Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 04.06.2008 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerıne saglık saglıcakla kal Gülümsüyorum Gülümsüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 04.06.2008 - 08:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, Makineni konuşturmussun. Tebrik ediyorum. Resimler harika olmasına rağmen şunu eklemek istiyorum, '08 1000RR güzel olduğundan dolayı değil yapabildiklerinden dolayı alınması gereken bir motor. Ama resimlerde yakışıklı duruyor mu, ee duruyor tabi ki Bravo
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 04.06.2008 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmel
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 04.06.2008 - 08:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fırat ellerine sağlık mükemmel fotoğraflar. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 04.06.2008 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, ellerine sağlık fotoğraf makinesini tam anlamıyla öttürmüşsün gerçekten muhteşem olmuş resimler Bravo
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda 1000rr in görünümüne düne kadar çamur atanlar bu fotoğrafları görünce eminim çok şaşıracaklardır..

Fırat dostum, emeğine sağlık, Bravo Kesinlikle diyorum başka da birşey demiyorum Çok gülüyorum
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 04.06.2008 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EkremSen, aynen öyle abi ilk gördügümde bende cok igrenç demiştim Gülümsüyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 04.06.2008 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resiler tek kelimeyle harika, dergi incelemelerindeki profesyonel resim kalitesinde ona diyecek birşey yok. OK

Ama... tek başına motor olunca resimler sanki katalog resmi gibi olmuş, biraz eksik kalmış. Kalitesi tamam ama içerik... birşey eksik dedirtiyor insana. Seninkilerin bir farkı olmalı, yanında çerez mahiyetinde birşeyler olan farklı örnekleri de pek yakında göreceğiz sanırım Göz kırpıyorum Merakla bekliyoruz... Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal