Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - scooter'a ön rüzgar camı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

scooter'a ön rüzgar camı
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 17.02.2005 - 13:05    Mesaj konusu: scooter'a ön rüzgar camı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda activa için ön rüzgarlık camı düşünüyorum, motor malumunuz çok hızlı diil sizce işe yarar mı?
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.02.2005 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BOO_74, rüzgarlık camı derken : büyük tasarlanan ön koruma camı hızlı sürüşlerde rüzgarın sürücüyü minimum ölçülerde rahatsız etmesini sağlamalı. önden gelecek taş ve türevi maddeleri izole etmeli. Rüzgar uzun yolculuklarda ve yuksek hızlarda sürücüyü bükmemeli vs...

Bunun için hobi amaçlı kullanılabilecek scooter lerde cam atraksiyonu fantazi bir iş. Ama uzun yol giderim, yol ve durum müsaitse hız limitlerini zorlarım diyorsan ; bahsettiğin cam olayına gir.

Sirkeci deki hazır şablonlu koruma camlarından faydalanabilirsin veya %50 daha ucuza daha büyük ve senin işini tam görebilecek bir cam yaptırırsın plexi cilerde. Tanıdıgın yoksa yönlendiririm.

Dil çıkarıyorum
cruiserdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul 4.Levent/Kartal

MesajTarih: 17.02.2005 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende benim Kanuni Hussar'a küçük birşey yaptırmayı düşünüyorum.
auslander nerededir bu plexi ciler ?
Başa dön
cruiserdem Çevrimdışı cruiserdem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
auslander
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.02.2005 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scooterdem, bu tarafta (avrupa yakasında) bir arkadasım var. Ona kefil olurum. Motorcular genelde tanırlar onları. Sinyalden - cam a kadar herseyi yaparlar 3-5 kurusa.

Pm atarım kontakları ..
gceterez
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-ODTÜ

MesajTarih: 17.02.2005 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

auslander,
Ankara için önerilerin..??

Bir de bizim toplantıda da dile getirilmişti.Hikaye şuydu:
Bizim motorcu buğu nedeniyle kaskı aralıyordu ve bir şehir magandasının yanan izmariti hop kasktan içeri giriyordu.

Böyle bir korumayla bu tip görünmez tehlikelere karşı daha tedbirli olmuş olmazmıyız.Yani lüx değil de bir güvenlik gereksinimi.
Hazır şablonlar bana çok komik geliyor.Hiç bir esprisi yok gibi bence..Olursa deeevvv gibi olsun di mi Bravo :md:

Ha bide bu cam olayı çok fazla hız kesip tüketimi fırlatmaz di mi :md: :md: Şok oldum :!: ?
Başa dön
gceterez Çevrimdışı gceterez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
auslander
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.02.2005 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ha bide bu cam olayı çok fazla hız kesip tüketimi fırlatmaz di mi

Kesinlikle böyle bir endişen olmasın.

Alıntı:

Böyle bir korumayla bu tip görünmez tehlikelere karşı daha tedbirli olmuş olmazmıyız.Yani lüx değil de bir güvenlik gereksinimi.

Eger hobi amaçlı kullanmıyorsan, ben tavsiye ederim.

Ankara için de tanıdıgım kontak yok. Ama KNİGHT sizleri bu konuda yönlendirebilir ...
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.02.2005 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende alırsam dusunebilirim
kask da takmak gerekirmi bu cam olunca ?
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umit0
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.02.2005 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Berque demiş ki:

yav hocam kask takmadan yola çıkılırmı allah aşkına.... bir daha duymayayım...
hermanRS
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul/Bostancy

MesajTarih: 17.02.2005 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw bende hussara yaptırmak istiyorum okula fln gidip gelirken tozdu rüzgardı baya rahatsız ediyo sirkecide sordum ama hussara uygun ön cam yada fiber bulamadım yaptıran arkadaşlar varsa bir bilgi versinler hussara uygun nerde yapılıyo tabi maliyeti de önemli...
Başa dön
hermanRS Çevrimdışı hermanRS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
turkbone
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 22.02.2005 - 05:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAPPA nın hazır camları var bu motorlar için,eğer bilgi isterseniz size yardımcı olmaya çalışırım...mesaj gönderin !

burke ,kask takma konusunda şaka yapıyorsun değilmi :md:

S.Murat DEMYRAL
Arh.pozitif (+)
Başa dön
turkbone Çevrimdışı turkbone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
turkbone
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.02.2005 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istoç Özen Motor da senin motor için hazır cam ve ayak 150€ civarında.

S.Murat DEMYRAL
Arh.pozitif (+)
Başa dön
turkbone Çevrimdışı turkbone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 20.04.2005 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ön camı da bugün aldım, ilk testini yaptım keyifli....
göğsüme direkt gelen rüzgarı kesti....
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
birolbirinc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 20.04.2005 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

plexi malzemeyei reklamcılarda kullanıyor rüzgarlık için iyi tanıdığınız bir reklamcı varsa oda yapabilir benim motorun önündeki rüzgarlığı babam yapmıştı çok güzel oldu değişik kalınlıklarda ve çok farklı özelliklerde olanları var bir alternatifte onlara gidebilirseniz bulunduğunuz yerde hazırları yoksa ama varsa orjinalini alın daha hoş ve sağlıklı oluyor.
Başa dön
birolbirinc Çevrimdışı birolbirinc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mo72
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Kadyköy

MesajTarih: 26.04.2005 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boo-74
öncamı kime yaptırdın ve maliyeti ne oldu?
Bende de beat var olur mu?
Başa dön
mo72 Çevrimdışı mo72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 26.04.2005 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Berque demiş ki:

Çok gülüyorum Kesin şakadır yaa Çok gülüyorum :-D Çok gülüyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal