Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hyosung 600 R

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hyosung 600 R

Hyosung 600 R
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dramon
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.06.2008 - 10:39    Mesaj konusu: Hyosung 600 R Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konu başlıklarında göremedim,eğer linki varsa incelerim.Motorumu değiştiriyorum,600 veya 1000 R düşünüyorum,aklımdaki suzuki R1000,ancak hyosung 600'lük R serisi nasıldır,fiyatı uygun görünüyor,bu alınır mı?
Başa dön
dramon Çevrimdışı dramon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

japon dan şaşma
daha önceki motorun neydi bilmiyorum ama race tarzı degilde süpper turink tarzı al motor ömrü ve masrafları az olur rahat bir yolculuk ta yapabilirsin
sezonda 2 sefer teker degiştirmek her kişinin harcı degil
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyolar guzel ama para varsa tabıkı honda derım parca sıkıntın olmaz hondada
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.06.2008 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda çok güzel motor 1000rr ları hyosung 600'lük R larda güzelde honda gibi olamazz Çok gülüyorum
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kingdoberman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya biri şaka mı yapıyo ?????
mutfakta birimi var ya motorsiklet modellerini bilmeyen birine ne tavsiyesi yapacaksın kardeş sen bildiğin makinayı al hepsi sana uyar
kusura bakmayın ama hyosung gt 650 r (ki arkadaş 600r demiş varsa benim cahilliğim olsun) suzuki gsxr 1000 kıyaslıyo siz ona hondayı tavsiye ediyorsunuz yani pes
sen kimseye bakma kardeş sen git paranın alabileceği en pahalı en büyük makinayı al hayrını gör
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Başa dön
kingdoberman Çevrimdışı kingdoberman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CinOoO
Üye
Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 cc ama 0,1 cc görevi görüorlar goruntu war performans yok 1989 model 600 cc motor bile onun 2008 modelinden 2008 kat dha ii Çok gülüyorum
Başa dön
CinOoO Çevrimdışı CinOoO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 05.06.2008 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 buyuk derım (sahsı fıkrım) sonra basın agrımazz Bravo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Photobucket" alt="" border="0" />

Nereden: ANKARA

Alıntı:

ya biri şaka mı yapıyo ?????
mutfakta birimi var ya motorsiklet modellerini bilmeyen birine ne tavsiyesi yapacaksın kardeş sen bildiğin makinayı al hepsi sana uyar
kusura bakmayın ama hyosung gt 650 r (ki arkadaş 600r demiş varsa benim cahilliğim olsun) suzuki gsxr 1000 kıyaslıyo siz ona hondayı tavsiye ediyorsunuz yani pes
sen kimseye bakma kardeş sen git paranın alabileceği en pahalı en büyük makinayı al hayrını gör

Bence de en büyük makinayı al, bir de benzinci ve motor tamircisi ya da aksesuarcısı satın al yanına, daha karlı olur... Dil çıkarıyorum
Başa dön
Psile Çevrimdışı Psile Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 05.06.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600cc de resat altını gibidir honda Bravo
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 05.06.2008 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

para varsa honda derim Bravo Gülümsüyorum
dramon
Üye
Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,bendeki Honda CBF600,sadece 2 makina düşünüyorum,Suzuki GSX-R1000 önelikli,2.sırada Honda 1000RR.Hyosung fiyatı uygun,sadece olabilir mi diye sormuştum?.

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

acun0 demiş ki:
japon dan şaşma
daha önceki motorun neydi bilmiyorum ama race tarzı degilde süpper turink tarzı al motor ömrü ve masrafları az olur rahat bir yolculuk ta yapabilirsin
sezonda 2 sefer teker degiştirmek her kişinin harcı degil

Turing düşünmüyorum,yoksa bendeki zaten yetrli,Honda CBF600
Başa dön
dramon Çevrimdışı dramon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 05.06.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondadan şaşma kardeş Bravo
Üye
Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yzfr142 demiş ki:
hondadan şaşma kardeş Bravo

Benim CBF'in galiba buji sorunu var,7 gündür tekliyor.Servisini aradım,ancak salı günü bakabilirlemiş,zaten ilk motorum da CBF250 idi,aldığım 2.gün 1.vitese geçmediği için onarıma gitti,debriyaj..vs değişti,nasıl honda bu?,bir de suzuki deneyelim.
Başa dön
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha r1 derim 1000lık ıstıyosan Çok gülüyorum
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 05.06.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence yeni suzuki k8 al Çok gülüyorum Çok güzel bir şey ya
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal