19 Mayıs'da yaptığımız keif gezisi sonucunda 21-22 Haziran tarihleri arasında gezimizi yapmaya karar verdik. Konaklamalı gezi olacaktır. Hazırlıklarınızı buna göre yapınız.
Tarih : 21-22 Haziran 2008 (Cumartesi-Pazar)
Saat : 07h30 Mahmutbey gişeler çıkışı, sağ tarafta
08h00 teker döner
Buluşma noktasına dolu depo ile gelmeniz önemle rica olunur.
Program :
21 Haziran Cumartesi :
Sabah 08h00'de Mahmutbey gişelerden hareket ederek, Çerkezköy, Saray, Vize istikametinden kahvaltı yapacağımız mekana doğru yola çıkacağız. Eski bir köy değirmeninde, yeşillikler içinde sabah kahvaltımızı yapıyoruz. İğneada yolunda, yolumuzun üzerindeki Dupnisina mağarasını da gezeceğiz. İğneadaya vardığımızda, kalacağımız pansiyona yerleşeceğiz. Pansiyonda bize 20-25 kişilik yer ayrıldı. 4'lü ve 6'lı odalarda kalacağız. Bu nedenle yanınızda mutlaka gece yatarken giymek üzere uygun kıyafetler bulundurunuz. Akşama kadar denize girip güneşleneceğiz.
22 haziran Pazar :
Sabah kahvaltısınıdan sonra traktör gezisi yapacağız. 17 km.lik bir parkurda traktörün arkasında takılı römorkla güzel bir off-road yapacağız. Daha sonra dönüş yoluna geçeceğiz. Dönüş yolunda öğlen yemeği için duracağız ve yemekten sonra tekrar yola devam edeceğiz. Yaklaşık 1 saat kadar sonra bir çay molası için duracağız.
Yoldan manzaralar :
Kahvaltı yapacağımız köy değirmeni
İğneadadan bazı görüntüler
Manyetik Alan, burada motorlası stop ettiğinizde, araçlar belli bir mesafeyi kendiliğinden tırmanıyor
Dönüşte öğlen yemeği yiyeceğimiz yer.
Geziler ile ilgili genel notlar:
·Tüm gezilerde grup sürüşü ve kuralları geçerlidir.
·Gezi ve Organizasyon Yürütme Kurulu mevcut gezi rotalarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
·Sürüşlerde, herkes kendi motorundan sorumludur. Bakımsızlıktan meydana gelebilecek aksaklıklar için grup bekletilemez.
·Geziye katılan tüm MD’lerin, MD adaylarının ve misafirlerin kılık kıyafetleri motor kullanmaya uygun olmalıdır. Tüm gezilerde KASK takmak mecburidir
·Geziye katılan tüm sürücülerin ve motorlarının, resmi evraklarının tam ve eksiksiz olması gerekmektedir. Herhangi bir resmi kurumla oluşacak problem (motorun bağlanması, ceza kesilmesi, vb… ) kulübü, yetkilileri ve geziyi bağlamaz.
·Tüm gezilerin sitede duyurulmadan önce Gezi ve Organizasyon yürütme kuruluna, yukarıdaki formatta sunulması ve onay alması zorunludur.
·Tüm gezilere katılanların toplanma veya geziye başlama yerlerine dolu depo ile gelmeleri zorunludur. Yolda gruptan ayrılıp münferit benzin alımı yapılmayacaktır.
·Uzun sürüşlü gezilerde maksimum 150 km. de bir benzin molası verilmelidir. Benzin alınacak yerlere, sürüş esnasında Organizasyon Yürütme Kurulu ve Klan sözcüleri karar verebilir.
Tarih: 05.06.2008 - 15:51 Mesaj konusu:
Sorular;
GEVEZE, sana bunlar.
1) 2 kişilik odalar yok mu ? Yok ise çadır kurabilir miyiz ?
2) Yanlış anlaşılmasın ama sürüşü zor (öne doğru olduğu için) motorlar için ön bir grup oluşturulacak mı önden hızlı gitmeleri açısından ? Yoksa yol dayanılmaz olur. Eskiden olsa problem değildi ama artık motor değişti malum ve 70-80 km hızla bu yol bitmez eziyet olur. Ne dersin geveze ?
3) Ortamda bayan arkadaşların da olacaklarını varsayarsak "SULULUK" yapılacak mı ? Yapılacaksa eğer, herkes ne dediğimi çok iyi anladı sanıyorum, ben gelmeyeceğim. _________________ Kenan
Honda VFR 800
Kesif gezisini hayranlıkla izlemistim katılacak arkadaslara şimdiden iyi seyirler dilerim muhabbetiniz bol neseniz daim olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
1) 2 kişilik odalar yok mu ? Yok ise çadır kurabilir miyiz ?
2) Yanlış anlaşılmasın ama sürüşü zor (öne doğru olduğu için) motorlar için ön bir grup oluşturulacak mı önden hızlı gitmeleri açısından ? Yoksa yol dayanılmaz olur. Eskiden olsa problem değildi ama artık motor değişti malum ve 70-80 km hızla bu yol bitmez eziyet olur. Ne dersin geveze ?
3) Ortamda bayan arkadaşların da olacaklarını varsayarsak "SULULUK" yapılacak mı ? Yapılacaksa eğer, herkes ne dediğimi çok iyi anladı sanıyorum, ben gelmeyeceğim.
1- 2 kişilik oda mutlaka bulunur, ancak bu tarz yerlerde genelde pansiyonlar ailece kalacaklara göre düşünüldüğü için 4'lü ve 6'lı odalar olarak hazırlanmış. Bizim kalacağımız yerde de bu şekilde. Oda fiyatı 60-70-80 YTL civarında, bu nednele kişi başı 15 dedik. Tek başınıza odanın tamamını ödeyerek de kalabilirsiniz. Ancak, sezon nedeniyle oda bulmakta, özellikle haftasonu olduğu için zorlanıyoruz. 4 kişilik odada siz tek veya 2 kişi kalmak isterseniz oda sayımızda yetersizlik olabilir. Oraya gidildiğinde eğer çok istiyorsanız size 2 kişilik, belki de ayrı bir yerde yer ayarlamaya çalışırız.
Pansiyon İğneada içinde olduğundan çadır kurulacak alana biraz uzak aklıyoruz. Keşif gezisinde yakın yerlerde çadır kurulabilecek alanlar olduğunu öğrendik. Çadır kurmanız durumunda gece o bölgeye tek sürüş yapmanız gerekecektir.
2- Ön gruptan kastını anlamadım. Ortalama hızımız otobanda 100 civarında, diğer yollarda ise yolun gerektirdiği hızda olacaktır. Eğer gruba eilik etmekte zorlanacaksan, sana buluşma noktaları veririz, gruptan bağımsız sürüş yaparak bize noktalarda katılabilirsin.
3- Sululuk kesinlikle kabul edilmiyor. Bu tarz davranışta olan veya olma niyetinde olan arkadaşlar bulunursa kendilerinden nazikça gruptan ayrılmalarını istemek zorunda kalabiliriz. Ayrıca bu geziye geleceğini tahmin ettiğim arkdaşlarımızın da bu tarz hareketlerde bulunacaklarını düşünmüyorum.
Tamamen sürüş kurallarına uyulacaktır. Uymayanları İstanbul organizatörleri sürüşe almama hakkına sahiptir.
Tarih: 05.06.2008 - 16:47 Mesaj konusu:
Arzu, peki kalınacak yerde çadır kurma durumumuz var mı ? Yani, bahçesinde kıyısında köşesinde vs...'sinde, başka bir yerde değil.
Ön gruptan kastım da şudur; hatta tüm gezilerde de bir anda bütün kafilenin yola çıkmasından ziyade 5'erli ya da ne bileyim belirlenecek bir sayıya ve motor niteliklerine göre küçük küçük gruplar oluşturup o şekilde gitmek. _________________ Kenan
Honda VFR 800
Max_PAYNE, kalınacak yer İğneadanın içinde, dolayısıyla çadır kurma imkanı olup olmadığını açıkcası bilmiyorum. Eğer bahçesi varsa olabilir. (Keşif gezisinde kalınacak yeri göremedik,i muadili başka yer gördük, oranın da bahçesi vardı)
Ön grup olarak da, katılımcı sayısına göre gruplara ayrılıp ayrılmayacağına karar verilecek. Eğer 10 -15 civarında bir sayımız olursa bölmeye gerek kalmaz. Dediğim gibi, eğer senin hızın gruba uymayacaksa, sen bağımsız sürüş yaparak bize durma noktalarında katılabilirsin.
bulosel, pansiyonun adını ben de şu anda bilmiyorum. İğneada'da yerleşik birisi bize bu ayarlamayı yapacak. Bizimle İğneada'da buluşarak gruba dahil olabilirsiniz.
Tarih: 12.06.2008 - 11:23 Mesaj konusu:
neden gezi yapmıyorsunuz napıyor bu modalar organizatörler laylay lommmm topik açılalı 2 sene oldu hala tık yok eeee kozu verdiniz elimize bakalım bundan sonra konuşabilecekmisiniz hehehehehehe _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4357 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 12.06.2008 - 12:26 Mesaj konusu:
gevezehanim, parası neyse veririz yokmu 2 kişilik oda birşey yapamazmızınız gevezehanim, lütfen ama 2 kişilik oda istiyoruz, bunu ayarlamak o kadar zor mu, istediğim sadece 2 kişilik oda o ka:D _________________ A Rh(+)
Tarih: 12.06.2008 - 13:05 Mesaj konusu:
reddragonnvv, ahbe canım kardeşim biz yapmış olsaydık bu geziyi sana hak verecemde daha yapmadıkki _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız