Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ist md 04.06.2008 toplantı resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ist md 04.06.2008 toplantı resimleri
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 05.06.2008 - 22:00    Mesaj konusu: ist md 04.06.2008 toplantı resimleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wildcherry arkadaşımzın çekdiği resimleri buraya kopy ettim

dün geceki toplantının fotoğrafları ....

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

ve toplantıdan sonra doğaçlama olarak gelişen karaoke gecesi Gülümsüyorum

çok güzel bir akşamdı katılan arkadaşlara teşekkürler OK
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
monsteRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.06.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım için tesekkurler fakat fotolar cok kucuk Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 05.06.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

monsteRR, maalesef büyütemeyiz çünkü aşırı alkol var karaoke kısımlarında Çok gülüyorum ama wildcherry'ye sorayım,ilk kısmı büyütüp koyar belki Gülümsüyorum
(J.S.S. Team Dil çıkarıyorum )
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.06.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nymphia, daha küçük koyamadınız mı resim Dil çıkarıyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, sen hiç konuşma,ben bacak kadar üye kalktım geldim teeeeeeeeeeeeee rönelere,sen gelmemiştin Çok gülüyorum Nerde bu devlet,nerde bu organizatörler,pijamalarım neredeeee Delirdim
Başa dön
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.06.2008 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nymphia, istenmeyen ve çok canımı sıkan bir şey oldu o gün, yani dün.. O yüzden aranızda olamadım, diğer organizatörlerin haberi vardı..
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 05.06.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay vay vay resimlere bak maşallah Dil çıkarıyorum Bak bak bitmiyor Delirdim
Kel_RR yafrim gıymatlım ellerine sağlık Çoook seviyorum
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, uvvv problem her ne ise,geçmiş olsun Üzgünüm takılıyorum ben,ilk kez avr. toplantısına gittim,bayaa da "kalabalıktık" ya,z.yağı olim biraz dedim Dil çıkarıyorum
Başa dön
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kadarmıydınız..? Çok gülüyorum puhaha Volkan abim utanmadın mı? bu fotoları koymaya.? diyecem ama sen ordaydın Çok gülüyorum avrupa yakasında oturupta taaaa çayır-çimene gidip, şurda burnunun dibindeki etkinliğe gelmeyenler mi? utanmalı demeliyim Beğenmedim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 05.06.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, Gülümsüyorum paylaştın güzelde... resimler çok küçük.... Eminim güzel eğlenmişsinizdir...

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şaka bir yana,ister avrupa yakasında,ister anadolu yakasında,ister çimlerde mangal ile,ister masa başında çaylarımızı içerek...Her şekliyle Ç.Ç.'de sohbetler aynı sıcaklıkta Göz kırpıyorum Hür iradesiyle gelmek istemeyenler utansın Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 05.06.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir insan hem kel hem sarışın olunca fotoğraflarda böyle oluyor galiba hahhahaha Delirdim
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 05.06.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

laaaaa o fotoları ben çekmedimmmmmmmmmmmm benim foto çekip koyduğum nerde görülmüş resimlerin başına yazdım wildchery arkadaşımız koydu
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 05.06.2008 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, laaa ne laa Dil çıkarıyorum
hey allahım nasıl koymus öle ya Gülümsüyorum Gülümsüyorum yanlış kopye etmişsin sen Bravo

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 05.06.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KammadeRR, yokya uğraşdım büyültmek için ama beceremedim anlayın işde resim olayındaki acemiliğimi Üzgünüm
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal