Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD Çayır Çimen Fotoğrafları 30.05.2008

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD Çayır Çimen Fotoğrafları 30.05.2008
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 05.06.2008 - 22:36    Mesaj konusu: İzmir MD Çayır Çimen Fotoğrafları 30.05.2008 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir değişiklik yaparak geçtiğimiz Cuma İzmir' e gittim. ( aslında merak ettim bakalım İzmir M.D. Çayır çimen nasıl oluyormuş diye Gülümsüyorum ) İzmir ile ilgili güzel anılarla döndüm ve bol fotoğraflı topaçlar açmaya başladım.
ilk olarak karşınızda İzmir M.D. Çayır çimen toplaşmasııııııı.
Buradan Hakan Başkana teşekkürlerimi iletmek isterim İzmir' e gideceğimi duymuş ve Kutsi den konser vermesini rica etmiş sağolsun o da kırmadı ve benim için Gündoğdu meydanında güzel bir konser düzenledi. Kutsi'ye sevgili başkanımıza kocaman teşekkürler. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Gözlemlerime dayanarak sanırım İstanbul M.D. Çayır Çimen Toplaşması çoooooooooook daha güzel Delirdim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 05.06.2008 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün deliler toplanmıs toplanmıs çok manyak fotolar çekilmiş onur abi busada manyak olmus çok güsel paylasım inş. bi günde ben cekerim
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.06.2008 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler. ya halil abi sen göbekmi yaptın son zamanda Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

o suzuki k6 kiminse çok güzelmiş. kim bilir nasıl gidiyodur Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ha ha mükemmelsiniz ya,harika bir gün gibi görünüyor,tebrik ederim arkadaşlar. Alkışlıyorum

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm deliler toplanmış Çok gülüyorum

başkanımın Moby Dick'i de pek bi güzel Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 05.06.2008 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotolar.... kalabalıkmış... ellerine sağlık toy.. Gülümsüyorum resimler harikaa

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 05.06.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eeeee burçakım bizim yokluğumuz sana çyle hissettirmiş olmasın Gülümsüyorum

izmir md Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 05.06.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vayyy Orda Olmak Vardı Ya Gülümsüyorum İnşallah Olucam Yakında Delirdim Delirdim Delirdim
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 05.06.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

o suzuki k6 kiminse çok güzelmiş. kim bilir nasıl gidiyodur

SRADHAN berhan abinin...

yarın tekrar aynı yerde aynı saatte. .. ! Alkışlıyorum

Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 05.06.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhteşem kareler paylaşım için teşekkürler... Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah çok yakında ordayım çok yakında... Gülümsüyorum
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 06.06.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel ve bol fotolu çayır olmuş, eğlenceniz bol ve daim olsun Alkışlıyorum
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 06.06.2008 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw bu nasıl ÇÇ, ne mangal var, ne toplu foto. Aa sorry yaa, Tamero yoktu tabii, nasıl olsun ki??? Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.06.2008 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saol ToyRider....
Harika kareler...
Seni transfer etmek istiyorum İzmir'e ama Mehmet olmadan olmaz...

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.06.2008 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ, demişki ;
Alıntı:

SRADHAN berhan abinin...

hadi canım ciddi olamazssın berhan abininmi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

oskyy, olm göbeyin kıralını yaptı sen ne dio Çok gülüyorum n gerçi biricik halil abim Çok gülüyorum Çok gülüyorum bu yazının ve msn konusmasının hıncını fena çıkarcak benden ama Üzgünüm Çok gülüyorum Çok gülüyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal