Bir değişiklik yaparak geçtiğimiz Cuma İzmir' e gittim. ( aslında merak ettim bakalım İzmir M.D. Çayır çimen nasıl oluyormuş diye ) İzmir ile ilgili güzel anılarla döndüm ve bol fotoğraflı topaçlar açmaya başladım.
ilk olarak karşınızda İzmir M.D. Çayır çimen toplaşmasııııııı.
Buradan Hakan Başkana teşekkürlerimi iletmek isterim İzmir' e gideceğimi duymuş ve Kutsi den konser vermesini rica etmiş sağolsun o da kırmadı ve benim için Gündoğdu meydanında güzel bir konser düzenledi. Kutsi'ye sevgili başkanımıza kocaman teşekkürler.
Gözlemlerime dayanarak sanırım İstanbul M.D. Çayır Çimen Toplaşması çoooooooooook daha güzel _________________ A Rh(+)
ha ha mükemmelsiniz ya,harika bir gün gibi görünüyor,tebrik ederim arkadaşlar. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 464 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 05.06.2008 - 23:34 Mesaj konusu:
Vayyy Orda Olmak Vardı Ya İnşallah Olucam Yakında _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Adım Yek Lyricist, Yıkılır Bunla Bin İlah,
Çünkü Hep Sustum Sizler Konuştukça ,
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Tarih: 06.06.2008 - 01:24 Mesaj konusu:
Saol ToyRider....
Harika kareler...
Seni transfer etmek istiyorum İzmir'e ama Mehmet olmadan olmaz... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
oskyy, olm göbeyin kıralını yaptı sen ne dio n gerçi biricik halil abim bu yazının ve msn konusmasının hıncını fena çıkarcak benden ama _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız