ogün ışıkda dururken fotonu çekcektim ama hemen yeşil yanıverdi çekemedim _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4364 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 06.06.2008 - 02:04 Mesaj konusu:
HakanDincer, tekrar kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim Allah nazardan saklasın.
FcPro ellerine sağlık, makinanı konuşturmuşsun tebrik ederim. _________________ A Rh(+)
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 464 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 06.06.2008 - 02:06 Mesaj konusu:
Valla Hakan Başkanım Tek Kelimeyle MÜKEMMEL!. Allah Nazardan Saklasın 41 Kere Maşallah. İyi günlerde Kullanın. _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Adım Yek Lyricist, Yıkılır Bunla Bin İlah,
Çünkü Hep Sustum Sizler Konuştukça ,
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Tarih: 06.06.2008 - 02:17 Mesaj konusu:
Raymone demiş ki:
Eh Bukadarda Kıskanç Olunmaz Ama Aaaaa. Üyemiz Daha Yeni Hakan Başkanımızın Evli Olduğunu Bilmiyordur Herhalde. Bukadar Gitmeyin wildcherry, üyemizin Üstüne
bende öyle yazdım zaten..
Yani kendisi yeni üyemiz oldugu için benim evli oldugumu bilmiyordur diye tahmin ediyorum..
Yoksa kendisini terslemek gibi bir niyetim yok..
Yani AVATAR da "evli" yazmıyor.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Arkadaş beni iki yıl sonra gene siteye login ettirdiniz ya helal olsun ama dayanamadım nası bi fotoğraf makinesidir nası bi fotoğraftır orjinalinden güzel çıkmış alet tebrik ediyorum sanatcıymış çeken arkadaş ( Hakan abi hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız )
Motorun güzelliği zaten tartışılamaz bile abime o yakışırdı zaten ama fotolar daha bi heybetli yapmış canavarı. Tebrik ediyorum tekrar FcPro kardeşimi sanatınından dolayı. _________________ Kafamda kask varken şarkı söylemeyi seviyorum.
Tarih: 06.06.2008 - 03:24 Mesaj konusu:
Bu arada madem topic açıldı burdan MARUSHIN hakkında tecrübelerimi yazayım..
Çeşme otobanına RODAJ için çıktıgımda çok kararlıydım kuralları bozmamak ve 6.000 deviri geçmemek için..
Taaki ben 6.000 devirde 180 km/hızla giderken arkama gelip bana deli gibi selektör yapan TOYOTA yı görene kadar..
Kullanan genç şapkayı ters takmış, yanınada almış bir kız tam arkama geşlip selektör yapıyor..
Muhtemelende yanındaki kıza " bak şimdi nasıl geçecem " demiştir diye içimden geçirdim..
Yol verdim yanımdan geçerken baktım gülüyor..
Rodajı sadece 10 sn liğine bıraktım
4 sene R1 kullanan birisi olarak HAYABUSA nın 300 km/h hıza çıkması beni korkuttu desem sanırım herşey özetlenmiş olur..
Aman yarabbi..
İnanılmaz bir güç var arkadaşlar..
Yani SS kullanan arkadaşlar mutlaka bir defada olsa denemeli..
Geleim Marushin'e ..Kesinlikle sanılandan çok daha iyi bir SÜRAT KASKI..
Rüzgar alıyor, ses alıyor diye gelen yorumlara katılmıyorum..
TOYOTA nın sonunu merak edenler varsa; adamın yanıından 300 ile geçtikten sonra inadına 2-3 km ilerde durdum ve sigara yaktım..Sigara'nın yarısına geldiğimde nehayet yanımdan geçti..
İşte KEYİF SİGARASI diye buna denir..
Bir daha RODAJ kurallarını bozmamak için yemin ettim..
İnşallah PAZAR günü Kuşadası otobanında gaza gelmem ...
Gelmiyecegim... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
HakanDincer, başkan isim babası olarak ne yazim yaw
FcPro, FIRAT kardeşim buldu 2 tane canavar gibi prof. manken konuşturdu deklanşörünü
HELAL SANA FIRAT KARDEŞİM BENİM
HakanDincer+ MOBY DİCK = UNUTULMAZ BİR GÜZELLİK
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
Rodajı sadece 10 sn liğine bıraktım 4 sene R1 kullanan birisi olarak HAYABUSA nın 300 km/h hıza çıkması beni korkuttu desem sanırım herşey özetlenmiş olur.. Aman yarabbi..
HakanDincer, başkan işte beni yoldan çıkaran cümleeee
pardon söylediklerimi unutturacak cümleee _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız