arkadaslar,dün aksam telefon geldi ve bu gün motorun kagitlarini almaya gittim..Gittigimde montesi bitmek üzereydi...Neyse kagitlari aldim ve hemen friedberge geldim,motoru actirmak icin....
Fakat o da ne???zulassungstelle saat 12:00 de kapaniyormmus ve ben saat tam 12:09 da kapinin önündeyim
yani motoru actirmak ve kullanmak pazartesi ye kaldi??
Bu arada motor harika ...cok mükemmel bir karar vermisim,bunu bu gün bir kez daha anladim...Birde oradaki cevredekilerin hepsi motorun etrafinda toplanip foto cektirdiler??neden acep??
bunlar bonus _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
En son kaya76 tarafından 06.06.2008 - 13:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1042 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 06.06.2008 - 13:42 Mesaj konusu:
fotolar elimde var ama ise gitcem gelince yüklerim
.artik video ve fotolar tam gaz devam...bekleyin virajlar geliyorum _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Tarih: 06.06.2008 - 14:05 Mesaj konusu:
kaya76, kazasız-belasız iyi günlerde binmeni dilerim..
merak ettim ordaki fiyat nedir? _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız