Tarih: 06.06.2008 - 15:56 Mesaj konusu: CADDE... The Movie
Kardeşim gibi sevdiğim 3 arkadaşımın ilk uzun metrajlı denemesi
Umarım beyenirsiniz arkadaşlar..
Not : Bazı bölümlerde küfür içermektedir.. Fakat izkeyin pişman olmayacaksınız
Künye : CADDE
Yönetmen : Doga Can Anafarta
Yapımcı : Sercan Çicekoğlu
Görüntü Yönetmeni : Sezer Uçar
KAST
Yiğit Uçar
Efe Can Kudu
Akan Akkaya
Onur Akbulut
Nizammettin Baybars
Can Göksoy
Setenay Hascan
Doga Can Anafarta
Burak Aksoyer
Serhan Kral
Naim Onur Özkul
Fatih Ergin
Irmak Yalım
Gürsel Menke
Osman Kebenç
Anıl Oray
Didem Tezelman
Ömer Keskin
Onat Uymaz
Berk Okuroğulları
TEŞEKKÜRLER
Öztaş Aydınlatma
Sevinçteks A.Ş.
Ugur Okey Salonu
Arı Köy Sitesi
Altuğ Can Yılmaz
Besim Özenbaş
Nazlı Kilisoğlu
Palme D'oro
Chicken Last Stop
Bilgi Üniversitesi
Zeki Karademir
Bağdat Caddesi
2006 yılında kurulan yapım ekibinin ilk işi hayalet sevgilim isimli şarkıya fan klibiydi. Bununla başarıya ulaşınca kısa metraj filmçekimi denendi;İKİ YÜREK Film çevre film festivalinde oynadı ve bizi başka filmler yapmaya yönelti. Bundan sonraki filmimiz DURSUN ZAMAN'dı. Film bizim çıtamızı yükseltmeye itti ve Sinek TV'de Oynadı. Asıl başarımız bu filmden sonra geldi ve çok izlenen başarılı filmimiz KUPA ALTI isimli filmi çektik. Aynı şekilde Sinek'de oynadı ve kendi hayran kitlesinin yarattı.Bu filmin başarısıyla devam filmi olarak KUPA ALTI ÖSS'ye KARŞI isimli filmi çektik. Bu filmde bir çok ünlü ve tanınmış simanın övgüsüyle sonuçlandı ve uzun metraj denemeye karar verdik. CADDE ilk uzun metraj denememiz olarak 40 kişinin çalıştığı İstanbul'un Sarıyer'den Altunizadeye'ye Cadde'den Ümraniye'ye İstanbul'un ayrı uçlarında çekilen ve seyirciyi uçuracak bir film oldu. Umarım beğenirsiniz... _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
En son SnooTy tarafından 06.06.2008 - 16:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 06.06.2008 - 16:12 Mesaj konusu:
SnooTy, kardeş nedir bu 2 kere okudum ama valla anlamadım bir şey senin filimin falansa hemen atlarız yani biliyorsun ne gerekiyorsa yaparız ama sen tanıtım yapıyorsan altına bir açıklama getiriverseydin be kardeşim benim gibi trene bakarcasına yazına bakan arkadaşlar olabilir.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
linki görmedim pardon _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Tarih: 06.06.2008 - 16:36 Mesaj konusu:
ZX14, Buyur senin için özel editledim baştan aşşağı
yakup54, abi bence yalnız izle Ama sonra gaza gelip sokağa çıkma abi _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 29.06.2008 - 10:50 Mesaj konusu:
süper olmuş ben çook beyendim arada gereksiz küfürler ama genede süper olmuş paylaşım için teşekkürler _________________ в ℓ α ¢ к ¢ я є ѕ ¢ є η т // т я α η ¢ є
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız