Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 06.06.2008 - 19:02 Mesaj konusu: İzmir MD ve ToyRider kamplı gezi fotoğrafları
İzmir gezimin en güzel anılarını sizlerle paylaşmak istedim. Cuma akşamı çayır çimene katıldıktan sonra ertesi gün Urla'da kamp yapmak için karar aldık, ve öğlen saatlerinde yola koyulduk, ilk durak ArapKadri'nin Bademcikteki köşkü oldu.
Urala'ya tepeden bir bakış atalım dedik manzaranın cazibesine dayanamadık
Ve kamp alanına vardığık o da ne Serkan arkadaşımız çoktan yerleşmiş bile
Karşınızda ArabKablumböcük
Sevgili dostlarımız bizleri tüm sevecenliği ile karşıladılar içlerinde en sevimlisi de Hobbit ve sevgilisi kedisss
Sanırım biri bize süpriz yaptı En çok şaşıran kim acaba
Atıştırma zamanı
Ertesi gün gideceğimiz sahile bir keşif gezisi yapalım dedik. Demirciköy sahilindeyiz galibaa tam emin değilim
Keşif yapalım derken neredeyse eğlenceye geç kalıyorduk
Hadi bakalım Mangallar yakılsın kadehler kalksın, sağlığınıza
Mutfakta biri mi var galiba sabah olmuş
Sanırım bu kadar eğlence yeter hadi eve gidelim, suyu ve sabunu bu kadar özlediğimi hiç hatırlamıyorum, çok yorgunum çok
Biri süpriz doğum günü pastası mı almış
Ertesi gün Çeşmealtı'na gittim. Geceyi Ilıca' da geçirdim
Akşam Kordon da vedalaşmak için buluştuk ama sevgili, Serkan, Mustafa, şebo, murat arkadaşlarımız beni bırakmadı ve balkon sefasına çıktık ve hoş bir akşam yemeğinden sonra ertesi sabah hoşçakal İzmir demek zorunda kaldım.
Herkes, herşey çok güzeldi çok çok çok çok teşekkür ederim, sağolun sevgili dostlar, beni evlerinizde ağırladığınız, aileden biri olarak kabul ettiğiniz ve güzel vakit geçirmem için elinizden gelenin fazlasını yaptığınız için herkese tek tek teşekkür ederim. Kalbim sizlerle kaldı. Sevgili Tan ailesi, ArabKadrim, Sevişgen ailesi, Sevgili Murat ve Serkan sizlere ayrıca teşekkür ederim. Sevgili Hakan Başkan en kocaman teşekkür de sana M.D. sayesinde güzel dostluklara arkadaşlıklara vesile olduğun için teşekkür ederim. _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
En son ToyRider tarafından 06.06.2008 - 20:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 06.06.2008 - 19:28 Mesaj konusu:
rüya gibi bir gezi diyecek pek bir sey yok her sey dört dörtlük.... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Çok güzel bir gezi olmuş.
Bu arada o Atatürk ve Türk bayraklı kask kimindir? Mükemmel olmuş tek kelimeyle harika _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
Tarih: 06.06.2008 - 19:42 Mesaj konusu:
ToyRider, cok güzel ve kalabalık bir bulusma olmus sen sevdin İzmir i sanırsam muhabbetiniz bol,neseniz daim olsun süperrrr paylasım _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 06.06.2008 - 20:12 Mesaj konusu:
neuremencer, İzmir sevilmezmi, medeni ve modern insanların medeni ve modern şehirle bütünleşmesini kim sevmez Cumhuriyetine ve onun gerektirdiklerine sahip çıkan, temiz, saygılı kültürlü bir şehir ve bu bütünlüğe hayran kalmamak mümkünmü? _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.