Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD ve ToyRider kamplı gezi fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD ve ToyRider kamplı gezi fotoğrafları

İzmir MD ve ToyRider kamplı gezi fotoğrafları
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 06.06.2008 - 19:02    Mesaj konusu: İzmir MD ve ToyRider kamplı gezi fotoğrafları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir gezimin en güzel anılarını sizlerle paylaşmak istedim. Cuma akşamı çayır çimene katıldıktan sonra ertesi gün Urla'da kamp yapmak için karar aldık, ve öğlen saatlerinde yola koyulduk, ilk durak ArapKadri'nin Bademcikteki köşkü oldu.

Urala'ya tepeden bir bakış atalım dedik manzaranın cazibesine dayanamadık

Ve kamp alanına vardığık o da ne Şok oldum Şok oldum Serkan arkadaşımız çoktan yerleşmiş bile

Karşınızda ArabKablumböcük

Sevgili dostlarımız bizleri tüm sevecenliği ile karşıladılar içlerinde en sevimlisi de Hobbit ve sevgilisi kedisss

Sanırım biri bize süpriz yaptı Gülümsüyorum En çok şaşıran kim acaba Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Atıştırma zamanı

Ertesi gün gideceğimiz sahile bir keşif gezisi yapalım dedik. Demirciköy sahilindeyiz galibaa tam emin değilim

Keşif yapalım derken neredeyse eğlenceye geç kalıyorduk

Hadi bakalım Mangallar yakılsın kadehler kalksın, sağlığınıza Gülümsüyorum

Mutfakta biri mi var Gülümsüyorum galiba sabah olmuş Şok oldum

Sanırım bu kadar eğlence yeter hadi eve gidelim, suyu ve sabunu bu kadar özlediğimi hiç hatırlamıyorum, çok yorgunum çok Üzgünüm

Biri süpriz doğum günü pastası mı almış Gülümsüyorum Çoook seviyorum Gülümsüyorum

Ertesi gün Çeşmealtı'na gittim. Geceyi Ilıca' da geçirdim

Akşam Kordon da vedalaşmak için buluştuk ama sevgili, Serkan, Mustafa, şebo, murat arkadaşlarımız beni bırakmadı ve balkon sefasına çıktık ve hoş bir akşam yemeğinden sonra ertesi sabah hoşçakal İzmir demek zorunda kaldım. Üzgünüm

Herkes, herşey çok güzeldi çok çok çok çok teşekkür ederim, sağolun sevgili dostlar, beni evlerinizde ağırladığınız, aileden biri olarak kabul ettiğiniz ve güzel vakit geçirmem için elinizden gelenin fazlasını yaptığınız için herkese tek tek teşekkür ederim. Kalbim sizlerle kaldı. Çoook seviyorum Sevgili Tan ailesi, ArabKadrim, Sevişgen ailesi, Sevgili Murat ve Serkan sizlere ayrıca teşekkür ederim. Sevgili Hakan Başkan en kocaman teşekkür de sana M.D. sayesinde güzel dostluklara arkadaşlıklara vesile olduğun için teşekkür ederim. Gülümsüyorum Çoook seviyorum Gülümsüyorum

En son ToyRider tarafından 06.06.2008 - 20:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 06.06.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmus valla Gülümsüyorum
Başa dön
Y-Z-F Çevrimdışı Y-Z-F Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 06.06.2008 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rüya gibi bir gezi diyecek pek bir sey yok her sey dört dörtlük....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 06.06.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir gezi olmuş.
Bu arada o Atatürk ve Türk bayraklı kask kimindir? Mükemmel olmuş tek kelimeyle harika Bravo
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 06.06.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, cok güzel ve kalabalık bir bulusma olmus sen sevdin İzmir i sanırsam muhabbetiniz bol,neseniz daim olsun süperrrr paylasım Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 06.06.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

rüya gibi bir gezi diyecek pek bir sey yok her sey dört dörtlük....

bu yorumun üzerine yazacak birşey yok zaten. tek kelime ile muhteşem. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 06.06.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, MD'de ilk defa bu kadar fotolu bir topik görüyorum. Bravo
çok güzel bir hafta sonuydu,tekrarını en kısa zamanda yapalım. OK

bu arada sansür olmayan fotolar için sana Öfkeliyim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 06.06.2008 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, İzmir sevilmezmi, medeni ve modern insanların medeni ve modern şehirle bütünleşmesini kim sevmez Cumhuriyetine ve onun gerektirdiklerine sahip çıkan, temiz, saygılı kültürlü bir şehir ve bu bütünlüğe hayran kalmamak mümkünmü?
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 06.06.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, fotoraflar süperr yani oralara gidip gezsem bukadar zevk almam Bravo Bravo

ayrıca bunları upload etmek ayrı bir dert ellerni emeğine sağlık nice gezilere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 06.06.2008 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotolar eğlenceniz daim olsun Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 06.06.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 teker olsun tasdan olsun Dil çıkarıyorum
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 06.06.2008 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhteşem kareler ne kadar eylenildğini gülen yüzlerden anlaşılıyo paylaşım için teşekkürler... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön <
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder