Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ailem ile aramı bozmak üzereyim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ailem ile aramı bozmak üzereyim

ailem ile aramı bozmak üzereyim
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 06.06.2008 - 21:10    Mesaj konusu: ailem ile aramı bozmak üzereyim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum maalesef arkadaşlar benim durumumda olan var mı acaba yani nasıl çıkılır bu işin içinden yoksa gerçekten gidişat çok kötü Ağlıyorum
şimdi olay şöyle (biraz uzun anlatacağım ama malesef kısa yazılacak bişey değil bu)
öncelikle kısa bi not:küçüklüğümden beri babamın yanında çalışırım,12 senedirde faal olarak mal taşırım kendi şirketimizde,ne çocukluğumu gördüm oynadım nede gençliğimde eğlenebildim,arkadaşlarım gezerken,nargileye giderken ben babama yardım ediyordum halada öyle (hatta 29 ekim kortejinede işimizden doayı katılamadım ve motoshow 2008 e de neredeyse göndermiyordu babam,işlerimizden dolayı).
6 sene önce amcam bi motor alalım dedi kullanırız dedi (yaş 12 o zamanlar) sonra titan alıyodu bana sordu bende onun büyük olduğunu scooter almasını söyledim o da beğen o zaman hondadan bi scooter alalım dedi Çoook seviyorum bende activa demiştim gittik bayiye mavisini aldık ama nasıl heycanlıyım,hayatımda hiç motor kullanmamışım.neyseee aldık motoru kullandık (hala da kullanıyoruz). 2 sene öncer babama artık motorun yetmediğini büyük mbi motordan daha çok tehlikeli olmaya başladığını,çok kaydığını,savrulduğunu vsvsvs. bi dünya dert anlattım o da sıcak baktı konuya,sonra 2 ay 3 ay sonra derken o sene bitti.geçen sene artık zar zorda olsa atlatsada karar vermiştik cbf 150 alıcaktık,hatta mototal a bile gittik motora bakmaya (buradan aşağı yukarı 45-50 km) kararımızı verdik siyah cbf150 alıcaktık.eve döndük babam akşam resmen 180 derece döndü.annem başladı paramız yok olmaz,alamayız bende safım ya tamam anne dedim önemli değil dedim (olay perşembe günü oluyor) o hafta sonuda tatile çıkacağız çanakkale tarafına,yolda giderken bunlar bir kaç kağıt çıakardılar torpitodan,o ne anne dedim ? aynen cevap şu olum yazlık bakıyoruz almaya niyetlendik dedi Sinirlendim buna ne dersiniz ki daha bende o yazlığı alırsanız beni unutun dedim ve vazgeçirdim.sonra her motor isteğimde 2 ay sonra 3 ay sonra paramız yok paramız oluca diye habire sallıyorardı.bu mayıs başında bende bi daha denedim bendeki iyi niyete bakın (12 sene babamın yanında çalışmışım para almadan etmeden bunu yok saymışım) baba dedim izmire gidecem üni için orda kazancam kazandığımı boğazıma ve giderlerime harcıcam onun yerine burda kalsam üni de hem okusam hem çalışsam çalıştığım paraylada ödiyeceğm bi kredi çeksek de motor alsam olur mu dedim.o da olur tabi dedi (nasıl olsa motoru beleşe getircek Sinirlendim ) bu olay mayıs başında oldu.1 haftadır da amcam ben babam aramızda bu konuyu konuşuyoruz hatta çarşamba günü iyice bir motor araştırması yaptım ve kararımıda verdim.bu gün kredi için bankaya gittiğimi söyledimm yolu yordamı neymiş bakalım dedim tamam dedi Üzgünüm öğrendik ve anlattık çok güzel karşıladı.akşamda kararını sordum dedim baba ne yapcaz kredi işini ne zaman çekelim dedim haftaya bir tek pazartesi boşuz dedim dediği laf şu "para biriktir,biraz üstünü ben tamamlayım öyle al" ........dünyam yıkıldı.......şimdi ben ne yapıyım ne diyim ....seneye üni için izmire gidecem 2 seneliğe sırf babamlardan kurtulmak için Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
durum vaziyet buuuuuuuuu

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 06.06.2008 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim hoş bir durum değil, özellikle yıllardır babanın yanında çalışıyorsun. Ama sonuçta ailen. Senin dünyaya gelmene onlar vesile oldu hiç kimse seni onlardan fazla sevemez. Bunda da vardır bir hayır de, sabret. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Üniversiteden bahsettiğine göre daha yaşın da genç, çok strese sokma kendini.

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 06.06.2008 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

12 sendir babanın yanın da çalıştın baban seni atlatıyor.başka işte çalışsaydın birikirip alırdın.kardeşim ne yapacaksın ana baba bu.ne derlerse desinler onlşarla aranı bozma.aran bozukken motor alsan ne olur.huzursuz motora binmenin zevki çıkarmı
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.06.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_tatar_, motodrift, sağolun kardeşler ama ne yapacağımı bilmiyorum işte seneye izmire gidiyorum 2 senede aramayı düşünmüyorum Ağlıyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 06.06.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne olursa olsun önce ailen gelir
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 06.06.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önce ailen gelir ama burda sana dolaylı yoldan motor alma diyorlar. Bu yanlış. Direk söylemeleri daha iyi ve doğru .. senin yerinde olsam (örnek almak zorunda değilsin) bana yaptıklarının aynısını bende yaparım... kalk gezmeye gidiyoruz dediklerinde bişi derdim mesela.. örnek bunlar. ben motoru öyle aldım zaten Çok gülüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 06.06.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sakın aramamazlık yapma. Ailenle aranı hep iyi tutmaya çalış. Sana ya da onlardan birine bişey olsa, bu dargınlıkla nasıl hissedeceğini düşün. Şu an moralin çok bozuk, o yüzden böyle konuşuyorsun biraz zaman geçince böyle düşünmeyeceğine eminim Bravo

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.06.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki önce aile gelir ama bu çok farklı.ben hiç hayatımı yaşamadım,çevreme aşırı saygılyım (3 kişi gelip kızım senin oğlunun bile dedi babama yani bu sanırım nasıl biri olduğumu az da olsa açıklar) ben sadece hakettiğimi alamadığıma yanıyorum.arkadaşlarım var ne saygı ne sevgi bilirler etrafından duydukları tek laf senin gibi birine lanet olsundur ama genede altlarında benim için sadece hayal olabilecek motorlar var ki bbabası 1000 ytl maaşla dışarda çalışıyor ama genede oğluna motor alıyor ve o motoruda aldım bitti demeden her 2-3 senede yeniliyor ben buna kızıyorum işte madem ki 1000 ytl maaşla çalışlan ada oğluna her türlü motor alabiliyorsa benim babamın bana şu an hayabusa teklif etmiş olması lazımdı Üzgünüm ki maddiyatta önemli dğeil zaten ben ödeyeceğim

Başa dön
andaccc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.06.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım bende 2 yıldır motor hasretiyle yanıp tutuşuyodum.annem her defasında karşı çıksada sonunda ikna ettim tabi iş ikna etmekle bitmiyo.yazın eşşek gibi çalışıp para biriktirdim üstünü babam tamamladı.tabi sende 12 yıldır para almadan çalışıosun...ya aileni karşına alıp ben maaşlı bi işte çalışcam diyip para biriktirceksin ya da babanın sözünü dinliceksin...
Başa dön
andaccc Çevrimdışı andaccc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.06.2008 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizimde 1 dükkanımız vardı video kasetleirni cd yapan dükkan falan fil kiralayan vs ben 4. sınıfa giderken çatık o dükkanı ve ben 8. sınıfa giderken iflas etitk ve kapatmak zornda kaldık ve şimdi eşe dosta vs evde kayıt yapıyoruz (şuan lise 2 giidyorum ve 1 sene tekara yaptım )aynı şeyler benimde başıma dar (ben daha 17 yaşındayım) ancak benim arkadşlarım dışarda taso, bayblade oynarken ben dükkanın içinde oturdum kuzu kuzu ve hep içimde şimdi dışarda olsam geçiyodu şimdide evde iş varken ben dıları çıkamıyorum ark'larm nargile maç vs giderken ben evde oturup yeri geliyo pc başına sabahlıyom ve babama bana ait bi 2. el ybr 125 almasını önerdiğimde sen daha otur oturduğun yerde motor senin neyine dedi ve ben motoru hemen alsın demedm 2009'da alalım dedim (ozaman ehliyetimi almış olucam inş) aynı durumdayız .... Üzgünüm

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 06.06.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş bende senin gibi çocukluğumu, en hareketli dönemlerimi babamın yanında geçirdim. Lise 2 de annem babamı şutladı (haklı olarak). Kendi ayaklarmın üzerinde durmak zorunda kaldım. Giyim mağazasında çalışıp okul harçlığımı çıkararak bitirdim liseyi. Tabi bu arada meslek lisesi ve istediğim makine ressamlığı bölümünü okudum. Kendimi işimde geliştirdim. Staj gördüğüm firmada kadrolu olarak devam ettim. Geçtiğimiz ramazan bitiminde ben de üniversiteyi kazandım. Hatta bununla ilgili topic açmıştım Konya MD nin dikkatine diye. Ramazan ayına 1 hafta kala evi taşımıştım. Doğal olarak borca girmiştim. Bir şekilde ödemem gerekiyodu. Ama üniversiteye gittiğimde iş bulur bir şekilde kapatırım diyodum. Konya'ya gittim. Derslerim iyiydi. Ama evde hesapladığım gibi olmadı iş bulamadım. Borçları kapatamadım. İşsiz olduğum için doğal olarak oradaki ihtiyaçlarım için ailemden maddi destek almak zorunda kaldım... Artık bunalıma girmiştim borçların verdiği sıkıntıdan. Kurban bayramı tatiline geldiğimde ablamı isteyen biri olduğunu öğrendim. Ablam yüklü miktar borcu yüzünden evlenmelerinin zaman alacağını söyledi. Bu da eklenince finallere 1 hafta kala ocağın 6 sında pılımı pırtımı toplayıp evime döndüm. Eski işyerine girdim tekrar. Buraya kadar herşey güzel, normal. Bir tartışma üzerine üniverstede kimden ne kadar para aldıysam dökümünü çıkarıp ödemeye başladım. 2 ay dan fazla oldu ablam bir tv yarışma programında borçlarına karşılık gelen parayı kazandı. Bütün borçlarını kapattı. Çeyizi için hazırlık yapıyo. Ben mi? Hala ona olan borcumu ödüyorum, hala günü gününe istiyor, hala motorumu alamıyorum. İlkokul 6. sınıftan bu yana yaşadıklarımın sadece özetidir. Detayını anlatırsam çıldırırsın. Bende olayı yaşadığım için çıldırıyorum. Ama evdeki durumu sorarsan. Yalandan yüzlerine gülüyorum. Çok gülüyorum Sen ayaklarının üzerinde durup kimseye minnet etmeden bir şeyler yapabilmeye bak. Saygılar. Göz kırpıyorum Bu arada borcum Temmuz'da bitiyor. Krediyle de olsa motorumu alacağım kısmet olursa. Bir GSR 600 topici açacağım Delirdim Delirdim

En son AR6 tarafından 06.06.2008 - 22:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
AR6 şimdi Çevrimiçi AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 06.06.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu sıralar bizmde böyle tartşmamız var-dı.bizm dükkanda çalışmak istemyrm.ama babam illa çalışcaksın diyo.ver ddm maaş çalışaym ama onada yanaşmıyo.bende bu hafta herşeyi göze aldım ve resti çektim.aldım anneyi babayı karşıma konuştum.ddm ki ben başka yerde çalışıcam ilk başta babam karşı çıktı.sonra babamı ikna ettm annem karşı çıktı.en sonunda dedm ben çalışıcam o kadar.neden çalışcaksın fln dediler motor alıcam ddm.dükkanda motor yok mu dediler.istemiyorum ddm.kendime alıcam ddm.en sonunda ikna ettm ve bu sorunları aştım...biraz kararlı olup mantıklı düşünüp konuşunca halledebilrsnz Bravo

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 06.06.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olay motosıklet bıle olsa motorculuk bıle olsa hıc bısı aıleyle aranı bozmanı gerektırmez aıle kadar degerlı bısı yok bence Bravo
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DREAMER357
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 06.06.2008 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum anladığım kadarıyla senin için korkuyorlarki bu çok doğal.Mesele onları olabildiğince kırmadan güven vermeye çalışman bence benzer tartışmaları ben 27 yaşımdayken yaşamıştım ve kendi paramı kazanırken:))yani mesle para meselesi değil.Sana dost tavsiyesi acele etme.
Başa dön
DREAMER357 Çevrimdışı DREAMER357 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.06.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

biraz kararlı olup mantıklı düşünüp konuşunca halledebilrsnz

kaç kere denedim de şimdi bi daha konuşsam bana aynene şunun dicek sezon sonu alalım Gülümsüyorum sezon sonu geldiğinde hatırlatcam kış geldi yazın alalım dicek Gülümsüyorum bunlarıda yaşadım
Alıntı:

olay motosıklet bıle olsa motorculuk bıle olsa hıc bısı aıleyle aranı bozmanı gerektırmez aıle kadar degerlı bısı yok bence

tabiki ama atladığımız konu ne motor nede motorla ilgili sadece ben hakettiğim sevgiyi ilgiyi göremiyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal