Tarih: 07.06.2008 - 01:15 Mesaj konusu: 3500 ytl ye motor arıyorum ?
selam arkadaşlar. alanyada ikamet ediyorum. işimle evim arası 17 km. (afsallar alanya arası bilen bilir) yol çift şeritli otaban diyelim. işe gidip gelebileceğim az yakan çok kaçan motor arıyorum. şu an bir çin malı 150 lik scooter ım var. pilim bitti demeye başladı. gerekirse üstünede kullandığım çin malınıda verip bir motor almayı düşünüyorum. tavsiyeleriniz nelerdir ? benim bakıpta aklımda kalanlardan kafama yatanlar var ama sizinde tavsiyelerinizi değerlendireyim diyorum . zamanında kafamı taşlara vurdum bir daha vurmak istemiyorum. şimdiden teşekkürler.
Tarih: 07.06.2008 - 01:18 Mesaj konusu:
o paraya ybr 125 al cok kacmaz ama 5 sene de pilim bitti demez!! hatta benmkını verelım sana hemen _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
hem parana uygun hem gosterıslı hem vıteslı hem su sogutmalı saglam ve parca ve servıs sorunu olmayan bır motor ıstıyorsan bence regal raptor dd250-9b tavsıye ederım.suan ben onu kullanıyorum.1.83 boy ve 84 kg.resımlerı var sıtede bakabılırsın.ben alalı 1000 km oldu.bir ay oldu.suan hıc bır sıkıntım yok.bulundugum yer ılce olmasına ragmen srvısı var ve butun parcaları bende mevcut sıkıntı olmaz dedı servıs sahıbı.bence goruntu olarakta super.fıyatı vergısı yakıtı herseyıyle ıdeal bence.hadı hayırlı olsun.
tam yerinde geldin benim motoru vereyim sana 3.500 cbr125r repsol,ayağına kadar getiririm 2006 model şimdiye kadar tık bile demedi _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 472 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 07.06.2008 - 01:59 Mesaj konusu:
Bak xfastx, Bende Tam Az yakan İyi Kaçan Dediğin Anda CBR 125 R Diyecektim Benden Önce racingdelisi Demiş Hiç Kaçırma Derim Güzel Motordur Az Yakar İyi Kaçar _________________ Dünya'da Roma Türkiye'de SOMA!.
Tarih: 07.06.2008 - 02:10 Mesaj konusu:
xfastx, Seni Bir Anlıyamadım Bir CBR Diyorsun Bi Apache Diyorsun Yani Arasında Dağlar Gibi Fark Var Bence Çünkü Biri Racing Biri Enduro.
Bak racingdelisi 3.500 E Satıyorum Diyor Kazası Belası Olmadığınada Eminim Ayağına Kadar Getiririm Diyor Bence Hiç Kaçırma CBR 125 R'ı _________________ Dünya'da Roma Türkiye'de SOMA!.
ben cbr veya apche demedimki ? ben önerilerinizi sordum. ben istememmi cbr ım olsun aralarındaki farklarıda forumlardan okuyorum. bana işe gelip giderken kullanabileceğim, az yakan çok kaçan öle çok bakım gerktirmeyecek motor tavsiyelerinizi bekliyorum. bütçeyide aşmayacak tabi. o apache örneğini şu sebepten verdim 3300 artı kadav ötv plaka dahil k.k taksitle olduğu için verdiim.
Tarih: 07.06.2008 - 02:38 Mesaj konusu:
Ben Yanlış Anladım O Zaman Kusura Bakma Valla Bence racingdelisi'nin Moturunu Kaçırma Ama Biraz Daha Düşcek Fiyatta 3.500 YTL'en Varsa Çünkü Noter İşlemleri Ruhsat Fln Biraz Pahalıya Patlıyor.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız