Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bu motor fiyatları ne zaman düşecek?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bu motor fiyatları ne zaman düşecek?

bu motor fiyatları ne zaman düşecek?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
busamania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.06.2008 - 11:51    Mesaj konusu: bu motor fiyatları ne zaman düşecek? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ithalatçı büyük firmalar niye hala duruyor yerinde niye birşeyler yapmıyorlar?çinlilerin piyasaya saldırması neticesinde hükümetin acımasızca yapmış olduğu bu ötv zammı kepazeliği nedeniyle eski tadımız yok artık.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 07.06.2008 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sorma usta o sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Her aklıma geldiğinde bütün küfürleri ediyorum. Tez zamanda geberirler inşallah. Her bir yandan sokuyolar kazıklarını. Adam yok başımızda..... Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Bir örnek GSR 600 ÖTV'li 17.000 Ytl, ÖTV'siz 10.700 ytl.
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tayfun-R
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç bir zaman. adamlar fiyat yükselttikçe motor satışları artıyor...
Başa dön
tayfun-R Çevrimdışı tayfun-R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
busamania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin pm e msnimi yazim konuşalım kardeş
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal eski tat kalmadı
benzinde fırladı
ne olacak şimdi
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
busamania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 yılı kötüydü baya ama bu yıl bilmiyorum piyasa ne durumda.işler iyimi kötümü esnaf kardeşlerim abilerim ne derler bu hususta.
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işlerde berbat piyasada Üzgünüm
Başa dön
prnssesra Çevrimdışı prnssesra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 07.06.2008 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu Ötv denen anlamsız vergi bizlerden alınmasaydı, herkezin garajında istediği motor olurdu.Dağıtıcı firmaların yapabileceği bişey yok.Devleti yöneten mantalite değişmezse daha çok acı çekeriz.

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
foxxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.06.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim başka söze gerek yok.. bir yandan da 2009 için endişeleniyorum. şu anda kepenk indiren indirene, kaldıki memleket hali zaten kötü gibi bir ön yargıya sahiptik geçmiş yıllarda ama gelen gideni aratır deyişi boşuna söylenmemiş busene geçtiğimiz kriz dönemlerinden daha şiddetli geçio bakalım son altı aylık periot nasıl olacak.
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 07.06.2008 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

foxxy demiş ki:
2008 Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim başka söze gerek yok.. bir yandan da 2009 için endişeleniyorum. şu anda kepenk indiren indirene, kaldıki memleket hali zaten kötü gibi bir ön yargıya sahiptik geçmiş yıllarda ama gelen gideni aratır deyişi boşuna söylenmemiş busene geçtiğimiz kriz dönemlerinden daha şiddetli geçio bakalım son altı aylık periot nasıl olacak.

+1 Bravo
busamania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana bi arkadaşım geçen yıl satışlarla ilgili birkaç bilgi söylemişti.normalde dedi yılda tüm markalarda 3-4 bin civarı motor satılırken bu zamdan sonra koca yılda 1000 motor bile satılmadı.e tabi motor satışları böyle olunca aksesuar ve kıyafet vs ne kadar yan sektör varsa onlarda geberdi.unakıtan demiştirki "nolacak lan üç beş tane zibidi it kopuk parası olan binsin".yani kardeşlerim abilerim bu ülkede zevkin olmayacak özel alışkanlıkların tutkuların olmayacak.hastada olmayacan.hayvan gibi sığır gibi yemeğini yiyecen uyuyacan kalkacan çiftleşecen çalışacan.birde her 5 yılda bir büyük çoğunlukla beraber efendilere yetki verecen...
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.06.2008 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Küçük esnafı bırakın büyüklerde batmaya başladı. Durum kötüye gidiyor. Ankara'da Demir Home Theatre battı. Adamların her alışveriş merkezinde dükkanları vardı. 10-15 senelik firma. Hepsi birden kepenk kapattı. Beğenmedim
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
busamania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burada istoç ve tekstilin kalesi olan mahmutpaşa ve yok yok diyebileceğimiz tahtakalede de durumlar pek parlak değil.ve hala kimseden tık yok.ekimde erken seçim söylentileri var adamlar bi öncekinden daha fazla oyla tekrar başa gelmenin hesaplarını yapıyorlar.
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.06.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NERDE O GÜNLER NERDE O GÜNLER
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mrsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 07.06.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kışın motor fiyatları düşüyo Dil çıkarıyorum
Başa dön
mrsl Çevrimdışı mrsl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal