Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeni (08) HONDA rr1000 duyduklarım !!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeni (08) HONDA rr1000 duyduklarım !!!!!

yeni (08) HONDA rr1000 duyduklarım !!!!!
Sayfa 1, 2, 3 ... 41, 42, 43  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 07.06.2008 - 18:56    Mesaj konusu: yeni (08) HONDA rr1000 duyduklarım !!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar,
son bi kaçgündür ismini vermek istemediğim ve yeni kasa rr1000 honda
alan arkadaşlarımdan 3ü şanzumanı yakıp dağıttı.
birde şansumanın ordaki dişliyi kırmış..motor daha 3000 km de bile değil... Şok oldum
birdiğer kankam 1000 bakımı yaptırdıktan 1500 km sonra yağ lambasını yakıyor.
servise gidiyor ve ne görsünler;
çubukta yağ gözükmemiş ve 2 litre kadar eksiltmiş.... İyi fikir İyi fikir İyi fikir
düşünün 2000 km deki motor 2 litre yağ eksiltmiş.. Şok oldum Şok oldum Şok oldum
bir diğer konu direksyon vibrasyonuna çok giriyormuş ve girdiği an tüm motoru baştan sona etkiliyor fena dağıtıyormuş.
3 tane şanzuman dağıtan ve bu şekilde yağ yakan makine mi honda hayat ondaymış bilmiyorum artık.
bence 2008 rr1000 leri oturtturamadılar ve 2009 da düzeltirler.
fakat acil toparlamazlarsa honda çok yakında tarih sayfalarında yerini alacaktır..
rezalet bi durum.özellikle sağlamlıkta ödün vermeyen bir markanın bu hale düşmesi
tam anlamıyla rezalet.... Beğenmedim

not;söz verdim arkadaşlarıma o yüzden sim verip motorlarını etiket etmek istemiyorum..
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim hondanın en kısa zamanda kendini toplaması gerekiyo Beğenmedim
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay anasını bea.honda 100rr da imalat hatasımı ne yaptıki.belki motoru geriçağırırlar Üzgünüm Üzgünüm

Son Mesajdan 21 saniye:

pardon 1000 rr
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbuldada durum aynı abi , dağılma dedikoduları çığ gibi yayılıyor servislerden Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

belki düzeltirler 2009 da Çok gülüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda malzeme kalitesini düşürüyor sanırım, fiyat rekabetine bu şekilde giriyor gibi Üzgünüm
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nedense bunlar sadeece TR de ve anti-hondacı kardeslerden duyuluyor! avrupada yada ABD de bu konuda bir sıkıntı ben okumadım yabancı sitelerde! ayrıca izmirde 4-5 tane RR var yakınlarımda suana kadar bir sıkıntı şikayet duymadım! yükseliş hondanın sahibinden tut satışına kadar hepsi yakın dostlarım bişey olsa eminim ilk ben duyardım!! bunlar olmamıştır demiyorum cok fazla satış rakamı yakalıyan bir model oldu 2008RR bunların içinde mutlaka sorun yasayanlar olacaktır ama bu sorunların temelinde uygunsuz rodaj! geliyor!! okadar yaygın bir görüşki bu RODAJ diye bişey yoktur!!! işte bunların temeli hep bu!!! İyi fikir
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Alkışlıyorum Alkışlıyorum
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro, honda türkiye A.Ş olduğu için aracı ditribütör olmadan direk gelir fiyatlarının uygun olmasının sebebi budur! yurt dışı fiyatlarını arastırırsan honda fiyatlarının burda 6-8bin ytl ucuz olduğu yamaha ile aynı hatta pahalı olduğunu görürsün!!(600RR-r6)
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
chaos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

srad-han abi Bravo Bravo Bravo
Başa dön
chaos Çevrimdışı chaos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN

Alıntı:
avrupada yada ABD de bu konuda bir sıkıntı ben okumadım yabancı sitelerde!

demekki yabancı siteleri pek iyi takip etmemişsin dostum Gülümsüyorum
şu linke bir bak istersen ve bunları yazanlar www.1000rr.net in fanatik hondacıları Çok gülüyorum

http://www.1000rr.net/forums/showthread.php?t=48004

kısacası sadece tr de değil dünyada dökülüyor

anti hondacılıkla bir alakası yok Göz kırpıyorum
Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, 081000RR a sorunsuz demek için gerçekten ağır honda fanatiği olmak gerekir.. Tr de konusulanlar bi yana yurtdışı forumlarında da aynı problemlerden bahssediliyo..
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_ aynen dediğin gibi. yaww adam 1400 milde 4 defa yağ değiştirmiş inanılır gibi değil !!!
1 değilki bir sürü sorun çıkıyor !!!
Başa dön
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilginç Şok oldum
Başa dön
TaMe_R1 şimdi Çevrimiçi TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında bu hep hondanın sucu arkadaslar!!
yamahacılar-suzukiciler-kawacılar dahil herkese okadar bir kalite garantisi vermişki bu tarz seyler olunca millet bi afallıyor!! arkadaslar makina suzuki-kawa-ve yamahanın toplamından fazla satış yaptı!! bu hersene böyle!!(yamaha damping yapmasa nah satardı okadar R1i)bukadar çok piysada olan motorun arza cıkarmasıda diğer markalara göre daha sık olacaktır! hiç sorun yasayan ZX10 gördünmü?? yada yolda hiç zx-10 gördünüzmü?? yada hiç sorun yasayan zx-14 gördünüzmü?? olmaz cunkü TR de toplam 5tane varmı acaba!! mantıklı olun beyler. İyi fikir
Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
çubukta yağ gözükmemiş ve 2 litre kadar eksiltmiş.... İyi fikir İyi fikir İyi fikir
düşünün 2000 km deki motor 2 litre yağ eksiltmiş..

Erbilim bu anlattığın gerçekse çok yazık vallahi benim kawa 50 bine yaklaştı full sıkıştırıyorum hala maşşallahı var Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 41, 42, 43  Sonraki
1. sayfa (Toplam 43 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal