Gerçekten garip motoru çeken adamda iiyi çesaret varmış panik yampadan aldı motoru sahibine kalsa etiyip gibicekti valla _________________ A rh(-) Uğur ARSLAN
Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Tarih: 08.06.2008 - 01:54 Mesaj konusu:
mete_han, gergin stresliyken birine dokunduğunda çat diye çarpar tecrübe etmişsindir. İnsan vücudunun ürettiği statik elektrikten meydana gelen kıılcımın gaz haldeki benzini tutuşturmasından ötürü oluyor bu tür patlamalar. Benzin alırken elimi bir kere yere değdiriyorum artık ne olur ne olmaz pompacıda topraklama yoktur diye..
aman allah korusun. hakkaten çok feci bi kaza yaw...
valla daha önce benzin dolumu yapılırken böyle bi olay yaşandığını hiç duymamıştım
gözlerimle gördüm inandım
Tarih: 08.06.2008 - 02:13 Mesaj konusu:
kötü olmuş cidden avrupada pompacı yok herkes kendisi alıyo bi bakıma çok guvensiz _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
evet bu statik elektrik olayını bende çözemedim gitti kimse benle selamlaşmaz oldu yav elini vereni çarpıyom
şaka bi yana bide şu var sakın yakıt alırken pompayı içinde kalan benzin aksın diye depo ağzının kenarına vurdurmayın pompacılar çok sık yapar bunu dikkat edin çok çabuk kıvılcım çıkarabilecek bi yer _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
mete_han, gergin stresliyken birine dokunduğunda çat diye çarpar tecrübe etmişsindir. İnsan vücudunun ürettiği statik elektrikten meydana gelen kıılcımın gaz haldeki benzini tutuşturmasından ötürü oluyor bu tür patlamalar. Benzin alırken elimi bir kere yere değdiriyorum artık ne olur ne olmaz pompacıda topraklama yoktur diye..
Buna katılıyorum ayrıca pompadaki topraklama iyi değilse motor şasesinin elektriksel farkı ve pompanın elektriksel farkıda kıvılcıma neden olup bu şekılde yangın çıkartabılıyor. Ben herzaman motora benzın doldururlarken ınıyorum. Ve ayrıca sonuna kadar doldurmasına ızın vermıyorum. Bırkere ta motora kadar benzın tasırdı pompacı eger motor ısısı yuksek olsaydı kesın alev alırdı. Hepımızın dıkkat etmesı lazım cunku pompacılar ve cogu benzıncıler bılıncsızler. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
gercekten pompacılar yaptıkları işin bilincinde degıller egıtımsız cogu kısa bır örnek selcukta ben motora benzın alıyorum pompacı benım yanıma gelmeden agzındakı sıgarasını pompanın 5 metre yanına bırakıyor . sordum sen manyakmısın ne yapıyorsun dıye bısey olmaz uzakta dıyor sıgara. aslında pompacılara benzın verırken yanı calısırken yalın ayak calıstırmak ta lazım vucudun urettıgı statik elektırıgı dırek yere vermelerı için bu sırf motorlarda gecerlı degıl arabalara benzın koyarlarkende önemli. _________________ 2 TEKER ŞEYTAN İÇADI İSE BİZDE İBLİSİZ O ZAMAN
Tarih: 08.06.2008 - 11:31 Mesaj konusu:
vaay be motor nasıl yandı motor bende benzin alırken hiç inmem azına kadar doldurturum son damlayı alana kadarda beklerim olmassa biraz kapağa vururum f in deposu metal hiç aklıma gelmezdi böyle bişey olacağı bundan sonra dikkat etmek gerekir _________________ gs-500....gsx-r 600....gsx-r1000...zx-6....xt660r...fazer-600....cbr-600f.......//www.youtube.com/watch?v=ynx2RCEA-U4
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız