Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Benzin Alırken Motoru Yakanıda Görmemiştim...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Benzin Alırken Motoru Yakanıda Görmemiştim...

Benzin Alırken Motoru Yakanıda Görmemiştim...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 08.06.2008 - 01:47    Mesaj konusu: Benzin Alırken Motoru Yakanıda Görmemiştim... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buda oldu...nası becerirler anlamam...şakası yok beyler...Allah korusun bizi...scooter mındar oldu iyimi... Dil çıkarıyorum

http://www.liveleak.com/view?i=bac_1209990992

o pompalarda otomatik kesici var aslında kolay kolay patlama olmaz ama işte olan makinaya oldu...

bu kaza belaları izleye izleye kafam 1500 oldu demoralize oldum 2 dakkede... Üzgünüm
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ugrcn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Beykoz

MesajTarih: 08.06.2008 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten garip motoru çeken adamda iiyi çesaret varmış panik yampadan aldı motoru sahibine kalsa etiyip gibicekti valla Gülümsüyorum

Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Başa dön
ugrcn Çevrimdışı ugrcn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.06.2008 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, gergin stresliyken birine dokunduğunda çat diye çarpar tecrübe etmişsindir. İnsan vücudunun ürettiği statik elektrikten meydana gelen kıılcımın gaz haldeki benzini tutuşturmasından ötürü oluyor bu tür patlamalar. Benzin alırken elimi bir kere yere değdiriyorum artık ne olur ne olmaz pompacıda topraklama yoktur diye.. Bravo
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 08.06.2008 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman allah korusun. hakkaten çok feci bi kaza yaw...
valla daha önce benzin dolumu yapılırken böyle bi olay yaşandığını hiç duymamıştım Şok oldum
gözlerimle gördüm inandım İstemiyorum
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 02:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte bu sebeptendir ki benzin alırken motordan ininiz... Bravo
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 08.06.2008 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kötü olmuş cidden avrupada pompacı yok herkes kendisi alıyo bi bakıma çok guvensiz İyi fikir
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 08.06.2008 - 02:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakatlığa bak iyi benzinlik ucmadı havaya Şok oldum
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 08.06.2008 - 03:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bu statik elektrik olayını bende çözemedim gitti kimse benle selamlaşmaz oldu yav elini vereni çarpıyom Çok gülüyorum
şaka bi yana bide şu var sakın yakıt alırken pompayı içinde kalan benzin aksın diye depo ağzının kenarına vurdurmayın pompacılar çok sık yapar bunu dikkat edin çok çabuk kıvılcım çıkarabilecek bi yer Bravo
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Hyo_Script
Üye
Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 04:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar kompile istasyonu yaktı be Çok gülüyorum
Başa dön
Hyo_Script Çevrimdışı Hyo_Script Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delux
Üye
Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÇOK KÖTÜ YA :
Başa dön
delux Çevrimdışı delux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
onur_s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kötü bi durum. benzin alırken motordan inmek en doğrusu
Başa dön
onur_s Çevrimdışı onur_s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 08.06.2008 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004 demiş ki:
mete_han, gergin stresliyken birine dokunduğunda çat diye çarpar tecrübe etmişsindir. İnsan vücudunun ürettiği statik elektrikten meydana gelen kıılcımın gaz haldeki benzini tutuşturmasından ötürü oluyor bu tür patlamalar. Benzin alırken elimi bir kere yere değdiriyorum artık ne olur ne olmaz pompacıda topraklama yoktur diye.. Bravo

Buna katılıyorum ayrıca pompadaki topraklama iyi değilse motor şasesinin elektriksel farkı ve pompanın elektriksel farkıda kıvılcıma neden olup bu şekılde yangın çıkartabılıyor. Ben herzaman motora benzın doldururlarken ınıyorum. Ve ayrıca sonuna kadar doldurmasına ızın vermıyorum. Bırkere ta motora kadar benzın tasırdı pompacı eger motor ısısı yuksek olsaydı kesın alev alırdı. Hepımızın dıkkat etmesı lazım cunku pompacılar ve cogu benzıncıler bılıncsızler.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aiwa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.06.2008 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten pompacılar yaptıkları işin bilincinde degıller egıtımsız cogu kısa bır örnek selcukta ben motora benzın alıyorum pompacı benım yanıma gelmeden agzındakı sıgarasını pompanın 5 metre yanına bırakıyor . sordum sen manyakmısın ne yapıyorsun dıye bısey olmaz uzakta dıyor sıgara. aslında pompacılara benzın verırken yanı calısırken yalın ayak calıstırmak ta lazım vucudun urettıgı statik elektırıgı dırek yere vermelerı için bu sırf motorlarda gecerlı degıl arabalara benzın koyarlarkende önemli.
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 08.06.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

normal biryerde yansa neysede benzinlik yani Çok gülüyorum Allah korumuş

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vaay be motor nasıl yandı motor bende benzin alırken hiç inmem azına kadar doldurturum son damlayı alana kadarda beklerim olmassa biraz kapağa vururum f in deposu metal hiç aklıma gelmezdi böyle bişey olacağı bundan sonra dikkat etmek gerekir
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal