Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Katalunya GP...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Katalunya GP...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 08.06.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Katalunya GP... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dani pedrosa kazandı rossi 2.oldu stoner'da 3 oldu ama rossi stoner mücadelesi harikaydı pedrosa ise çok rahat kazandı.
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 08.06.2008 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi'de baya baya kendini göstermeye başladı.
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 08.06.2008 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi stoner gerçekten güzeldi.. Gülümsüyorum
rossi 2 virajda arka arkaya geçmesi çok güzel oldu..

Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 08.06.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pedrosa ilk andan aldı 1. ' liği eline ve devamını getirdi helal olsun Honda 6 yıl sonra o pistte kazandı yeniden... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Rossi mükemmel bir yarış çıkardı 9.sırada başlayıp 2.sırada bitirdi yarışı gerçektende Rossi artık geri döndü dedirtti son 3-4 yarıştır. Alkışlıyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum

Stoner Pole Pozisyonunun avantajını koruyamadı 1.sırada başladı ama Pedrosa'ya kaptırdı 1.ciliği kendisi de yarışı 3.sırada bitirdi.Ducati'nin işi bu sene bi hayli zor gibi görünüyor.

Birde yarıştan önce Doviziosu'nun ilk 3 hakkında yaptığı tahmin doğru çıktı valla helal olsun ilk 3'de ; PEDROSA,ROSSİ ve STONER olur demiş tabi o sıralamayı yazmamış ama helal olsun tahmini iyi yapmış Alkışlıyorum

Rossi ve Stoner çekişmesi çok güzeldi valla heyecanla izledim ...

Rossi'nin 2 virajda 2 kişiyi geçmesi de göz ardı edilecek bir durum değil tabii ki Bravo Bravo

Lem bu kadar ders çalışsam varya Profesör olurum herhalde şuna bak yarışı analiz ettim nerdeyse Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
caglar23 Çevrimdışı caglar23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 08.06.2008 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ducati neden iki silindirli motorda ısrar ediyor, ve hatta 4 silindirlilere pistte nasıl taş çıkartıyor bilen var mı??
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 08.06.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

super bu adamlar aglamak istiyorum zaman zaman bunlari seyrederken
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 08.06.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caglar23, derslerinide bu kadar çalışsan keşke Çok gülüyorum
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KORGeneral demiş ki:
Ducati neden iki silindirli motorda ısrar ediyor, ve hatta 4 silindirlilere pistte nasıl taş çıkartıyor bilen var mı??

Ducati GP'de 2 silindirli motorla yarışmıyor ki zaten 4 silindirli motorla yarışıyor
Başa dön
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ducati GP'de 2 silindirli motorla yarışmıyor ki zaten 4 silindirli motorla yarışıyor

ZX14, şöyle düzelteyim sorumu, Superbike'ta halen neden 2 silindirle yarışıyor ve sokak için ürettiği motorlar da halen neden iki silindir?
babyboy
Üye
Üye

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 08.06.2008 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakup54 demiş ki:
super bu adamlar aglamak istiyorum zaman zaman bunlari seyrederken

al benden de o kadar Gülümsüyorum
Başa dön
babyboy Çevrimdışı babyboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.06.2008 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 silindir L motor ducatinin tarzı.kullandıkları şase için uygun olduğunu,ağırlık merkezini düşürdüğünü ve motoru çok dengeli yaptığını iddia ediyorlar.(ducatinin virajının üzerine viraj yokmuş derler.)ayrıca 2 silindir görece daha dayanıklı.
kendi görüşlerimse:
ducati japonlardan daha dayanıklı değil.sesi bence iyi değil.her ne kadar marka süspansiyon ve fren elemanları kullansalarda 1098 cc olduğu halde japonlarla mücadele edemiyor.zamanında bir abim 748 i zx-6r la deldiğini kahkahalarla anlatmıştı.gözümle görmedim.kanımca o para sadece o safkan italyan tasarımına ödenir gerisi boş.
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2008 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sene hiç takip edemedim ama son yıllarda Superbike'da Ducati'ler hep birinciydi ve tamamen kontrolü altına almışlardı yarışları, yanlış mı hatırlıyorum ki?
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 08.06.2008 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

stoner gittikce daha iyi oluyor... Bravo
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KORGeneral demiş ki:
bu sene hiç takip edemedim ama son yıllarda Superbike'da Ducati'ler hep birinciydi ve tamamen kontrolü altına almışlardı yarışları, yanlış mı hatırlıyorum ki?

şimdi cadde için mi konuşuyoruz gp için mi anlamadım yada superbike'ın ne alkası var gp'le onuda anlamadım gp'de ducati L motor 4 silindir kullanırır ve L motorların viraj kabiliyeti V motorlara göre çok daha yüksektir ducati'de gp'de 4 silindir L motor kullanıyor caddelerde hepsi 2 silindir ama gp'de 2 silindirle sonda nal toplar adamlar orada teknoloji yarıştırıyorlar motor falan hikaye pilotaj ayrı bir konu ama caddelerde benim hayabusayı geçecek bir ducati varsa yada zx14'ü geçecek hatta srad 1000'i geçecek bir ducati varsa gösterin bende merak ettim inceleyeyim belki benim bilgi eksikliğim vardır yeni bir motor tanımış olurum Bravo
Başa dön
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 09.06.2008 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ula arkadaş millet yarışı seyrederken ben arkadaşımın zoru ile tarlaya gittim tarlada anca Honda ßeat yarışı olurdu tarla yolunda anca o kadar oluyor Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
Y-Z-F Çevrimdışı Y-Z-F Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal