bisikletine araba carpması sonucu kaybettik, allah rahmet eylesin. Başımız sağolsun Cenazesi Yarın 10 Haziran Sali günü Ankara Kocatepe camiinde öğle namazından sonra kaldırılacaktır. inanamıyorum bir harika insan daha ölüme yenik düştü :/ Daha iki hafta önce tanışmıştık. Gülen yüzü ve gözleriyle karşılışalı 2 hafta oldu En çok da bu üzüyor beni gülüşünü ve gözlerini hatırladığım insanların ölüvermesi inanılır gibi gelmiyor. Hani uzun zamandır artık hiçbirşey eskisi gibi değil der duururuz bilmem size de olurmu? Ölüm de eskisi gibi değil Çookkk uzun aralıklarla uğrardı hayatımıza Şimdi o kadar sık uğrar olduki ben artık hızına yetişemiyorum Midem ve kalbim arasında bir taş bütün gün taşıyorum Sadece bir kaç saat tanımıştım oysa o kadar zaman dilimi içinde iyi niyetini ve insanlığına hayran kalmıştım Sanki öleceğini bilirmiş gibi çocuğa alelacele soru bombardımanına tutmuştum. Damdan düşer gibi o gün hayatına girdim ama o nezaketiyle bana ufak bir tur attırdı ve anlatmaya başladı iyi bir yarış ritmi nasıl olur ve çizgimin nasıl olacağı konusunda bilgiler verdi Allah gani gani rahmet eylesin Nerden bilirdimki o gün tanıştığım insanın ölüm haberini sitelerde bugün ben vereceğim Fotoğraflarını ve yazışmalarını buldum Nickname olarak kendisine the_gulenyuz ismini takmis ne dogru bir tespit Bendeki Hayali öyle kaldi gülen yüzüyle Ahhh ahhh keşke motor kullansaydın o gün ve korumaların olsaydı belki bu hafta antremana çıkardık Yine bize anlatırdın öğrendiğin tüm trikleri Ailene ve o çok güzel sevdiğine sabırlar diliyorum. Gittiğin yer cennet olsun Emre'cim.
_________________ Too many people today know the price of everything and the value of nothing.
Ya hay allah yine mi? İki tekerleklilere huzur yok mu bu ülkede ya:(
Başımız saolsun.. _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6864 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 09.06.2008 - 19:32 Mesaj konusu:
Duyunca şokk oldum. İzmirde sohbet etmiştik kendisi ile.Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Çok üzüldüm yaa, çok yazık olmuş....Güleryüzlü ve harika bi insandı....Sitede bi ara hayli popüler olan Rüzgargülü klibinde imzası vardı sanırım....
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..... _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız