Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yarıscımız, üyemiz Emre Akkoc ( the_gulenyuz) Vefat etti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yarıscımız, üyemiz Emre Akkoc ( the_gulenyuz) Vefat etti

Yarıscımız, üyemiz Emre Akkoc ( the_gulenyuz) Vefat etti
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
name
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.06.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Yarıscımız, üyemiz Emre Akkoc ( the_gulenyuz) Vefat etti Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sitemize Sunrise nickiyle kayitli olan Seval arkadasimiz telefon acip bildirdi. Gonderdigi maili aynen aktariyorum.
Basimiz sagol olsun!

Aşagıda bugüne kadar MD forumlarında yazdıgı tüm mesajları bulabilirsiniz:
http://www.motordelisi.com/fsearch-author-the_gulenyuz.html

Alıntı:
bisikletine araba carpması sonucu kaybettik, allah rahmet eylesin. Başımız sağolsun Üzgünüm Cenazesi Yarın 10 Haziran Sali günü Ankara Kocatepe camiinde öğle namazından sonra kaldırılacaktır. inanamıyorum bir harika insan daha ölüme yenik düştü :/ Daha iki hafta önce tanışmıştık. Gülen yüzü ve gözleriyle karşılışalı 2 hafta oldu En çok da bu üzüyor beni gülüşünü ve gözlerini hatırladığım insanların ölüvermesi inanılır gibi gelmiyor. Hani uzun zamandır artık hiçbirşey eskisi gibi değil der duururuz bilmem size de olurmu? Ölüm de eskisi gibi değil Çookkk uzun aralıklarla uğrardı hayatımıza Şimdi o kadar sık uğrar olduki ben artık hızına yetişemiyorum Midem ve kalbim arasında bir taş bütün gün taşıyorum Sadece bir kaç saat tanımıştım oysa o kadar zaman dilimi içinde iyi niyetini ve insanlığına hayran kalmıştım Sanki öleceğini bilirmiş gibi çocuğa alelacele soru bombardımanına tutmuştum. Damdan düşer gibi o gün hayatına girdim ama o nezaketiyle bana ufak bir tur attırdı ve anlatmaya başladı iyi bir yarış ritmi nasıl olur ve çizgimin nasıl olacağı konusunda bilgiler verdi Allah gani gani rahmet eylesin Nerden bilirdimki o gün tanıştığım insanın ölüm haberini sitelerde bugün ben vereceğim Fotoğraflarını ve yazışmalarını buldum Nickname olarak kendisine the_gulenyuz ismini takmis ne dogru bir tespit Bendeki Hayali öyle kaldi gülen yüzüyle Ahhh ahhh keşke motor kullansaydın o gün ve korumaların olsaydı belki bu hafta antremana çıkardık Yine bize anlatırdın öğrendiğin tüm trikleri Ailene ve o çok güzel sevdiğine sabırlar diliyorum. Gittiğin yer cennet olsun Emre'cim.

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 09.06.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzüldüm, allah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin Üzgünüm Üzgünüm

Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
andaccc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
andaccc Çevrimdışı andaccc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 09.06.2008 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Üzgünüm

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 09.06.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 09.06.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin. Üzgünüm

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 09.06.2008 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya hay allah yine mi? İki tekerleklilere huzur yok mu bu ülkede ya:(
Başımız saolsun..
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 09.06.2008 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Duyunca şokk oldum. İzmirde sohbet etmiştik kendisi ile.Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin İstemiyorum İstemiyorum
viva_la_muerte
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: şuradan

MesajTarih: 09.06.2008 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin :S
Başa dön
viva_la_muerte şimdi Çevrimiçi viva_la_muerte Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 09.06.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin... Ağlıyorum
manve
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir/Çanakkale

MesajTarih: 09.06.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız sağolsun Üzgünüm
Başa dön
manve Çevrimdışı manve Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın Ağlıyorum
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok üzüldüm yaa, çok yazık olmuş....Güleryüzlü ve harika bi insandı....Sitede bi ara hayli popüler olan Rüzgargülü klibinde imzası vardı sanırım....
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.....
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 09.06.2008 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi bee.....

Başlığı okuduğumda dudklarımdan dökülen sözler bunlardı Şok oldum Şok oldum Şok oldum

Çok düzgün, motor konusunda bilgili bir insandı... Ve bildiklerini hiç saklamadı... Üzüldüm gerçekten....

Allah rahmet eylesin... Ağlıyorum

Rüzgargülü videosunu bilmeyen yoktur sanırım

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal