Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - R1 ve GSX-R1000 otaban

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

R1 ve GSX-R1000 otaban
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Pizza
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul-Mecidiyeköy

MesajTarih: 09.06.2008 - 20:08    Mesaj konusu: R1 ve GSX-R1000 otaban Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarim youtube izleyebilirsiniz arkadaslar. R1 surucusu cok cesur kullaniyor

http://www.youtube.com/watch?v=ZxdG0O7t6Zs&feature=related
Başa dön
Pizza Çevrimdışı Pizza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 09.06.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dongggg...nerde bakabilmek içeri bile almıyorlar
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 09.06.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pizza, sen Türkiyeden değilsin galiba Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 09.06.2008 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

otobanda gsxr1000e kafa tutacak tek 1000LİK zx-10 DUR!!!izlemeye bile gerekyok... İyi fikir
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 09.06.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
otobanda gsxr1000e kafa tutacak tek 1000LİK zx-10 DUR!!!izlemeye bile gerekyok... İyi fikir

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Kusura bakma, ama ne kadar yanlis oldugunu benim sóylemeye gerek yok, bir klipe bakmani rica edecem.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum ..

Ilk ónce gsxr nin top suratini go'steriyor, 299.
Sonra, 07 R1, O7 zx10nin arkasindan gidiyor, zx10 kaybaliyor, ARKADA Delirdim R1 bekliyor ZX10 one geçsin diye, sonra gene yiyor ZX10ni Çok gülüyorum .R1 299u kolay buluyor, hemde gsxr gibi duz yolda da degil, virajlarda..benim demeyle degil, bu klipde.

Benim GSXR 2006 modelim çarpildi shasesi yarildi, 25 km suratda hemde, onun ustune 08 R1 aldim, inan, aralarinda dunyalar kadar fark, gsxr hastasi oldugumu biliyorsunuz, ama 07/08 R1 a mendil tutamaz, hem suratdan, hem virajlamasindan... gsxr larin gunleri geçti dostum, kusura bakma..
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 09.06.2008 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, demekki sizin oralara yollanan R1 ler özel! burda henüz son hızda k5-k6 ya rakip olacak bir R1 görmedik!! pilotajın hiç gerekmediği düm düz yolda iş motorundur!!! ve k6 2007DE olsa 2008 de R1 yazan her makinayı öpüyor!! hemde arka dişli 2 diş buyuk olmasına rağmen standart dişli R1 acılan mesefeyi kapatamadı!!!oyuzden ben kendi yasadığımı bilirim! İyi fikir

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

R1 299u kolay buluyor, hemde gsxr gibi duz yolda da degil, virajlarda..benim demeyle degil, bu klipde.

demekki R1 ler viraja kendi giriyor! çünkü TR de viraja girmek pilotun yeteneğine kalmıştır! tabi avrupa olunca teknoloji yüksek hersey mümkündür!! :)bu kendi kendine viraj yapan R1 lerden TR ye nezaman gelir acaba belki alırım! Dil çıkarıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bmwf800s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gixxa Sydney de oturuyorsun ancak ingilizceyi sökememişsin.

Videonun sonuna bakarsan şu yazıyor:

Altough seem both = the gsxr 1000 hit that R1's top speed in 5th gear. think about it... more to come

kısaca çevirirsem: GSXR 1000 5. viteste R1 in son hızını yakalıyor. bunu düşünün... devamı gelecek

Şimdi sence hangisi daha hızlı?
Başa dön
bmwf800s Çevrimdışı bmwf800s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu video da R1 in zx10 nu geçmesinin tek sebebi tırt zx10 sürücüsüdür..!
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 09.06.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kısaca çevirirsem: GSXR 1000 5. viteste R1 in son hızını yakalıyor. bunu düşünün... devamı gelecek

Çok gülüyorum yorumsuz Çok gülüyorum
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 09.06.2008 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

puhahahahahahahah yarıldım şimdi hahahahah allahım sana geliyorum Motordelisi bide bu klıbi izleyim konusan adam eskiden k6 kullanan biriydi! demekki koyduğu resimler lastikler filan acaba kimindi diyorum şimdi!! R1 kullanan kişiler GSXR1000 için tek kelime etmezken tecrübesine güvendiğim biri bunu deyince sasırdım!! hala gülüyorum hahahahahahah Delirdim Delirdim cünkü otobanda GSXR1000 le yamaha R1 komik oluyor!! İyi fikir

En son SRAD-HAN tarafından 09.06.2008 - 22:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, senlen polimige geçmiyecem dostum, çunku seni sevdim, asil motorculardan birisisin burda dostum..

Ama inan, ikisin sahibi olarak, hem 06 gsxr 1000, hem 08 R1 in, inan bana, ikisin içinde daha guzeli kolayca R1.

ishte ikisi yan yana, aralarindaki súmúk renkliye pardon Çok gülüyorum

Ekambay R1 in arkasindan çekdiyim klipi gónderdim, isterse eklesinde gór, ben yukliyem burdan, yasak..
Başa dön
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 09.06.2008 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bmwf800s demiş ki:

Altough seem both = the gsxr 1000 hit that R1's top speed in 5th gear. think about it... more to come

Benim ingilizcem de biraz farklı yorumluyor bunu;

= gsxr 1000 in son hızı , r1 in 5. vitesteki son hızında, düşünün, dahası gelecek Delirdim
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 09.06.2008 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, senin roket muamelesi yaptığın R1 için bak adam ne yollamış!!bmwf800s, demişki!!!
Alıntı:

şimdi hala R1 mi diyosun!!! İyi fikir
Başa dön
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bmwf800s demiş ki:

evet okudum, Turkcem iyi olmadigi için sanada cevapimi verigim..

And you think the gearing on that gix is standard ??? no chance mate, besides, have a closer look at the R1 and where it does its speed, does it get a clean run ? no it suredont, and when it does hit 299, have a look at the rpm's, notice it climbing and climbing even though the posted speed remains the same ??

Good try mate... Çok gülüyorum

Srad han, istersen sana da tercamligi yapigim, klipi izliyemedin diye etmioyorum bak, cúnkú motordan anliyan kullanan, klipe bir bakishda anlarsin eger motordan anlarsan Çok gülüyorum

En son gixxa tarafından 09.06.2008 - 22:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 09.06.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro, HAYDEEEE bu ne şimdi!! en iyisi noktayı koyalım!! Çok gülüyorum son hızına güvenen R1 cileri yarın gişelerde bekliyorum!! 1. vitsten itibaren yan yana uzayalım bakalım 5km düzlük sonunda neler olacak!! ben biliyorum aslında ne olcak ama isteyen özelden ulassın saat koyalım!! İyi fikir Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal