Başlıkta Yazdığım Gibi Kask Almayı Düşünüyorum 2 Marka Var Kafamda Arkadaş Nolan Dedi Bende Marushin'i Beğeniyorum Aralarında Aman Aman Bir Fiyat Farkı Göremedim Tavsiyeleriniz Nelerdir? Almayı Düşündüğüm Marushin Kask Budur;
Bir Sitede Fiyatı 199€ Yazıyor Acaba Pahalımı Ucuzmu Öncelikle Onu Sorayım. Birde İzmir'de Satan Neresi Var?
Birde Bu Kask Var Arasında Özelliklerine Baktığımda Sadece Vizör Farkı Var Ve 50€ Farkediyor Acaba Başka Farklar Varmıdır Arada?
_________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Adım Yek Lyricist, Yıkılır Bunla Bin İlah,
Çünkü Hep Sustum Sizler Konuştukça ,
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
En üstteki kaskdan kullanıyorum.(Samura)Memnunum kalitesine göre ucuz diyebilirim.Yalnız sen bunu nasıl bir motorda kullanacaksın.Yüksek süratlerde ses yapıyo.Nolan gibi değil.
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 464 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 10.06.2008 - 13:27 Mesaj konusu:
SL047, Hyosung GT 250 R'ım Var Tabiki İlerisi İçinde Düşünüyorum Yani Bir 600CClik Makina İçinde Ne Gibi Bir Ses Yapıyor Yani Nolanmı Almalıyım? Kaç Km Hızda Yapıyor Tahminen Sesi? _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Raymone, eraya sor en iyi o bilir begendıgın kaskların modellerı guzel artılarını eksılerını eraydan ogrenebılırsın.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 10.06.2008 - 14:02 Mesaj konusu:
Eray Diyorsunuz Anlıyorumda Burda Çok Uzun Olmadı Birde Nick Yazsanız Daha İyi Anlıycam Valla Msn'i Filan Varsa Pmden Atabilirmisin armyy? _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Tarih: 10.06.2008 - 14:03 Mesaj konusu:
Raymone, bende Samura modelinden kullanıyorum, gayet memnunum şık ve kaliteli bir kask ama yüksek hızda ses konusunda (160'dan sonra) aşşağıdaki arkadaşıma katılıyorum.
SL047 demiş ki:
En üstteki kaskdan kullanıyorum.(Samura)Memnunum kalitesine göre ucuz diyebilirim.Yalnız sen bunu nasıl bir motorda kullanacaksın.Yüksek süratlerde ses yapıyo.Nolan gibi değil.
Almayı düşünüyosun Suzuki Tekay'dan Eray yardımcı olur sana _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 10.06.2008 - 14:11 Mesaj konusu:
armyy, Ryangt Desene Yahu Baştan Beri Tanıdık Gelmezmi İsim Olarak Fazla Tanımıyorum Daha MD'dekileri O Yüzden Ama Nick Konusunda Kaçmazzzz _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız