Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Almayı Düşündüğüm Marushin Kask.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Almayı Düşündüğüm Marushin Kask.
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 10.06.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Almayı Düşündüğüm Marushin Kask. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başlıkta Yazdığım Gibi Kask Almayı Düşünüyorum 2 Marka Var Kafamda Arkadaş Nolan Dedi Bende Marushin'i Beğeniyorum Aralarında Aman Aman Bir Fiyat Farkı Göremedim Tavsiyeleriniz Nelerdir? Almayı Düşündüğüm Marushin Kask Budur;

Bir Sitede Fiyatı 199€ Yazıyor Acaba Pahalımı Ucuzmu Öncelikle Onu Sorayım. Birde İzmir'de Satan Neresi Var?

Birde Bu Kask Var Arasında Özelliklerine Baktığımda Sadece Vizör Farkı Var Ve 50€ Farkediyor Acaba Başka Farklar Varmıdır Arada?

Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 10.06.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi kask çok güzel görünüyor. Kalitesini bilemem. Ben AGV K serisi kaska 370 ytl verdim şimdi pişmanım Üzgünüm
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Almanı tavsiye ederim.. fiyat konusunda da bu fiyata daha güzel bi kask bulamazsın dostum!! Eray belki sana fiyat konusunda birşeyler daha yapabilir..

Şimdiden hayırlı olsun Bravo
SL047
Üye
Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En üstteki kaskdan kullanıyorum.(Samura)Memnunum kalitesine göre ucuz diyebilirim.Yalnız sen bunu nasıl bir motorda kullanacaksın.Yüksek süratlerde ses yapıyo.Nolan gibi değil. Bravo
Başa dön
SL047 Çevrimdışı SL047 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SL047, Hyosung GT 250 R'ım Var Tabiki İlerisi İçinde Düşünüyorum Yani Bir 600CClik Makina İçinde Ne Gibi Bir Ses Yapıyor Yani Nolanmı Almalıyım? Kaç Km Hızda Yapıyor Tahminen Sesi?
Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 10.06.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne alırsan hayırlısı..... Gülümsüyorum
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 10.06.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gayet güzel... Bravo
Şimdiden hayırlısı olsun... Bravo
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 10.06.2008 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Raymone, eraya sor en iyi o bilir Çok gülüyorum begendıgın kaskların modellerı guzel artılarını eksılerını eraydan ogrenebılırsın.. Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eray Diyorsunuz Anlıyorumda Çok gülüyorum Burda Çok Uzun Olmadı Birde Nick Yazsanız Daha İyi Anlıycam Valla Çok gülüyorum Msn'i Filan Varsa Pmden Atabilirmisin armyy?
Başa dön
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.06.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Raymone, bende Samura modelinden kullanıyorum, gayet memnunum şık ve kaliteli bir kask ama yüksek hızda ses konusunda (160'dan sonra) aşşağıdaki arkadaşıma katılıyorum. Bravo

SL047 demiş ki:
En üstteki kaskdan kullanıyorum.(Samura)Memnunum kalitesine göre ucuz diyebilirim.Yalnız sen bunu nasıl bir motorda kullanacaksın.Yüksek süratlerde ses yapıyo.Nolan gibi değil. Bravo

Almayı düşünüyosun Suzuki Tekay'dan Eray yardımcı olur sana
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.06.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erayı tanımayan bır md lı Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Raymone, rygant nıckı arkadasımızın tanıdık geldı mı sımdı Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 10.06.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paran varsa hemen al derim çünkü dehşet bir kask Bravo
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, Ryangt Desene Yahu Baştan Beri Tanıdık Gelmezmi Çok gülüyorum İsim Olarak Fazla Tanımıyorum Daha MD'dekileri O Yüzden Ama Nick Konusunda Kaçmazzzz Göz kırpıyorum
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.06.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

İsim Olarak Fazla Tanımıyorum Daha MD'dekileri O Yüzden Ama Nick Konusunda Kaçmazzzz

erayı tanımama gıbı bır sansın yok zaten Gülümsüyorum
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.06.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Raymone,karatas asansorun karsisinda bir magaza var,orda satiliyor,yada kahramanlarda gocmen motordan da alabilirsin ama 199euro cok pahali!
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal