herkeze iyi günler bn iyi bir motor almak istiyorum ama vitesli olsun 15bin ytl ye yakın param var ama ne alayım dedim ilk sürdüğüm motor ramzey 150 cc scoter yamaha r1 alayım dedim 2004 model türü sizce nasıl bir motor yamahar1 _________________ land rover range rover sport supercharged imzam budur eyw
ne diyosun sen yaaaaaaaa tabiki r1 ismini duyduğum zaman bile heyecanlanıyorum amaaaaaaaaaa tecrube ister r1 kulanmak kolay degil iyi düşün derim allah korusun sonra r1 de yazık olur sanada
Tarih: 10.06.2008 - 15:25 Mesaj konusu:
R1 dediğin makina bisiklet değil kardeş.güçlü hırçın makina kıçının üstünde durmaz.büyük makinanın şakası olmaz anlayacağın.tecrübe tabiki önemli ama gerçekten gözün kesiyorsa reflekslerine güveniyorsan al.scooterdan başka ne makinalara bindin bahset burada herkes sana fikrini söyler. _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
Scooterdan gecis yapacaksan deneyimi unut sifirdan basliyor gibi ufak motor ile baslangic yap. 125 hayatta almam dersen 250cc al geri kalan parayi bankaya koy faiz al deneyim kazaninca da buyuk motor al
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1415 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 10.06.2008 - 15:29 Mesaj konusu:
rr_sport, Cbr 125'den sonra 1000RR alırsan sana hemen ne olcanı söyleyim motoru çalıştırıp 1.vitese takacaksın gaza bi basacaksın bide bakmışsın'ki one sırt üstü yerdesin. _________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız