Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kararsızım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kararsızım
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rr_sport
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.06.2008 - 15:17    Mesaj konusu: kararsızım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkeze iyi günler bn iyi bir motor almak istiyorum ama vitesli olsun 15bin ytl ye yakın param var ama ne alayım dedim ilk sürdüğüm motor ramzey 150 cc scoter yamaha r1 alayım dedim 2004 model türü sizce nasıl bir motor yamahar1
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
busamania
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.06.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scooterdan sonra R1...

ölürsün...
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 10.06.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r1'i unut.naked tarzı bişey al.örneğin er-5 daha sonra büyütürsün OK
rr_sport
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama tecrübemde var yani o kadarda cahil değilizki
Başa dön
rr_sport Çevrimdışı rr_sport Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
r1delisi_42
Üye
Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne diyosun sen yaaaaaaaa tabiki r1 ismini duyduğum zaman bile heyecanlanıyorum amaaaaaaaaaa tecrube ister r1 kulanmak kolay degil iyi düşün derim allah korusun sonra r1 de yazık olur sanada
Başa dön
r1delisi_42 Çevrimdışı r1delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Artık bu tarz topikler makara olsun diye açılıyor.. Biz de makara yapalım. R1 in alt devirleri ölüdür. Bence 1098S almalısın.
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rr_sport
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol peki cbr 125 daha snrada 1000rr alsam nasıl olur honda
Başa dön
busamania
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R1 dediğin makina bisiklet değil kardeş.güçlü hırçın makina kıçının üstünde durmaz.büyük makinanın şakası olmaz anlayacağın.tecrübe tabiki önemli ama gerçekten gözün kesiyorsa reflekslerine güveniyorsan al.scooterdan başka ne makinalara bindin bahset burada herkes sana fikrini söyler.
rr_sport
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Artık bu tarz topikler makara olsun diye açılıyor demekle ne demeye calısıosun sen

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

vitesli surdüm 150 cc lik abiminde kawasaki zx9r ı war ama onu 2-3 kere sürdüm yani
Başa dön
ertano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 10.06.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Scooterdan gecis yapacaksan deneyimi unut Gülümsüyorum sifirdan basliyor gibi ufak motor ile baslangic yap. 125 hayatta almam dersen 250cc al geri kalan parayi bankaya koy faiz al deneyim kazaninca da buyuk motor al Bravo
Başa dön
ertano Çevrimdışı ertano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rr_sport
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tmm saol tesekkür ederm bu motordelisene resm nasıl koyuluyor bilen warmı
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 10.06.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rr_sport, Cbr 125'den sonra 1000RR alırsan sana hemen ne olcanı söyleyim motoru çalıştırıp 1.vitese takacaksın gaza bi basacaksın bide bakmışsın'ki one sırt üstü yerdesin.

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 10.06.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen boşver R1'i Şok oldum

bak ne diyolar alt devirleri ölüymüş zaten Göz kırpıyorum Çok gülüyorum

al bi 600lük CBR bak keyfine ileride daha güzelini büyüğünü alırsın Bravo Çok gülüyorum

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rr_sport
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kadar atak bi moromuda

Son Mesajdan 26 saniye:

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

benim bi abim var diablo die tanıomusnz o çok profosyonel bir otorcudur kendisi ondada kawasaki zx9r ı war 900 lük
Başa dön
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 10.06.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kamyon al hem fazla yürümüyor o makine Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal