Tarih: 11.06.2008 - 10:19 Mesaj konusu: İki teker aşk'ı (farklı bir anlatımla)
Merhaba arkadaşlar.. Askerlik nedeniyle uzun süredir yoktum aranızda.Sağsalim gittim geldim.Ve boş bir zamanımda küçük bir çalışma hazırladım sizin için.
Milletçe severiz biz iki tekerleri..
Bazen ağır yüklerimizi taşırız..
Piknik olsun seyahat olsun sürekli iki tekerleri tercih ederiz
Sineksikletlerle boy gösteririz bazen..Yapılmıcak şeyler yaparız
O kadar severiz ki iki tekerleri, resimlerini çekmekten kendimizi alamayız..
Sadece biz mi ? Hayvanlarımızında ilgi odağıdır çoğu zaman
Bilinçsizliğin ve cahilliğin esaretinde yaşarız bazen aşkımızı
Öyle bir aşk'tır ki o, neler yaptırmaz adama..
Bazen yoruluruz uzun yollarda..
Bazen de eş dost gezmek ister tabi..
Duyguların karıştığıda olur
Tabi ki duygusaldır içimizdeki aşık..
Müziksiz de olmaz hani
Keyfimizden de ödün vermeyiz
Çıldırmışcasına da davranabiliriz
Bazen boyundan büyük iş yaptırır bu aşk bize..
An gelir tek aşkımız o olur..
Bitti.
Arkadaşlar sizler için kendi ellerimle hazırladım.Umarım hoşunuza gitmiştir.
Saygı ve sevgiler. _________________
En son tuqruL tarafından 11.06.2008 - 10:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 11.06.2008 - 10:34 Mesaj konusu:
çok güzel bir anlatım,paylaşım için teşekkürler _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1448 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 11.06.2008 - 10:38 Mesaj konusu:
yurdum insanı tşkler....her yerde her zaman olan seyler... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Hakikaten acaip işey bu 2 teker aşkı ben 36 yaşımda cesaret ettim. Şİmdi bunca sene nasıl olmuşta korkup binmemiim ben bu merete diye hayıflanıyorum. Eline sağlık güzel olmuş bu arada.
cok guzel ilginc fotograflar en cok ayaklarini üstüste koyana güldüm,ben bu yuzden seviyorum Vatanimi hic bir yerde bulamazsin,yurtdisindayim buralar resmen acik cezaevi rahat hareket edemezsin hep kanunlar önüne bir engel soguk insanlar ayni yasadiklari ulkeleri gibi,kötülemiyorum Insanlari benim gozlemledigim hayattan zevk almayi bir kenara birakmislar,monoton bir hayatin carkina takilmis dislisinde donup duruyorlar,haliylede bizede onlara uymak kaliyor.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız