Bir izmit antreman gününden 2 Teker fotoğrafcısı Cenk SOYSAL arkadasimin objektifine takilan bir ben.
Kendimi hic böyle görmemistim.Kendisine buradan tesekkürlerimi bir borc bilirim.Bide bu fotolar aralarından rastgele koyduklarım.
_________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Abicimm sadece merakımdan soruyorum söyle 90-60-90 ölçülerinde bir 600cc alsan senin için daha kolay olmazmıı ... ne bilimmm bu motor çok hantal görünüyor ... onu yatağa yatırmak için pardon pistte yatırmak için bayağı bir enerji harçamak gerekir diye düşünüyorum
yeni nesil 600cc motorlarda hiç bişi yapmana gerek yok kendi giriyor yatağa pardon virajaa
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
DOUBLE_R_750 abicim akşama ÇÇ ye gelde iki laflıyalım _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
useri2004,
Lap timer (pistteki tur zamanlarimi ölctüğüm cihaz)
alpiser, Kardeşim senin elindeki o makina ile sen harikalar yaratmışsın.
OnurKaraca, Kardeşim benim.Senin kadar olmasada bu yaşta bu göz korkusu ile elimizden gelen gazi ceviriyoruz işte.
Bu tarz şeyleri koyuyorum ki her fırsatta belki bir kac genc arkadaşımızı bu spora özendirip pistler icin hevesli kılarız....
Bu arada bugun TMF den arayıp yurtdışında yarışmaya ne dersiniz dediler.Butun yarışcılardan fikir soruyolarmış.Bende TC pist şampiyonasinin TC hudutlari dışında olmasi zihniyeti bana göre cok ters oldugunu söyleyip yurt dışında yapılabilecek yarışlarda olmam dedim(kimseninde umrunda değil ama...) Insallah butun yarışcı arkadaslar bu olaya evet olur demez ve düzeltilmiş bir şekilde yurdum pistlerinde yurdum yarışları yapılır... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
deliemin, Haklisin kardeşim gercekten. Ama ne yapayım ki bu makina ya karşi bir tutukluğum var.Aklimda 2010 da ZX10 almak var. Ama bu kızanımdan nasil inip de ona bineceğim pistte bilmiyorum.Bakarsın ZX10 u yedek makina diye tutar yine ZXRR ımla girerim yarışa..
Ama söylediğinde dediğim gibi hak var.
Son Mesajdan 52 saniye:
EkremSen, Kardeşim teşekkürler.Bir oraya bir buraya yatırıp kaldırıyoruz işte _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
deliemin, sevgili emin abi biraz abes olmassa herkezin affına sıgınırak senin bu yorumun üzerine bunları demek istiyorum bizim konyadada ahmet amcamız var kendide zx12 kullanıyor devamlı süretle uzun yol yapıyoruz ve kendisine dedimki bir gün ya ahmet amca dedim bu makine cok agır sana söyle bizimkiler gibi hoş bi 600 cc alsak sende virajlara girip girip cıksan nasıl olur dedim onun dedigide bana halit simdi 40 yasında olgun bi kadınla birlikte olmak varken 19-20 yasında her tarafı fırt fırt oynayan birinimi seçersin bi kaç kez 636 kullanmıs uzun yolda virajlarda altında oynamıs durmuş onu kasdetiyor yani sanırım senin yorumun buna işaret oldu biraz heheheheh
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız