Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2Teker CENK SOYSAL objektifi ile DOUBLE_R_750

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2Teker CENK SOYSAL objektifi ile DOUBLE_R_750
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:42    Mesaj konusu: 2Teker CENK SOYSAL objektifi ile DOUBLE_R_750 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir izmit antreman gününden 2 Teker fotoğrafcısı Cenk SOYSAL arkadasimin objektifine takilan bir ben.
Kendimi hic böyle görmemistim.Kendisine buradan tesekkürlerimi bir borc bilirim.Bide bu fotolar aralarından rastgele koyduklarım.

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motor_delisi_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel kareler. Paylaşım için teşekkürler Bravo
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, cosmusun yıne ıshak abıcım super kareler tesekkurler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo süper pozlar İshak abi Gülümsüyorum Cenk beyde işi biliyormuş OK

İshak abi burdada amatör bir eleman seni çekmiş
Çok gülüyorum

http://motordelisi.com/ftopict-64473-.html

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ishak abi süpersin abi Alkışlıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
daisyfatih
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel görüntüler
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

içi gidiyor insanın Çok gülüyorum
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel fotolar.., ishak abi o arkadaki ufak mavi kutucuk nedir çok merak ettim video receiver fln mı??
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotoğraflar pan fotoğraflar ayrı bir güzel Bravo Alkışlıyorum
http://www.sahibinden.com/_99_klr_650_WQQaXQQ10012304WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750 ishak baba Süppersin yaaa Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Abicimm sadece merakımdan soruyorum söyle 90-60-90 ölçülerinde bir 600cc alsan senin için daha kolay olmazmıı ... ne bilimmm bu motor çok hantal görünüyor ... onu yatağa yatırmak için pardon pistte yatırmak için bayağı bir enerji harçamak gerekir diye düşünüyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

yeni nesil 600cc motorlarda hiç bişi yapmana gerek yok kendi giriyor yatağa pardon virajaa Gülümsüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

DOUBLE_R_750 abicim akşama ÇÇ ye gelde iki laflıyalım Göz kırpıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004,
Lap timer (pistteki tur zamanlarimi ölctüğüm cihaz)
alpiser, Kardeşim senin elindeki o makina ile sen harikalar yaratmışsın.
OnurKaraca, Kardeşim benim.Senin kadar olmasada bu yaşta bu göz korkusu ile elimizden gelen gazi ceviriyoruz işte.

Bu tarz şeyleri koyuyorum ki her fırsatta belki bir kac genc arkadaşımızı bu spora özendirip pistler icin hevesli kılarız....

Bu arada bugun TMF den arayıp yurtdışında yarışmaya ne dersiniz dediler.Butun yarışcılardan fikir soruyolarmış.Bende TC pist şampiyonasinin TC hudutlari dışında olmasi zihniyeti bana göre cok ters oldugunu söyleyip yurt dışında yapılabilecek yarışlarda olmam dedim(kimseninde umrunda değil ama...) Insallah butun yarışcı arkadaslar bu olaya evet olur demez ve düzeltilmiş bir şekilde yurdum pistlerinde yurdum yarışları yapılır...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İShak abi, Gp pilotu gibi çıkmışssın karelerde.. Maşşallah Allah nazar değdirmesin.. ehlikeyf adamsın vesselam.. Gülümsüyorum
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, Haklisin kardeşim gercekten. Ama ne yapayım ki bu makina ya karşi bir tutukluğum var.Aklimda 2010 da ZX10 almak var. Ama bu kızanımdan nasil inip de ona bineceğim pistte bilmiyorum.Bakarsın ZX10 u yedek makina diye tutar yine ZXRR ımla girerim yarışa.. Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Ama söylediğinde dediğim gibi hak var.

Son Mesajdan 52 saniye:

EkremSen, Kardeşim teşekkürler.Bir oraya bir buraya yatırıp kaldırıyoruz işte Gülümsüyorum Gülümsüyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, sevgili emin abi biraz abes olmassa herkezin affına sıgınırak İyi fikir senin bu yorumun üzerine bunları demek istiyorum bizim konyadada ahmet amcamız var kendide zx12 kullanıyor devamlı süretle uzun yol yapıyoruz ve kendisine dedimki bir gün ya ahmet amca dedim bu makine cok agır sana söyle bizimkiler gibi hoş bi 600 cc alsak sende virajlara girip girip cıksan nasıl olur dedim onun dedigide bana halit simdi 40 yasında olgun bi kadınla birlikte olmak varken Çok gülüyorum 19-20 yasında her tarafı fırt fırt oynayan birinimi seçersin bi kaç kez 636 kullanmıs uzun yolda virajlarda altında oynamıs durmuş onu kasdetiyor yani sanırım senin yorumun buna işaret oldu biraz heheheheh Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.33 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal