Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1217 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 11.06.2008 - 11:48 Mesaj konusu: AMATÖR MOTORSİKLET REKLAM FİLMİ ÇEKECEK YÖNETMENLER ARANIYOR
Bence işe başlamanın zamanı geldi,
Muhakkaki bu topiğe ilgi artacaktır ve projeyi ortaya çıkartacaşımıza inanıyorum,
Proje şu Motorsikletleri fark edilmesi için ;
AHMET_R6,
Bence öyle bir reklam filmi yapılmalı ki izleyeni etkileyip trafiğe çıktığında etrafına motor var mı acaba diye baktırmalı. Hani demek istediğim tamam şarkı yaptı bir arkadaş. Eyvallah emek verildi saygı duyarım. Ama ülkemizde şarkıdan etkilenip de motosiklet konusunda dikkatli olacak sürücülerin olduğuna inanmıyorum. Dediğim gibi reklam filminde son derece acıklı sahne olmalı. Hatta izleyenin gözleri dolmalı.
Bene bu iş çok kolay ve ucuz yollu halledilebilir şöyleki,
Mimarsinanda sinema okuyan bir öğrenci veya bir öğretim görevlisi veya bir prof buldukmu bu iş tamamdır.
Bir reklm filmi olabilir kısa metrajlı bir film olabilir bunu amatörce halledebiliriz diye düşünüyorum.
Filmin içeriğini çekecek kişiyi bulduktan sonra bir senaryo belirleriz.
Hakan başkan bu konu ile seninde ilgilenmen gerekebilir, yorumlarını bekliyoruz.
HERKES İŞBAŞINA TANIDIKLARINIZA HABERLER VERİN, TANIDIK BULMAYA ÇALIŞALIM, BAKALIM NE YAPABİLİYORUZ...... _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Tarih: 11.06.2008 - 12:07 Mesaj konusu:
daisyfatih,
Bu işi daha profesyonel birilerini bulamazsak artık biz yapacağız ne yapalım girdik bir kere bu yola nasılsa oyuncu sıkıntımız yok.....
TOPIK YUKARI _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3727 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 11.06.2008 - 12:12 Mesaj konusu:
KAWAKARTAL, abı yanlıs anlamada hayallerde guzeldır..bazı gercekler var..bır reklam fılmı cekmenın malıyetı mılyarları buluyor..onu gectım bu reklam hangı kanallarda cıkacak..atıyorum bugun kanal D de bır reklamın sanıyesı 25000 dolar...bunun gıbı bır suru problem..yanı bız bu ısı kıvıramayız..kıvırabılenlerıde ayakta alkıslar alınlarından operım..sımdıden sıze kolay gelsın.. _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
Tarih: 11.06.2008 - 12:13 Mesaj konusu:
lanet olsun işte okulu bırakmasaydım kralını çekerdik hemde istanbuldaydım
maltepe üniv. fotoğraf ve video 1. sınıf terk _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Tarih: 11.06.2008 - 12:20 Mesaj konusu:
OnurKaraca,
Bu işi amatörce yapacak insanlarda vardır ve bulabiliriz benim ümidim var ve göreceksin yapacağız
İNANÇ BAŞARMANIN YARISIDIR DİĞER YARISIDA ÇALIŞMAK...
umut2323,
İşte ilk yönetmen adayı çıktı pm attım ekle beni msnden devam edelim... _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
bu konuda yetenekli kişiler amatör videolar çeker sitede oylama yapılır sonra nette yayılır,tv e verilcek durumagelrsede en çok beyenilen video konulur ama bi tv kanalında yayınlatmak çok zor görüşülüp anlaşılabilir oda çok zor :/ kaç kişi bi hayır için böle bişi yapar ki?? ama para işide spnsor bulunarak halledilebilir bu kadar iş adamının içinde bi motor tutkusu olan vardır ...
Tarih: 11.06.2008 - 12:21 Mesaj konusu:
KAWAKARTAL, bununla iligil 1 senedir MD de sürekli yazıyorum..
Senaryosu yazılmış bir KISA FİLM projemiz var...
Ekipman konusundada sıkıntımız yok...
MARMOK sonrasında hayata geçirecegimiz bir proje... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 11.06.2008 - 12:30 Mesaj konusu:
HakanDincer,
Benim düşündüğüm bir film değil Hakan Başkan, birçok kısa metraj filmi veya reklam filmi çekebiliriz ve bunları çok ucuza maledebiliriz bunları bulup topluma ulaştıralım ve istediğimiz mesajlarıda bizler yani motorsiklet kullanıcıları ve arkadaşlarını dostlarını kaybetmiş ve potansiyel hayatını kaybedecek kişiler olarak bizler yapalım istiyorum tehlike hepimiz için aynı....
DOUBLE_R_750,
İshak dostum ben bilmiyorum senin ne iş yaptığını,
Neler yapabiliriz sanırım reklam veya film sektöründesin paylaş bizlerle veya bize lokomotif ol ben sadece bir fikir oraya attım bundan hiçbir çıkarım yok bizi bilgiendirirsen seviniriz..... _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız