Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AMATÖR MOTORSİKLET REKLAM FİLMİ ÇEKECEK YÖNETMENLER ARANIYOR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AMATÖR MOTORSİKLET REKLAM FİLMİ ÇEKECEK YÖNETMENLER ARANIYOR

AMATÖR MOTORSİKLET REKLAM FİLMİ ÇEKECEK YÖNETMENLER ARANIYOR
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:48    Mesaj konusu: AMATÖR MOTORSİKLET REKLAM FİLMİ ÇEKECEK YÖNETMENLER ARANIYOR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence işe başlamanın zamanı geldi,
Muhakkaki bu topiğe ilgi artacaktır ve projeyi ortaya çıkartacaşımıza inanıyorum,
Proje şu Motorsikletleri fark edilmesi için ;

AHMET_R6,
Bence öyle bir reklam filmi yapılmalı ki izleyeni etkileyip trafiğe çıktığında etrafına motor var mı acaba diye baktırmalı. Hani demek istediğim tamam şarkı yaptı bir arkadaş. Eyvallah emek verildi saygı duyarım. Ama ülkemizde şarkıdan etkilenip de motosiklet konusunda dikkatli olacak sürücülerin olduğuna inanmıyorum. Dediğim gibi reklam filminde son derece acıklı sahne olmalı. Hatta izleyenin gözleri dolmalı.

Bene bu iş çok kolay ve ucuz yollu halledilebilir şöyleki,
Mimarsinanda sinema okuyan bir öğrenci veya bir öğretim görevlisi veya bir prof buldukmu bu iş tamamdır.
Bir reklm filmi olabilir kısa metrajlı bir film olabilir bunu amatörce halledebiliriz diye düşünüyorum.
Filmin içeriğini çekecek kişiyi bulduktan sonra bir senaryo belirleriz.
Hakan başkan bu konu ile seninde ilgilenmen gerekebilir, yorumlarını bekliyoruz.

HERKES İŞBAŞINA TANIDIKLARINIZA HABERLER VERİN, TANIDIK BULMAYA ÇALIŞALIM, BAKALIM NE YAPABİLİYORUZ......
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

murat abim
deneyelim, görelim neler çıkacak
herkes iş başınaaaaa
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dublör aranırsa Ben Varım Bravo başka görevde olabilir makyöz felan :S İstemiyorum Dil çıkarıyorum

pendikdeyim anadolu yakasında Gülümsüyorum bende yardım etmeye çalışırım
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başrol oyuncusu da sen ol amcacım. Yeşil KAWA ve sen.
Şaka bir yana güzel fikir. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENİMDE YARDIMIM OLABİLİR BU KONUDA DİJİTAL MONTAJDA ÜSTEME YOKTUR AYIPTIR SÖYLEMESİ Çok gülüyorum
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daisyfatih,
Bu işi daha profesyonel birilerini bulamazsak artık biz yapacağız ne yapalım girdik bir kere bu yola nasılsa oyuncu sıkıntımız yok.....
TOPIK YUKARI Bravo Bravo
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hani derler ya
topic up!!!
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harput motor klibinde oynamıstım
ayrıca algida reklamlarındada oynamıstım
Çok gülüyorum
oyuncu ararsanız gelebilirm
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL, abı yanlıs anlamada hayallerde guzeldır..bazı gercekler var..bır reklam fılmı cekmenın malıyetı mılyarları buluyor..onu gectım bu reklam hangı kanallarda cıkacak..atıyorum bugun kanal D de bır reklamın sanıyesı 25000 dolar...bunun gıbı bır suru problem..yanı bız bu ısı kıvıramayız..kıvırabılenlerıde ayakta alkıslar alınlarından operım..sımdıden sıze kolay gelsın.. Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lanet olsun işte okulu bırakmasaydım kralını çekerdik hemde istanbuldaydım Üzgünüm
maltepe üniv. fotoğraf ve video 1. sınıf terk Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OnurKaraca,
Bu işi amatörce yapacak insanlarda vardır ve bulabiliriz benim ümidim var ve göreceksin yapacağız
İNANÇ BAŞARMANIN YARISIDIR DİĞER YARISIDA ÇALIŞMAK...
umut2323,
İşte ilk yönetmen adayı çıktı pm attım ekle beni msnden devam edelim...
hakan35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konuda yetenekli kişiler amatör videolar çeker sitede oylama yapılır sonra nette yayılır,tv e verilcek durumagelrsede en çok beyenilen video konulur ama bi tv kanalında yayınlatmak çok zor görüşülüp anlaşılabilir oda çok zor :/ kaç kişi bi hayır için böle bişi yapar ki?? ama para işide spnsor bulunarak halledilebilir bu kadar iş adamının içinde bi motor tutkusu olan vardır ...
Başa dön
hakan35 Çevrimdışı hakan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL, bununla iligil 1 senedir MD de sürekli yazıyorum..
Senaryosu yazılmış bir KISA FİLM projemiz var...
Ekipman konusundada sıkıntımız yok...
MARMOK sonrasında hayata geçirecegimiz bir proje...

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim ne işle meşgul oldugumu biliyorsunuz dimi?

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,
Benim düşündüğüm bir film değil Hakan Başkan, birçok kısa metraj filmi veya reklam filmi çekebiliriz ve bunları çok ucuza maledebiliriz bunları bulup topluma ulaştıralım ve istediğimiz mesajlarıda bizler yani motorsiklet kullanıcıları ve arkadaşlarını dostlarını kaybetmiş ve potansiyel hayatını kaybedecek kişiler olarak bizler yapalım istiyorum tehlike hepimiz için aynı....
DOUBLE_R_750,
İshak dostum ben bilmiyorum senin ne iş yaptığını,
Neler yapabiliriz sanırım reklam veya film sektöründesin paylaş bizlerle veya bize lokomotif ol ben sadece bir fikir oraya attım bundan hiçbir çıkarım yok bizi bilgiendirirsen seviniriz.....
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal