Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - nazar boncugumu teslim aldim :))) bol resimli..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

nazar boncugumu teslim aldim :))) bol resimli..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 11.06.2008 - 21:58    Mesaj konusu: nazar boncugumu teslim aldim :))) bol resimli.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaslar,herkese tekrar iyi dilekleri icin tesekkürler...pazartesi günü motorumu teslim aldim,su ana kadar ancak (1 gün)200km yapabildim(bu rodaj nasil bitcek)..is-güc malum...2 gün ve bu hafta sonu evdeyim fakat hava yagmurlu Üzgünüm Üzgünüm
neyse ilk önce motoru alabilmek icin 5 günlük gecici plaka cikartmak icin plakaciya ve sigortaciya gittim..

buda ilk plakam sadece ayin 13üne kadar gecerli Gülümsüyorum Gülümsüyorum su anda hala o takili ilk 200km yi onunla devirdik...digeri evde takilmayi bekliyor Gülümsüyorum

nazar boncugum beni özlemis baksaniza Gülümsüyorum Çok gülüyorum

EVET ISTE TACHO VE KM ...

Artik yeni evine yolculuk zamani...

BEBEKLERIM....digeride yenilenecekti ama hanima motora verdigim paranin ayni miktarini vermek zorunda kalinca seneye kaldi Üzgünüm Üzgünüm .

ve fotolar konussun..nazr boncugu gibi degilmi? Gülümsüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum

bu arada orginal plakayi yaptirabildigim kadar ufak yaptirdim..tabi bu dünyadaki iki hazinem,esim ve oglumun bas harfleriyle Bravo Bravo

Bu gün Allah adina kurbanimizida kestik...artik gerisi kazasiz belasiz devam eder insallah...

buradada bu gün aldigim tankpad ve benzin kapagi icin pad..Usa den ismarladiklarimda yakinda elimde olacak Çok gülüyorum

En son kaya76 tarafından 11.06.2008 - 22:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motor_delisi_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin.
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abim hayırlı olsun çokama çok güzel Bravo Allah kaza bela göstermesin.sorması ayıp kaç dolaryada euro sizin orda Üzgünüm biz burda çok feci ......

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun..Kazasız kullanman dileğiyle... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Off Çok gggüzel resmen nazar boncuğu Bravo Güle Güle Kullan kaya76. Rabbim Kazasız Belasız Kullanmak Nasib Etsin.
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah nazarlardan saklasın Göz kırpıyorum kaza bela gostermesın Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun alla kaza bela vermesin işallah bi gün bizede nasip olur Delirdim Dans
Başa dön
celikay_41 Çevrimdışı celikay_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun.. o da neydi agusta var arkanda aman dikkat et...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam bi nazar boncuğu inş nazar değmez Bravo Alkışlıyorum
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun..Kazasız ,belasız kullanman dileğiyle... Bravo Bravo
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Tahribat
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız Bravo
Başa dön
Tahribat Çevrimdışı Tahribat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Özellikle arka stoplar sinyaller müthiş Bravo
Yalnız o plaka çok rüzgar tutar 5 beygir yer, denize koysan yelken niyetine gider, öyle büyük plakamı olur ya Gülümsüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte motorun kralı az kaldı alıyorum bende hata kaza veröesin allah güle kullan
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal