Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1036 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 11.06.2008 - 21:58 Mesaj konusu: nazar boncugumu teslim aldim :))) bol resimli..
evet arkadaslar,herkese tekrar iyi dilekleri icin tesekkürler...pazartesi günü motorumu teslim aldim,su ana kadar ancak (1 gün)200km yapabildim(bu rodaj nasil bitcek)..is-güc malum...2 gün ve bu hafta sonu evdeyim fakat hava yagmurlu
neyse ilk önce motoru alabilmek icin 5 günlük gecici plaka cikartmak icin plakaciya ve sigortaciya gittim..
buda ilk plakam sadece ayin 13üne kadar gecerli su anda hala o takili ilk 200km yi onunla devirdik...digeri evde takilmayi bekliyor
nazar boncugum beni özlemis baksaniza
EVET ISTE TACHO VE KM ...
Artik yeni evine yolculuk zamani...
BEBEKLERIM....digeride yenilenecekti ama hanima motora verdigim paranin ayni miktarini vermek zorunda kalinca seneye kaldi .
ve fotolar konussun..nazr boncugu gibi degilmi?
bu arada orginal plakayi yaptirabildigim kadar ufak yaptirdim..tabi bu dünyadaki iki hazinem,esim ve oglumun bas harfleriyle
Bu gün Allah adina kurbanimizida kestik...artik gerisi kazasiz belasiz devam eder insallah...
buradada bu gün aldigim tankpad ve benzin kapagi icin pad..Usa den ismarladiklarimda yakinda elimde olacak _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
En son kaya76 tarafından 11.06.2008 - 22:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2231 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 11.06.2008 - 22:06 Mesaj konusu:
abim hayırlı olsun çokama çok güzel Allah kaza bela göstermesin.sorması ayıp kaç dolaryada euro sizin orda biz burda çok feci ...... _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 463 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 11.06.2008 - 22:07 Mesaj konusu:
Off Çok gggüzel resmen nazar boncuğu Güle Güle Kullan kaya76. Rabbim Kazasız Belasız Kullanmak Nasib Etsin. _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Adım Yek Lyricist, Yıkılır Bunla Bin İlah,
Çünkü Hep Sustum Sizler Konuştukça ,
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1350 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 11.06.2008 - 22:13 Mesaj konusu:
hayırlı olsun.. o da neydi agusta var arkanda aman dikkat et... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 11.06.2008 - 22:43 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Özellikle arka stoplar sinyaller müthiş
Yalnız o plaka çok rüzgar tutar 5 beygir yer, denize koysan yelken niyetine gider, öyle büyük plakamı olur ya _________________
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız