Tarih: 12.06.2008 - 08:47 Mesaj konusu: ankara da lastik nerden alabilirim??
haziran sonu uzun bi rotaya cıkacağim lastiklerim de 13000 kilometrede ancak orta hat oldukca yıpranmış durumda nu hafta sonu ankara da olacağım için ankara da lastik satan yer tavsiye ederseniz cok sevinirim. motorum 2005 model fazer saygılarımla oğuzhan...
Arkadaşım Kazım Karabekir Caddesinde "Tunahanlılar" good-year bayisi var,normalde oto lastiği satıyorlar fakat istek üzerine motorsiklet için metzeller,dunlop,bridgestone falan da getiriyorlar.Ben 2 ay önce CBR600RR'ım için 180/55-17w Dunlop marka arka lastik aldım,fiyatı da piyasaya göre çok çok uygundu,sipariş verdim 2 gün sonra geldi ve en önemlisi yeni tarihliydi gelen lastik.Orayla bir görüş istersen.Kazım Karabekir Caddesi'nde Aski'yi biraz geçince sağda.Ali Osman Bey vardı orda,onunla bir görüş istersen.Telefon numarası vermek isterdim fakat bilmiyorum telefon numaralarını.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız