Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gönlüm Ege'de kaldı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gönlüm Ege'de kaldı

Gönlüm Ege'de kaldı
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.06.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Gönlüm Ege'de kaldı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gönlüm Ege’de kaldı

Motosiklet aşkına yollara düştüğümüz zamanı, hızla geride bırakırken birinci turu tamamlayıp ikincisi için Bursa Orhangazi’den tekrar start aldık. Bizi orada yağmur ve sonrasında oluşan gökkuşağı karşıladı…

Maalesef talihsiz bir kaza sonucu sonraki durağımız Simav’da sevgili kaptanımız Erdoğan ağabey, ayağını kırınca etkinlik 3 günlük bir zorunlu molaya girdi. Kendisi şu anda daha iyi buradan tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz….

Yerine gelen yeni kaptanımız İbrahim’le kaldığımız yerden devam ettik. Bu sefer ekip daha bir sıkı işe koyuldu. Motosiklete giden amaç için her yol mübahtır. İş başa düştü ve TIR artık bizden soruluyordu… Avantajımız İbo’nun da bir motosiklet sevdalısı olmasaydı…

Daha faydalı daha zengin bir etkinlik için her şartta daha fazla şevkle işe sarıldık. Sayın Murat Köşger Akhisar Drag yarışlarında önemli anların peşinde…

Farklı yerlerde sanayi ve tamircileri de gezip ilginç görüntülerin peşinde koştuk…

Zaman geldi yolların eğimini desteklerle ayarladık, TIR’ımız yampirik durmasın diye…

Belli bölgelerde yine motosiklet sevdalısı grupların ziyaretiyle çok ama çok sevindik… Aydın’da Rüzgar Avcıları grubu bizleri mutlu etti gelmeleriyle… Teşekkürler…

Motosikleti hayatının sevinci haline getirmiş ustalarla tanıştık. İşte sevdası ve ortaya çıkardığı prototipi… Aydınlı Arif ustamız… Saygılarımız sonsuz, şapka çıkardık önünde…

Gerçekten unutamayacağımız güzellikte otellerde kaldık. Zamanın sabitlendiği ve insanın huzurla dolduğu ortamlarda… Urla’daki evimiz…

Akşamları ekibin iletişim sorumluları günlük raporlarını ilgili merkezlere satır satır geçiyorlardı. Ben de onlarla dalgamı geçiyordum, yaşasın emeklilik…

Tabii hep iş olmaz, bazen de dağlara denizlere kaçıp moral topluyorduk. Mesela Spil Dağı gibi… Ekip motivasyon turunda…

İnegöl’deki etkinliğimizde okullar arası folklor şenliğinin tam ortasında kaldık. Miniklerin coşkusu bizi de sardı… Gerçekten harika bir ülkemiz ve insanımız var…

Öyle işini seven bayiiler gördük ki; servis salonlarının bekleme bölmelerinde farklı motosiklet motorlarının kesim modellerini aksesuar olarak meraklılara sergiliyorlardı… Helal olsun…

Arada kaçamaklara devam edip birbirinden güzel turistik yerlerin ziyaretine de gittik. Pamukkale hâlâ tertemiz traventenlerini meraklılara cömertçe sunuyordu…

Kuşadası devasa turist gemilerinin günübirlik ziyaretleriyle şenlenip cıvıl cıvıl bir sevinç merkeziydi. Biz de tam bir avuç özgürlük sembolü olan bu güvercin anıtının önüne koyduk TIR’ımızı…

Muğla’nın merkezinde 19 Mayıs şenliklerinin orta yerine TIR girmese bile biz tezgâhımızı kurduk. Güvenlik birimlerinin arasında motosikletler ve sevgili DJ Murat Köşger… Akşam vakti de usta yorumcu büyük ozan Sadık Gürbüz konseri vardı.

Kısa birkaç günlük molanın fırsatını Sakarya Motosiklet Kulübü’nün Poyrazlar Festivaline kaçarak değerlendirdim. Geçen seneden başlayan dostlukların devamını görmek sevindiriciydi…

Yeşilin binbir tonu ve kamp ateşinin yıldızlara karışan kıvılcımları arasında hayatın ve motosikletin tadını doruklara taşıdım…

Motorun üstünde olmadığın zamanlar çadırının içinde olacaksın, motosikletin de yanında bulunacak… Gerisi hikaye…

Onlar Rüzgârın Çocukları, sıkıdır dostlukları…

İnsanın ailesinden çok fazla kimse kalmayınca geriye, elde olanları da gittiğin yere sürüklüyorsun peşinden… İşte kardeşim ve ailesi ile eski dostlar beni yalnız bırakmadılar…

Kamp alanına daha geç vakitlerde de katılımlar devam etti, yeni komşular eskimeyen dostlar…

Ve sisli bir Pazar sabahında yine yolda olmak için kamp alanına veda…TIR beni bekler…

Bu sefer istikamet güney Marmara tarafları ve tabii ki en yakın doğal ortam neredeyse ben de oradayım ekip arkadaşlarımla beraber, Oylat kaplıcalarının yemyeşil çevresinde işimize devam…

Oradan Çanakkale Çan ve Biga… Yine nefis bir otelde kaldık, iç içe iki avlunun süslediği eski konakların restorasyonu ile tarihin o mistik dokusunu tutabilmek… İşte zaman yolculuğu…

Daha ilk günümüzde fırtına ve dolu ile karışık yağmur panayır alanını dağıttı. Biz ise bunu TIR’ımızın üstünden böyle resimledik. Dolu taneleri nohut gibiydi…

Sonraki günlerde havanın açması ve bize destek veren gönüllü gençlerimizin katılımıyla zirve yaptık, motosiklet sevdalarının görsel yansımalarıyla… Teşekkürler gençler…

Sabah erken kalkıp Karabiga taraflarına kaçıp denize girdik. Motosikletle TIR’ın peşinde veya önünde gitmek bu geziyi çok daha zevkli hale getirdi…

Servisin bize tahsis ettiği 250 cc Cross motor ile de kaptanımız bize eşlik etti. Eski bir motorcu olması ekibin daha bir sağlam yapı kazanmasına çok yaradı.

Hatta öyle bir güzellik yaptı ki kaptanımız, motosikleti sevmesine rağmen A2 alma şansı bulamamış Murat’a Cross kullanma teknikleriyle ilgili çok kısa bilgiler bile verdi.

Tabii böyle değerli bir fırsatı da sevgili Murat çok iyi değerlendirdi. Motoru altından alamadık desem yalan olmaz…

Dağ tepe Karabiga’nın her yerine gittik, gerçekten memleketimizin her cm karesinde ayrı bir güzellik, ayrı bir tarih ve tad var…

Belki şimdi hayatta olmayan anneciğimin Çanakkale Bigalı olması belki de gerçekten bu ortamlarda çok daha mutlu olmamdan dolayı çok sevdim Karabiga’yı, 40 sene önce gelmişliğimin çocukluk anıları canlandı belki de… Beklilerle dolu dolu bir geçmiş tazelemesi yaptım… ama değdi…

Geride kalan uzun yolların ve etkinlik yaptığımız adreslerin sadece tatlı bir hatırası olarak zamana ağ ören bu örümcek gibi ortada asılı duruyoruz. Daha gidecek çok yol var…

Akşama doğru çay içip balık yedik. Zaten motosiklete sevdalanmanın temeli bir yerlere varmak değil, yolda olmak…

Hep yolda kalmanın huzuru ve güveni ile tekrar İstanbul’a çevirdim rotayı…

Kısa bir molayı Ağlayan Çınar mevkiinde verdim. Bir huzur ve mutluluk duraklaması…

Son bir kere daha yan yana geldiğimiz kader birliği yaptığımız TIR ile resmimizi çekip yollara sardık eve dönmek için, sanki dönecek bir evimiz varmış gibi…
Motorcunun açık adresi; Motorunun üzeri, çadırının içidir…

Yalova taraflarına gelince uzun zamandır; kaza geçirdiği için sitelerde ve etkinliklerde görünmeyen Ergün kardeşimi aradım, Speedygonzales nickli bu arkadaşımı sağlığına kavuşmuş görünce çok mutlu oldum. Yalova Motofest’te görüşmek üzere ayrıldık…

Sonuç olarak yine istemediğim dönüşlerdeyim, yüreğimi Ege’de bırakıp, bedenimi yükledim motoruma… Umarım bu son olur dönüş yaşadığım bu koca kente… Birgün hiç dönmemek üzere, hep motosikletimin üzerinde, çadırımın içinde olacağım ortaca bir yerlerde kalmak dileğiyle tüm motosiklet sevdalısı dostlara kucak dolusu gönül dolusu selamlar…

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 12.06.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 12.06.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika anlatım, güzel kareler. Paylaşım için teşekkür ederim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 12.06.2008 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel resimler resimlere anlatım ayrı bir güzellik katmış Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Üye
Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SUPER BİR TOPİC ÇOKK TESEKKURLER ANLATIMVE FOTOLAR İCİN İCİM GİDDİ WALLAHI
Başa dön
APACHE150cc Çevrimdışı APACHE150cc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
adin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.06.2008 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi nazar değmesin herşey gönlüne göre olsun ... Bravo

ellerine sağlık güzel kareler yakalamıssın .... OK

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 12.06.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline emeğine sağlık abim çok güzel resimler Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:47    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili Oğuzhan ağabey herzamanki gibi harikasın gönlüne,emeğine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR600K7
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BoDRuM

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ege böyle bi gelen bi daha gitmek istemiyor Gülümsüyorum
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 13.06.2008 - 06:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hulk;
Sana ancak izmir ve kuşadasında rastlayabildim..
kısa kısa görüştük ama iyi sohpet oldu..
Her zaman bekleriz......
kendine iyi bak...

arif kandillioğlu.
yamaha team
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rayhan_racing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 13.06.2008 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle ayağını kıran kaptanınıza geçmiş olsun der acil şifalar dilerim.çok güzel kareler elinize sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
rayhan_racing Çevrimdışı rayhan_racing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ilhanfazer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 13.06.2008 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum
Başa dön
ilhanfazer Çevrimdışı ilhanfazer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 13.06.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muğla ortacada görüştüm tırı hatta Kanuni Ortaca bayii Güçlü motor ömer beyin davetlisi olarak bende ekipteki SS ci arkadaşlarla katıldım güzel bir gündü.

Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 13.06.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dikkatimi çekti reis durmadan gülüyorsun acaba gazetecilik yaparken de böyle mi idin? Yoksa emekli olunca mı hayatı keşfettin Göz kırpıyorum
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyvallah. müthiş olmuş. ellerinize sağlık.
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı CoBaLT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal