Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Kardeş Okulu Kitaplarına Kavuştu...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Kardeş Okulu Kitaplarına Kavuştu...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:00    Mesaj konusu: MD Kardeş Okulu Kitaplarına Kavuştu... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce okul malzemelerini karşıladığımız kardeş okulumuz artık yaz tatiline giriyor.Yarın okulların son günü ve karneler alınacak.Hepsinin heyecanını tahmin edebiliyorsunuzdur. Gülümsüyorum Biz yine boş durmadık ve kardeş okulumuzu yazında yalnız bırakmamaya karar verdik.Elimizden geldiği kadar yaz tatilini hem eğlenceli hem eğitici geçirmelerini sağlamaya çalıştık.Onlar için bir kitap kampanyası düzenledik.

Katılımın bir elin parmağını geçmeceyek sayıda olması bizleri biraz üzsede,sayıca küçük ama gönülleri kocaman üyelerimizden Çoook seviyorum Arno,Hakkı Derkunt abim,Burçağ'ım,Arzu'm ve Tuğçe'cimin Çoook seviyorum gönderdiği birbirinden güzel hikaye ve çalışma kitaplarını bugün öğrencilerimize teslim ettim.Hepsine can-ı gönülden teşekkürler.

Okulumuzun sınıf mevcudu zaten azdı,derslerin işlenmediği şu günlerde bazı öğrencilerimiz kendi ihtiyaçlarını kendileri karşılamak için çalışmaya başlamış.Dağlara "keber"denilen bir tohumu toplamaya gidiyorlar. Üzgünüm Bu yüzden o an köyde bulunan öğrencilerimizin kitaplarını kendilerine teslim ettim,gelemeyen bücürlerinkini de bi güzel ayırıp teslim edilmek üzere sınıf öğretmenlerine bıraktım.Akşam işten gelince öğretmenleri teslim edecek,onlara büyük bi süpriz olacak,çok sevinecekler. Göz kırpıyorum Orta okul için gönderilen romanlar ve hazırlık kitaplarıda yarın teslim edilecek. Bravo

Onların hayatında bi nebze değişikliğe sebep olabiliyorsak,eleştrisel ve çok yönlü düşünmelerine yardımcı olabiliyorsak,kitap okumanın zevkini yaşatabiliyorsak,ezberci değil,araştıran,öğrenen,merak eden,akılcı düşünen bir benlik algısı oluşturabiliyorsak bu gönderdiğimiz kitaplarla doğru birşeyler yapıyoruz demektir. İyi fikir

Okumak zevkini kazanmayanın öğrenimi yarıda kalmıştır.(P.Peacut)
Yetişen zekaları kitaplarla beslemeyen uluslar,yıkılmaya mahkumdur.(Ovidius)

En başta Rabbit'cimm,Arzu'cum'a,böyle bir kampanyaya olanak sağladığı için ve destek olan herkese çok teşekkür ederim.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Gönderilen koliler bir araya getirdik ve sınıfların seviyesine göre kitapları ayırmaya çalıştık:

Daha sonra her sınıfın seviyesine uygun hikaye ve çalışma kitaplarını sınıflara götürüp düzenledik:

Yavaş yavaş dağıtmaya başladım kitapları,4.sınıflar:

Dediğim gibi bazı öğrenciler çalışmaya gitmiş,o yüzden mevcut epey azdı. Üzgünüm

Bide "bu kız kitabı,bu erkek kitabı" diye ayrım yapıyo bücürler,kitap seçiyoz bizde. Gülümsüyorum

Geldik birinci sınıflara,bücürlere,onlar biraz daha heyecanlı,okumayı yeni öğrendiler yaa. Gülümsüyorum

Kitapları incelerken"Küçük Balık" diye bir hikaye vardı,orda okuduk,bitirdik beraber. Çok gülüyorum

Geldik 3. sınıflara:

Bensiz foto olmaz tabi. Gülümsüyorum

Ahaaa benim sınıfım,bücürlerim,canlarım,şekerlerim,herşeylerimmm... Çoook seviyorum Çoook seviyorum

Davşiiiimm,bu sana özeel. Göz kırpıyorum Çoook seviyorum

Ben dağıttım çıktım ama maşallah 1.sınıflar nerdeyse hepsini okuyup bitireceklerdi Gülümsüyorum

Ellerinden kimsenin alabileceğini sanmıyorum. Gülümsüyorum

Ben ve şekerlerimle bitiriyorum. Çoook seviyorum

Destek olan,yardım eden herkese tekrar çook çoook teşekkürler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum (ayakta)
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum laf sölemek bana düşmeye bilir ama okulun tadilata ihtiyacı var gibime geldi fotolardan
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
md27
Üye
Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum gerçekten çok anlamlı bir organizasyon ve yardımlaşma. Haritalardan anladığım kadarıyla gaziantepte bir okul yani benim memleket . Geçen sene bizimde bir katkımız olmuştu gaziantep md olarak. Nizipteki bir okuluna kitap defter hediye etmiştik. uzun zamandan beri foruma giremediğimizden haberimiz olmadı gaziantep md ekibi olarak.Keşke bundanda haberimiz olsaydı da elimizden geldiğince bir şeyler yapabilsekdik.

En son md27 tarafından 12.06.2008 - 21:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
md27 Çevrimdışı md27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, Eğer sevindirebildiysek bücürleri ne mutlu bize Çoook seviyorum Gözlerindeki o ışıltıyı görebilmek,yüzlerinde o tebessümü,o sevinci görebilmek okadar güzelki.Eminim bu kampanyayı duymayan veya kitap gönderemeyen vs. ama bu kareleri görenler sene başında yardımcı olacaklardır Çoook seviyorum
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
The_Speedy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, Çok gülüyorum okumak güzel... bize de ilkokuldayken fındık - meyve suyu falan dağıtırlardı çok mutlu olurduk.. kitapta yenir ama gözlerle.. ağzıyla yiyen sadece karnını doyurur.. gözüyle yiyen ise dünyayı - kainatı - ahireti Delirdim
Başa dön
The_Speedy Çevrimdışı The_Speedy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah şimdinin bücürleri geleceğin devleri olurlar
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, Küçük narenciye çiçeklerinin gözlerindeki ışıltıyı, yüzlerindeki gülümsemeyi, hiç ama hiç kaybetmesinler ve bizler abileri ablaları olarak bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Sene başına yakın lütfen bizilerin kulaklarını çek ki unutmayalım kardeşlerimizi. Bir şeye çok üzüldüm küçük eller kitap sayfalarını çevirmesi gerekirken neden tohum serper toprağa, neden?

Şeker arkadaşım emeği geçen, kampanyaya önayak olan destekleri ile minik kalplerde sevgi tohumları yeşerten herkese teşekkür ederim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 12.06.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum biz yardım edemedik ama Üzgünüm

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.06.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Eminim bu kampanyayı duymayan veya kitap gönderemeyen vs. ama bu kareleri görenler sene başında yardımcı olacaklardır Çoook seviyorum

üzülmeyin sene başında yardımcı olursunuz Gülümsüyorum
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 12.06.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Destek olan,yardım eden herkese tekrar çook çoook teşekkürler.

Bizde çook teşekkür ederiz Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 12.06.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, valla hangi arada kitap toplandı nasıl oldu napıldı hiç haberin yok eğer olsaydı bir çok kitap destek ola bilceğim şey yollardım valla başka topik olsa gideriz topik up yaparız ama bu organizasyonun topiğini hiç görmedim aslında böyle bir şey oldumu mail atılması gerek ama 50 bin üye Çok gülüyorum neyse bir dahaki sefe böle olmaz inş bizimde bir katkımız olur Bravo

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 12.06.2008 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

üzülmeyin sene başında yardımcı olursunuz

inşallah Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Hyo_Script
Üye
Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya kardeşim ne ara organize oldugunuz ne ara kitap topladınız nerde duyurdunuz yazdınız çizdiniz ben bişey görmedim bir kütüphane dolusu kitabı ansiklopediyi yaktım attım Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim niye sölemiyorsunuz gönderelim bizde
Başa dön
Hyo_Script Çevrimdışı Hyo_Script Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.30 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal