Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - burgman 400 k7 mağduru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

burgman 400 k7 mağduru

burgman 400 k7 mağduru
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
umut077
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.06.2008 - 08:42    Mesaj konusu: burgman 400 k7 mağduru Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar.2007 motosiklet fuarında ilk motorum olan burgman 400 k7 yi aldım.çok doğru bi karar verip çok kaliteli ve iyi bi marka aldığımı düşünüyodum.fakat çok zaman geçmeden yanıldığımı düşünmeye başladım.daha 1000 km olmadan kalkışlarda silkeleme ve ötme sesleri gelmeye başladı.servise gittim balata siparişi verdiler.baya bi
telefon trafiği ve sıkıştırmadan sonra yaklaşık 45 günde balata geldi ve takıldı.1-2 ay geçmeden ses ve kalkışlarda silkeleme tekrarladı.servise gittim ve sipariş verildi.30-40 günde balata geldi ve takıldı.bi süre sonra problemler tekrar ortaya çıktı.çok sinirli bi şekilde sertvise gittim.bana 2008 modelin balatası olan 5 tırnaklı balatanın geldiğini,bunlarda sorun olmadığını söylediler.sipariş verdik 40 gün sonra balata geldi ve takıldı.bu seferde motor çok yüksek devirlerde zorlanarak kalkmaya başladı.bi arkadaşımla kadıköy trafiğine girdik.dur kalk trafik.10-15 dakka sonra balatadan kokular ve duman gelmeye başladı.nerdeyse yolda kalıyoduk.servise gittim balata sipariş verelim dediler.ben istemedim.bu işin sonunun gelmeyeceğini düşünerek tüketici mahkemesine başvurmaya karar verdim.şu an mahkemeliğiz.beni arayıp 1500 ytl verirsem 2008 0 km verelim dediler ama ben kabul etmedim.neden para vereyim ki.mahkeme sonucunu bekliyorum.benim gibi sorun yaşayanlar varsa hiç düşünmesinler.dava açmak çok kolay.
Başa dön
umut077 Çevrimdışı umut077 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rayhan_racing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 13.06.2008 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş.merak ettim başka 400 k7 lerdede aynı problem varmı.
Başa dön
rayhan_racing Çevrimdışı rayhan_racing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 13.06.2008 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umut077, inşallah dava senin lehine sonuçlanır. durumu buradan bildirirsen seviniriz.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.06.2008 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu olaylar hangi serviste geçiyor?
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
buenasivassc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.06.2008 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bildiğim kadarı ile bir çoğunda vardı bu problem.
ciddi anlamda sürpriz olmuştu bizim için.
halen devam etmesi hoş olmamış acaba 2008 ler de problem devam ediyor mu ?
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Başa dön
buenasivassc Çevrimdışı buenasivassc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.06.2008 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maxilerde nedense bu sorunlar var...Benzer sorunları x9 250 de yaşamıştım...Tırnaklısı çıktı dediler ama sadace bir oyalamaymış...Ses aynı ses...
Tüketici hakem heyeti sorununu çözecektir...Bende NOKIA ile mahkemelik olup tüketici hakları hakem heyeti kararı sonucu fatura bedelimi geri almıştım...
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.06.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar maxi lerin çoğunda bu sorun var dersek yanlış olur. bendede burgman an 400 var ama 2006 model ve inanın 2007 modellerden daha pahalıya aldım çnkü 2007 lerde sorun olduğu belliydi herkes 1000 km de motorundan kurtulmaya çalışıodu, ama 2008 de bu problemi çözdüler die biliorum sadece an400 2007 modelleri için bu sorun geçerlidir...
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK Çevrimdışı i_RR_Fun_BaYRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ruzgar2can
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 15.06.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla kotu bır durum sen o kadar para ver sıfır motor al
ve sorun yasa Beğenmedim
Başa dön
ruzgar2can Çevrimdışı ruzgar2can Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
umut077
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 13:52    Mesaj konusu: burgman 400 k7 mağduru Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 lerin çoğunda var bu problem.2007 modellerde ilk defa 3 tırnaklı debriyaj balata kullanmışlar ve bu sorunlar olmuş.2008 modellerde 5 tırnaklı debriyaj balatasına geçmişler.bende şu an 2008 modelin balatası var yani 5 tırnaklı ve oda sorunlu.motor 4500 5000 devirde kalkıyo oda zorlanarak.suzukinin bana söylediği tekrar balatayı değiştirelim diyolar.bence bu oyalama taktikleri.zaten balatada 40 günde ancak geliyo.nasıl bir yedek parça servisleri varsa.2 sene garantisi var zatan fazla kalmadı dolmasına.dolunca öyle ucuz bişey olduğunu sanmıyorum.para yetiştiremem diye düşünüyorum.o yüzden tüketici mahkemesine gittim ve hakkımı arıyorum.mahkeme bilirkişi atadı.motoru inceleyip rapor verecek bir profosör.ona göre mahkeme sonuçlanacak.zaten garanti kitabında şöyle bir ibare var. motor alındıktan 1 yıl içerisinde aynı arızadan 2 den fazla servise gelirse ki benim bu 4 etti.1- para iadesi isteme. 2- motoru 0 km siyle değişimini isteme.3-bedel indirimi isteme.4- ücretsiz tamirini isteme.bu haklara sahip olunabiliyor.ben paramı istiyorum.davanın sonucunu ileticem burdan.19 temmuzda mahkeme.herkeze selamlar.benimle aynı sorunu yaşıyan arkadaşlar varsa yardımcı olurum.msj atın bana
Başa dön
umut077 Çevrimdışı umut077 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 24.06.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun serviste yattığı süre garantiye ilave edilir.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 24.06.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kolay gelsin Alkışlıyorum
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 24.06.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çoğunda olması lazım bu prolem.tekrar geçmiş olsun. Üzgünüm
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 24.06.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmis olsun.
Hangi servis bu acaba? Istanbul'da cok bilindik bir Suzuki Bayii acayip mimlenmisti bu forumda. Acaba aynisi mi yine diye meraklar icerisindeyim. Şok oldum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.06.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayıplı mal olarak mahkeme değişmesine karar verecektir kesin , serviste yapılanların listesi yada o değişenlerin lıstesi varmı ıslettınmı varsa daha cabuk sonuclanır ,,
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 24.06.2008 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok can sıkıcı bir olay ve 40 günlük bekleme çok saçma gelde sinir olma.
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal