edit by :antakin (resimler çok ufak olduğundan sizelarını büyüterek tekrar koydum)
Farklı algılanmasın burası bostancı sahili çayır çimen değil,burası avrupa yakası yenikapı sahili.
GunTurk kardeşimiz tarafından eklenmiş birkaç yeni foto daha!!!!
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 12.06.2008 - 20:45 Mesaj konusu:
barossatr, antakin, çocuklar ellerinize sağlık fotoğraflar için teşekkürler. _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Tarih: 13.06.2008 - 00:47 Mesaj konusu:
volkan harika olmuşsun be
benimm sar saç kadar varsın yani
arkadaşlar dediğim gibi istanbul dışında olduğum için bür süre yokum inşallah Ç.Ç. daha kalabalık olur fotoları beklıyorum
_________________ BOĞAZİÇİ EXPRES KURYE
Tarih: 13.06.2008 - 01:19 Mesaj konusu:
VOLKANRR, ım şekerim ne güzeldi pijamaların yaa bende masa üstü yapacam telif hakkını verde
azıcık bende de resim olacak bende şeediyim bari hocam volkanrr dır kolaydan resim koymayı örendik sayesinde mucukssss volkanım rr ım
Neyse çayır çimen olayı yalan olduğuna göre artık izleyebilirim çarşambaları
çayır çimen yalan olmazzz bir daha ki çayır çimende görüşmek üzere _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 13.06.2008 - 01:54 Mesaj konusu:
armyy demiş ki:
Alıntı:
Neyse çayır çimen olayı yalan olduğuna göre artık izleyebilirim çarşambaları
çayır çimen yalan olmazzz bir daha ki çayır çimende görüşmek üzere
Katılıyorum Armağan sana yalan olmaz önemli olan karşılıklı saygı anlayış ve ortak mutluluklardır. Bir daha ki Ç.Ç. de görüşmek üzere _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız