Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 10.06.08 Yenikapı ÇÇ toplaşma fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

10.06.08 Yenikapı ÇÇ toplaşma fotoları

10.06.08 Yenikapı ÇÇ toplaşma fotoları
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 12.06.2008 - 17:19    Mesaj konusu: 10.06.08 Yenikapı ÇÇ toplaşma fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

edit by :antakin (resimler çok ufak olduğundan sizelarını büyüterek tekrar koydum)
Farklı algılanmasın burası bostancı sahili çayır çimen değil,burası avrupa yakası yenikapı sahili.

GunTurk kardeşimiz tarafından eklenmiş birkaç yeni foto daha!!!!

Barbarosum, organizatörüm,Amplifikatörüm Gülümsüyorum
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 12.06.2008 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bok diiil kaka sen koyduğun resimlerin farkındamısın Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 12.06.2008 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinizi seviyorum beyler acele ile olan yükleme böyle oldu kusura bakmayın

Barbarosum, organizatörüm,Amplifikatörüm Gülümsüyorum
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 12.06.2008 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hallettim image hack saolsun Dil çıkarıyorum
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 12.06.2008 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barossatr, antakin, çocuklar ellerinize sağlık fotoğraflar için teşekkürler. Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 12.06.2008 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS demiş ki:
Nimfiya, Zız, saat 21:00'e kadar oradaydım, ne zaman geldiniz de gittiniz yau?

Üzgünüm
XANDROS, ben 23:00 gibi uğrayabildim ancak,iyi ki de erken gitmemişim çayır çimen var diye Çok gülüyorum 10dk durup kaçtım.
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 12.06.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, pijamanın rengi onnumara Çok gülüyorum
kadir'İM Jantlar Alkışlıyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hyperiuz
Üye
Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barosstar iyi hoş güzelde bütün köfteleri yaktın be ağaa bidahaki sefere ustalara bırak mangal işini Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
hyperiuz Çevrimdışı hyperiuz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lastmohicam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist/ksdıköy

MesajTarih: 13.06.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkan harika olmuşsun be
benimm sar saç kadar varsın yani

arkadaşlar dediğim gibi istanbul dışında olduğum için bür süre yokum inşallah Ç.Ç. daha kalabalık olur fotoları beklıyorum
Dans Dans Dans Dans Dans

0532 434 21 75
Başa dön
lastmohicam Çevrimdışı lastmohicam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 13.06.2008 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kolay gele
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.06.2008 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, ım şekerim ne güzeldi pijamaların yaa bende masa üstü yapacam telif hakkını verde Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
azıcık bende de resim olacak bende şeediyim bari hocam volkanrr dır kolaydan resim koymayı örendik sayesinde mucukssss volkanım rr ımÇok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 13.06.2008 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi demiş ki:
maç vardı e bide yaprak dökümüde etkiliyo kanımca.. Gülümsüyorum

Yaa evet abi o kötü oluyo işte,diziyi kaçırıyorum M.D.li olduğumdan beri Çok gülüyorum Neyse çayır çimen olayı yalan olduğuna göre artık izleyebilirim çarşambaları Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 13.06.2008 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Neyse çayır çimen olayı yalan olduğuna göre artık izleyebilirim çarşambaları

çayır çimen yalan olmazzz Gülümsüyorum bir daha ki çayır çimende görüşmek üzere Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 13.06.2008 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy demiş ki:
Alıntı:

Neyse çayır çimen olayı yalan olduğuna göre artık izleyebilirim çarşambaları

çayır çimen yalan olmazzz Gülümsüyorum bir daha ki çayır çimende görüşmek üzere Gülümsüyorum

Katılıyorum Armağan sana yalan olmaz önemli olan karşılıklı saygı anlayış ve ortak mutluluklardır. Bir daha ki Ç.Ç. de görüşmek üzere Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 13.06.2008 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha neler.... Mezar gibi bir topic acicci varken hiç anadolu yakası toplantilari iptal olabilir mi yahu??? Siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz bence:))))

Maç Maç... Başka bir şey değil...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.34 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal