cumartesi öğleden sonra bir telefon arkadaşım serkan: 2 saat sonra tepeköye göl kenarında çadır kuracağız gidelim dedi. acele ile hazırlıkları bitirip buluşma noktasına gidiyorum.
market alışverişi yapılıyor saat 16:45 ve yola çıkıyoruz ve yaklaşık 75 km yol yapacağız.
serkan ve arif abi
ben ve motorum
fındıkpınarı yaylasında mola
susamışım biraz:)
tepeköye vardıktan sonra tepeköylü kenan ve arkadaşı ile buluşuyoruz. 7 km stabilize yoldan göl kenarına ulaştıktan sonra çadırları kurmaya başladık
arif abi ve heybetli motoru
serkan
5 olta attık yaklaşık 20 balık tuttuk sabaha kadar...
süleyman abi (suflor) salatalarımızı hazırladı kendisini eline sağlık
az alkolün etkisi ve müzikle oyun havası ile kurtlar dökülüyor
ertesi gün sabah mersinden metin ve tarsustan vedat abide bize katıldı. vedat abinin getirdiği taze
ekmeklerle kahvaltımızı yaptık. açıkcası mersinin bunaltıcı havasından kurtulduğumuz ve dinç bir sabaha uyandığımız bir gezi oldu. yorulacağıma dinlendim.
bora33bir an napolyon gibi poz verdigini düşündüm nedense .
ama arkadaşlar bence çok güzel bir etkinlik olmuş,elinize motorlarınıza saglık. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1448 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 13.06.2008 - 17:08 Mesaj konusu:
iyi gezi olmuş devamını bekleriz sazan diyinec bende gaz açtınızda arkada kalanlar sazan anladım _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 14.06.2008 - 00:36 Mesaj konusu: Slm
Bu ancak
Gönlünüze yüreğinize sağlık arkadaşlar ALLAH kaza bela vermesin sağlıcakla kalın... _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Tarih: 14.06.2008 - 03:16 Mesaj konusu:
bora33, Öncelikle aramıza hoş geldin herkesin aynı amaçla orada olması güzel iyi bir bahane olmus keyifli kareler devamını bekleriz _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
son resimdeki kırmızı montlu arkadaşın elinde silah var sanki
silah değil o ama ne olduğunu bende anlamadım resimden (silah yoktu kimsede)
bu arada su içerken çekilmiş pozumu beğenmenize sevindim. paylaşımlarımız devam edecek inşallah...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız