Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çerkezköy'de Osman abi ve Valeo bizi misafir etti!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çerkezköy'de Osman abi ve Valeo bizi misafir etti!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.06.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Çerkezköy'de Osman abi ve Valeo bizi misafir etti! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

H.içi iş çıkışı olmasına rağmen, h.sonu organizasyonlarını aratmayan çok güzel bir gün geçirdik. Çerkezköy'de Valeo Şefkati abinin misafiri olduk. Osman abinin yaktığı mangal eşliğinde süper yemekler ve mezeler yedik. Yemek yediğimiz garaj ortamı harikaydı. Çok keyifli bir yer olmuş. Motorcu adam içerden çıkmak istemez.

Yol süper, hava süper, motorlar süper, yemekler süper, muhabbet süperdi. Herşey için çok teşekkür ediyoruz. Mahçup olduk Şefkati abi Alkışlıyorum

Bu arada bizim yanımıza gelip, çekingen bir şekilde soru soran ufaklığın söylediğini de yazayım: "Abi, siz çete misiniz?" Çok gülüyorum

Alpiser'ın çektiği fotolara geçelim... Çok gülüyorum

Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 13.06.2008 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine gecenin sonuna yetişebildim ama muhhabbet gerçekten güzeldi,gelen herkese teşekkürler Bravo
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 13.06.2008 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok keyif aldığım süper bir gezi oldu. şefkati abi çok teşekkür ederim. mükemmel bir mangal ziyafeti çektiniz bize,mahçup olduk. Alkışlıyorum

katılan bütün arkadaşlara teşekkürler. Alpiser eline sağlık. Alkışlıyorum Motordelisi

Arctura
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 13.06.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Asıl biz size teşekkür ederiz bizleri kırmayıp buralara kadar geldiğiniz için.Arayı fazla uzatmadan en kısa zamanda yine bekliyoruz sizleri.Yemeğe katılan ,katılmak isteyipte katılamayan arkadaşlarada burdan çok teşekkür ediyorum .sağolun arkadaşlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şefkati abi, Osman abi ve bizi O güzel mekanda ağırlayan herkese çok teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum çok güzel bir akşamdı.. herşey çok güzeldi Alkışlıyorum

Sayatım ellerine sağlık Çok gülüyorum
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 13.06.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayy bee super resımler Alkışlıyorum Alkışlıyorum ozellıkle bu harıka Çok gülüyorumÇok gülüyorum

Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.06.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çerkezköy'e bizi davet eden,bizi ağırlayan,yediren,içiren saatlerce keyifle sohbet eden ey güzel insanlar,siz ne kadar iyi insanlarsınız Allah hepinizden razı olsun.Herşey için çok çok teşekkürler...

Harika bi gündü,gerek semi-apache, demi-yankee sürüşler,gerek kamera çekimleri gerek muhabbet özelliklede yemekler muhteşemdi. Herkese çok teşekkürler.
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 13.06.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla Osman abimin Garajında güzel vakıt geçirdik Katılan arkadaşların tekerine sağlık.
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.06.2008 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vaaay İRT güzel gazlama güzel resimler Bravo
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 13.06.2008 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte dostluk budur,harikasınız......... Alkışlıyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
optisyen59
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: TEKİRDAĞ ÇORLU ÇERKEZKÖY

MesajTarih: 13.06.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SÜPER RESİMLER SÜPER ORTAM SÜPER İNSANLAR ALLAH MUHABETTİNİZİ DAİM ETSİN Alkışlıyorum

ARANIZDA OLMAK ASTERDİİİMMM Gülümsüyorum
Başa dön
optisyen59 Çevrimdışı optisyen59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABERS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Cehennemin dibinden

MesajTarih: 13.06.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne güzel buluşmuşsunuz,sofra ise bir harika,tebrikler,ama siz çetemisiniz? Delirdim

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABERS Çevrimdışı SABERS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2008 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yücel harbiden nolmuş sana öleeeeeeee Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Arkadaşlar biara yine adres cafede toplanalım bi akşam süper oldu gecen sefer .
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 13.06.2008 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo,b.çekmece de yine bir buluşma ayarlasak harika olur Bravo
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dark_knight Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal