Pınarbaşı pistini Can akkuş hemşerim benim adıma Organize ettiği için Ona tekrar Çokkk Teşşekür ederim.
Serkan Cantürk Ercan ustam ve bazı diger Arkadaşlarımada Katılımlarından dolayı Teşşekür ederim.
İnşallah birdahaki Organizayı Pazar gününe getiririz ve birçok arkadaşlarımıda orada görebilirsem sevinirim.
Hepinize Saygılar...Levo...
Maaleseef en sevdigim EGEM Virajından Fotolarımız yok çünkü Fotorafçımız ferhatta müsade etmediler.
Ferhatada buradan emekleri için çokkk Teşşekür ederim.
Can Akkuş Ve Ben
Levo
Ve yine Ben
Cantürk Arkadaşımda Hajabusasını Konuşturuyor
Serkan Kardeşimin Maşşalahı var
Yineee Ben
Ercan Ustamız Ve Levo
Serkan Kardeşim
Can arkadaşım virajda.
Ve yiine Ben
Ve son olarak Can arkadaşım ve Ben Levo
-SoN- _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
En son LEVO tarafından 13.06.2008 - 18:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5653 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 13.06.2008 - 18:35 Mesaj konusu:
levo helal olsun yaa super ben yıne kendımı alamıcam sanada soruyorum hanı okadar gazcı vardı neden sana eslık etmedıler dur ben yanıtını verıyım her malubun bı bahanesı vardır klawye basından esmeye benzemıyo dıme _________________
Tarih: 13.06.2008 - 18:42 Mesaj konusu:
Yuuuuh ne zaman açıverdin topiği
Kareler çok güzel,güzel ötesi,perfect
Ben pek şaşırmadım nasıl bir foto konacağını tahmin ettiğim için _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
LEVO bizim Pınarbaşı pistini tecrübe etmiş oldun. Yanlış hatırlamıyorsam yurtdışındaki pistlerde de antreman yapmıştın. Benim merak ettiğim yurtdışındaki pistlerle, bizim pistlerimizin arasında ne gibi farklar olduğu daha doğrusu eksiklerimiz neler?
İzmit pisti evlere şenlik, Pınarbaşı pistimiz bir nebze, adamakıllı pist olarak sadece İstanbulpark var ama orada da antreman imkanımız yok.
Eksiklerimiz bulunsa, konuşulsa yada tartışılsa eksiklerimizin tamamlanması yönünden en büyük adımı atmış olacağımıza inanıyorum.
Yeni fotografları merakla bekliyoruz. _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
Levent abim harikasın,perfectsin,mükemmelsin ama en güzeli Efsane'sin
Hafta içi olmasından dolayı herkesin işi çıkmışa benziyor,pist en boş gününü yaşamış
Bazen kelimelerin kifayetsiz kaldığı anda 121*239 ebatındaki küçük bir foto bile bize anlatılamayacak olanları anlatır
Tıpkı bunun gibi
crazy_81 demiş ki:
yaaa sımdı bana kızacaksınız ama ılk sayfalarda eray abınınde dedıgı gıbı okadar gazcı vardı hanı nerdeler yaw sız var ya ancak klawyede lastık cekersınız , yenılen ınsanların hep bı bahanesı vardır zaten kımse gerceklerı soylemez (yarası olan varsa gocunmasın direk ustune alınsın)...
İskeletorum _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5653 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 13.06.2008 - 20:53 Mesaj konusu:
LEVO, bak gordun mu ılk baslarda atıp tutanlar senın topıce yazı bıle yazamadılar ulan azcık delı kanlı olunda bukemedıgınız bılegı opun nekadar yuzzsuzmusunuz adam taaa oralardan kalktı geldı pistte turladı herseyı kanıtladı sız halaaaaaa honda yag yaktı camura batı yada R1 söyle gıttı boyle gıttı ben şöyle teker yaparım vsvsvsvs.boş laflar yapın sızler ancakkkk klawyede hız yaparsınız ve ancak ordakı tozları kaldırırsınız kımse ustune alınmasın yarısı olan varsada gocunsun yıne dıyorum yapamıcagınız işin altına gırmeyın... (bu deyim baskaydı ama bu kıbar halı )saglıcakla kalın MD... _________________
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız