Tarih: 14.06.2008 - 15:20 Mesaj konusu: SSciler bir bakın zevkli bir konu :) !! --?---
SS'ci arkadaşlar otobana gaz açmaya çıktıgınızda hiç tanımadıgınız bi başka ss (racing) size meydan okudumu yada siz ona okuyup otoban boyunca çekişmeli bir kapışma yaptınızmı hiç dalga geçildinizmi yada dalga geçip sonra onla oynayıp selamı verip gazı açıp kayboldunuzmu varmı böyle anılarınız varsa yorumları bekliyorum _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
En son motorcusado tarafından 14.06.2008 - 15:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 14.06.2008 - 16:00 Mesaj konusu:
Yaklaşık 10 ay önceydi. Pozantı Adana otobanında adana yönünde yaklaşık 190-200 km hızla giderken Hayabusa yanımızdan bir geçti pir geçti. Yetişelimmi diye işaretleşirken ilerde gaz kesmiş bizi bekliyo
Yanına yaklaştık hızlarımız aynı selamlaştık sonra verdik çoşkuyu. Başlarda yetişememiş gibi yaptı arayı baya bi açmıştık. Artık aynadan görünmüyordu. Sonra bir ışık yanımızdan bir geçti sesi 3-4 saniye sonra duyduk
Bu şekilde yaklaşık 50-55 km devam etti. Yavaşladı. Biz geçtik o Geçti. En sonunda tekrardan yanımıza yanaştı selamını çaktı gazladı. Bir dahada gözükmedi.... Arkasından bakakalmak gerçekten çok acıydı
Bu arada altımızda 98 zx6r- 99 r6 vardı.
Tarih: 14.06.2008 - 16:05 Mesaj konusu:
motorcusado, ula havuç en ne kadar boş bi adamsınn ya
bende bi biskılit vardı bisan baktım yanıma bi tane today geldi rengi de pembe.kalkışta bi koydum tek tekeri bıraktı yarışı çekti sağa. _________________ YeBeRe Reysing Tim !
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5977 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 14.06.2008 - 16:12 Mesaj konusu:
motorcusado, bıgun otobandaydım ben motorla degıl ama arabayla bı baktım oda neee 2 tane hatun aldım gectım gıttım benım otobandakı butun anım bu (esseklık edıp devamını sormazsın heralde ) _________________
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1636 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 14.06.2008 - 16:26 Mesaj konusu:
crazy_81, Devamını sormak yerine alkışlayalım Kapmışsın hatunları _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
birkez gtr650 denk geldi ama onunda yanından 260+ il geçtim pek kaıpışmaya fırsatı olmadı ama araba çok denk geliyor özellikle audi a6 sanki ben otobana çıkınca inadına onlarda çıkıyor
Tarih: 14.06.2008 - 17:25 Mesaj konusu: Re: SSciler bir bakın zevkli bir konu :) !! --?---
motorcusado demiş ki:
SS'ci arkadaşlar otobana gaz açmaya çıktıgınızda hiç tanımadıgınız bi başka ss (racing) size meydan okudumu yada siz ona okuyup otoban boyunca çekişmeli bir kapışma yaptınızmı hiç dalga geçildinizmi yada dalga geçip sonra onla oynayıp selamı verip gazı açıp kayboldunuzmu varmı böyle anılarınız varsa yorumları bekliyorum
Kimse kusura bakmasın ama öyle sorunlu kişiler çok maalesef !
Bizde motorcu motorcuya hava atmayı çok sever nedense. Yolun kenarında bekleyen özellikle SS ise diğer ss ya gaz vererek ya da teker filan yaparak hava attığını sanar. Benzeri durum Bağdat Caddesi gibi yerlerde sık sık gaz açıp dikkat çekmeye çalışanlar için de geçerlidir. Bir şekilde bir motor almış gaz vererek insanların dikkatini çektiğini düşünürler bu kişiler.
Ama şunu bilmez ne yazık ki; genelde insanlar bu tür gösteri yapanlara 'Zeka özürlü, Problemli, Sorunlu' gözüyle bakarlar... _________________ SYM Joyride 200
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 14.06.2008 - 17:30 Mesaj konusu:
tanımadığım adamlarla genelde gazlamam agır tahrik yoksa!! adam patlar matlar gazlıcam diye vicdan azabı cekeriz!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
gider dibine girerim sıralı virajlı bir yolsa ağır tahrik edip delerim..! onun dışında otoban da kimseye bulaşmam arabalar hariç ,1000cc sahibi olmadıgım için... _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 14.06.2008 - 18:56 Mesaj konusu:
Alıntı:
Kimse kusura bakmasın ama öyle sorunlu kişiler çok maalesef !
Bizde motorcu motorcuya hava atmayı çok sever nedense. Yolun kenarında bekleyen özellikle SS ise diğer ss ya gaz vererek ya da teker filan yaparak hava attığını sanar. Benzeri durum Bağdat Caddesi gibi yerlerde sık sık gaz açıp dikkat çekmeye çalışanlar için de geçerlidir. Bir şekilde bir motor almış gaz vererek insanların dikkatini çektiğini düşünürler bu kişiler.
Ama şunu bilmez ne yazık ki; genelde insanlar bu tür gösteri yapanlara 'Zeka özürlü, Problemli, Sorunlu' gözüyle bakarlar...
Yavv alt tarafı bir ara gazı vermeyi hangi boyutlara getirdin şimdi bende cadde de giderken aragazı verdiğim zaman zeka özürlü gerize kalı birimi olucam _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Tarih: 14.06.2008 - 19:02 Mesaj konusu:
Benim otobanda tanışıp ta birlikte çay içtiğim 2-3 kişi var. Burada tam tersi öne geçen durup arkadan geleni bekliyor ve tanışma faslı oluyor. Telefonlar alınıp veriliyor zaman varsa gidilip çay içiliyor.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız