Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SSciler bir bakın zevkli bir konu :) !! --?---

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SSciler bir bakın zevkli bir konu :) !! --?---

SSciler bir bakın zevkli bir konu :) !! --?---
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.06.2008 - 15:20    Mesaj konusu: SSciler bir bakın zevkli bir konu :) !! --?--- Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SS'ci arkadaşlar otobana gaz açmaya çıktıgınızda hiç tanımadıgınız bi başka ss (racing) size meydan okudumu yada siz ona okuyup otoban boyunca çekişmeli bir kapışma yaptınızmı hiç dalga geçildinizmi yada dalga geçip sonra onla oynayıp selamı verip gazı açıp kayboldunuzmu varmı böyle anılarınız Gülümsüyorum varsa yorumları bekliyorum Bravo Üzgünüm

En son motorcusado tarafından 14.06.2008 - 15:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ruzgar2can
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 14.06.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok Gülümsüyorum
gercı burda otoban yok kı kardes
onun ıcın acamadık gazı gecemedık dalgamızı Ağlıyorum
Başa dön
ruzgar2can Çevrimdışı ruzgar2can Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaklaşık 10 ay önceydi. Pozantı Adana otobanında adana yönünde yaklaşık 190-200 km hızla giderken Hayabusa yanımızdan bir geçti pir geçti. Yetişelimmi diye işaretleşirken ilerde gaz kesmiş bizi bekliyo Gülümsüyorum
Yanına yaklaştık hızlarımız aynı selamlaştık sonra verdik çoşkuyu. Başlarda yetişememiş gibi yaptı arayı baya bi açmıştık. Artık aynadan görünmüyordu. Sonra bir ışık yanımızdan bir geçti sesi 3-4 saniye sonra duyduk Bravo Bravo
Bu şekilde yaklaşık 50-55 km devam etti. Yavaşladı. Biz geçtik o Geçti. En sonunda tekrardan yanımıza yanaştı selamını çaktı gazladı. Bir dahada gözükmedi.... Arkasından bakakalmak gerçekten çok acıydı Sinirlendim Sinirlendim
Bu arada altımızda 98 zx6r- 99 r6 vardı.
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcusado, ula havuç en ne kadar boş bi adamsınn ya Öfkeliyim Sinirlendim

bende bi biskılit vardı bisan baktım yanıma bi tane today geldi rengi de pembe.kalkışta bi koydum tek tekeri Çok gülüyorum bıraktı yarışı çekti sağa.
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcusado, bıgun otobandaydım ben motorla degıl ama arabayla bı baktım oda neee 2 tane hatun aldım gectım gıttım benım otobandakı butun anım bu Çok gülüyorumÇok gülüyorum (esseklık edıp devamını sormazsın heralde Çok gülüyorum )
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çok gülüyorum Devamını sormak yerine alkışlayalım Çok gülüyorum Kapmışsın hatunları Çok gülüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birkez gtr650 denk geldi ama onunda yanından 260+ il geçtim pek kaıpışmaya fırsatı olmadı Çok gülüyorum Çok gülüyorum ama araba çok denk geliyor özellikle audi a6 sanki ben otobana çıkınca inadına onlarda çıkıyor Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DagustuN, Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcusado bana arabada çok denk geliyor sanada Alkışlıyorum Alkışlıyorum
0554 290 3977
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı devrim11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 14.06.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Re: SSciler bir bakın zevkli bir konu :) !! --?--- Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcusado demiş ki:
SS'ci arkadaşlar otobana gaz açmaya çıktıgınızda hiç tanımadıgınız bi başka ss (racing) size meydan okudumu yada siz ona okuyup otoban boyunca çekişmeli bir kapışma yaptınızmı hiç dalga geçildinizmi yada dalga geçip sonra onla oynayıp selamı verip gazı açıp kayboldunuzmu varmı böyle anılarınız Gülümsüyorum varsa yorumları bekliyorum Bravo Üzgünüm

Kimse kusura bakmasın ama öyle sorunlu kişiler çok maalesef ! Beğenmedim
Bizde motorcu motorcuya hava atmayı çok sever nedense. Yolun kenarında bekleyen özellikle SS ise diğer ss ya gaz vererek ya da teker filan yaparak hava attığını sanar. Benzeri durum Bağdat Caddesi gibi yerlerde sık sık gaz açıp dikkat çekmeye çalışanlar için de geçerlidir. Bir şekilde bir motor almış gaz vererek insanların dikkatini çektiğini düşünürler bu kişiler.

Ama şunu bilmez ne yazık ki; genelde insanlar bu tür gösteri yapanlara 'Zeka özürlü, Problemli, Sorunlu' gözüyle bakarlar... Gülümsüyorum
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 14.06.2008 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tanımadığım adamlarla genelde gazlamam agır tahrik yoksa!! adam patlar matlar gazlıcam diye vicdan azabı cekeriz!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2008 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gider dibine girerim sıralı virajlı bir yolsa ağır tahrik edip delerim..! onun dışında otoban da kimseye bulaşmam arabalar hariç ,1000cc sahibi olmadıgım için...
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 14.06.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Kimse kusura bakmasın ama öyle sorunlu kişiler çok maalesef !
Bizde motorcu motorcuya hava atmayı çok sever nedense. Yolun kenarında bekleyen özellikle SS ise diğer ss ya gaz vererek ya da teker filan yaparak hava attığını sanar. Benzeri durum Bağdat Caddesi gibi yerlerde sık sık gaz açıp dikkat çekmeye çalışanlar için de geçerlidir. Bir şekilde bir motor almış gaz vererek insanların dikkatini çektiğini düşünürler bu kişiler.

Ama şunu bilmez ne yazık ki; genelde insanlar bu tür gösteri yapanlara 'Zeka özürlü, Problemli, Sorunlu' gözüyle bakarlar...
Yavv alt tarafı bir ara gazı vermeyi hangi boyutlara getirdin İstemiyorum şimdi bende cadde de giderken aragazı verdiğim zaman zeka özürlü gerize kalı birimi olucam Sinirlendim Beğenmedim Sinirlendim

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 14.06.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim otobanda tanışıp ta birlikte çay içtiğim 2-3 kişi var. Burada tam tersi öne geçen durup arkadan geleni bekliyor ve tanışma faslı oluyor. Telefonlar alınıp veriliyor zaman varsa gidilip çay içiliyor. Çok gülüyorum
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 14.06.2008 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcusado, Sadom yine patlatmışsın kardeşim topici helalin var Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal