sezgine esk.den k5 aldık hayırlı olsun isteriz fotoların devamı gelecek.makina çok deli bozuk bişey 5. viteste lastik yakıyo 3. viteste gazla kafaya geliyo daha ne olsun allah kaza bela vermesin.bu ay 222 magazin dergisine de çıkıyoruz kısmetse 18 hazirandan sonra.bunlar aslında dergi fotoları.fotoların devamı gelecek inşallah.
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5727 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 14.06.2008 - 16:35 Mesaj konusu:
sezgınnnnn babacım senın makınanın resmı bende var hayırlı olsun allah kaza bela vermesın duzceyede gelecen dıme yıyosa gelme bu arada motoru kaca aldın demıcemmm sadece pazarlıga benıde cagırsaydın belkı bı guzellık yaptırırdık beaa aman bea _________________
Tarih: 14.06.2008 - 17:00 Mesaj konusu:
sezgınnnnnnnnnnnnn
ne haber olan dadası ınsan bızı bırakıp eskısehırlere mı dıgıon kor olacası
gıderkeen abı ben gıdıom der be ınsan ama neyse gelınce gosterırım bensana benım motorun eksososunu:) bu arada motorda yakıo gercı ben senın motoru kulnadım kalıte kontrol yaptım 1-2-3 yaptım bı baktım 230 olmus yeter dedım emenaet motor nomaz nolmaz haaaaa bu arada gozun kalkmasın k5 aldım dıyee sısırırım gozunu allah kazasız belasız surmek nasıp etsın krdes bu arada sen yokken bız burada bos durmuyoz burda anlatmayayım yoksa kafayı yersın sonra bı ara tel ac bana senın eleman gununu gun edıyo burda ak kılmı ne var toyanda anlamadım olan bana oldu ıkı gundur motor a bınemıom toyandan bana dusmuyoo bı bakıom arada baska hatun var bı bakıom baska dedım en sonunda kask sız bın suna herkez benı zannedıyo benımn hatun cocukları alıp en sonun da anasını nevıne gıdecek valla
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Bu ayki dergi tasarımını koyarım MD'ye bi görsünler 222 magazin dergisindede sizi Keyifli sürüşler hepinize.
(Not: İnsan bi teşekkür eder ne biçim kankasınız siz yaa:( )
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız