Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sesginn'e k5 yaptık :D

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sesginn'e k5 yaptık :D
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:20    Mesaj konusu: sesginn'e k5 yaptık :D Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bülent,ertuğrul,sezgin ve ben.

sezgine esk.den k5 aldık hayırlı olsun isteriz Çok gülüyorum fotoların devamı gelecek.makina çok deli bozuk bişey 5. viteste lastik yakıyo Çok gülüyorum 3. viteste gazla kafaya geliyo daha ne olsun Çok gülüyorum allah kaza bela vermesin.bu ay 222 magazin dergisine de çıkıyoruz kısmetse 18 hazirandan sonra.bunlar aslında dergi fotoları.fotoların devamı gelecek inşallah.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı vede uğurlu olsun.. kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin Allahım.. Bravo

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ozi26
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Eskisehir

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Bravo yakında aranızdayım bende burak Gülümsüyorum
Başa dön
ozi26 Çevrimdışı ozi26 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozi26, alpiser, sağolun arkadaşlar.
oğuz biz çarşamba günü bursa yapçaz bekleriz senide Çok gülüyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun,kazasız belasız binesin inşallah Bravo
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sezgınnnnn babacım senın makınanın resmı bende var hayırlı olsun allah kaza bela vermesın duzceyede gelecen dıme yıyosa gelme Çok gülüyorum bu arada motoru kaca aldın demıcemmm Çok gülüyorum sadece pazarlıga benıde cagırsaydın belkı bı guzellık yaptırırdık beaa Çok gülüyorum aman bea Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Göz kırpıyorum
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayızlı ve uğurlu olsun Bravo Gülümsüyorum
cavusoglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Alkışlıyorum
Başa dön
cavusoglu Çevrimdışı cavusoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ruzgar2can
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 14.06.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sezgınnnnnnnnnnnnn
ne haber olan dadası ınsan bızı bırakıp eskısehırlere mı dıgıon kor olacası Gülümsüyorum
gıderkeen abı ben gıdıom der be ınsan ama neyse gelınce gosterırım bensana benım motorun eksososunu:) bu arada motorda yakıo gercı ben senın motoru kulnadım kalıte kontrol yaptım 1-2-3 yaptım bı baktım 230 olmus yeter dedım emenaet motor Gülümsüyorum nomaz nolmaz haaaaa bu arada gozun kalkmasın k5 aldım dıyee sısırırım gozunu Gülümsüyorum allah kazasız belasız surmek nasıp etsın krdes bu arada sen yokken bız burada bos durmuyoz burda anlatmayayım yoksa kafayı yersın sonra Gülümsüyorum bı ara tel ac bana senın eleman gununu gun edıyo burda ak kılmı ne var toyanda anlamadım olan bana oldu ıkı gundur motor a bınemıom toyandan bana dusmuyoo Gülümsüyorum bı bakıom arada baska hatun var bı bakıom baska dedım en sonunda kask sız bın suna herkez benı zannedıyo benımn hatun cocukları alıp en sonun da anasını nevıne gıdecek valla Ağlıyorum
Başa dön
ruzgar2can Çevrimdışı ruzgar2can Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kalphhirsizi
Üye
Üye

MesajTarih: 14.06.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Bu ayki dergi tasarımını koyarım MD'ye Gülümsüyorum bi görsünler 222 magazin dergisindede sizi Çok gülüyorumÇok gülüyorum Keyifli sürüşler hepinize. Gülümsüyorum
(Not: İnsan bi teşekkür eder ne biçim kankasınız siz yaa:(Üzgünüm )
Başa dön
kalphhirsizi Çevrimdışı kalphhirsizi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ege_umit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BiLiNmEyEn YeRdEn

MesajTarih: 14.06.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun kazasız belasız Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal