Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kenan Sofuoğlunun kariyeri ne olucak tamammı devammı...???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kenan Sofuoğlunun kariyeri ne olucak tamammı devammı...???

Kenan Sofuoğlunun kariyeri ne olucak tamammı devammı...???
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 14.06.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Kenan Sofuoğlunun kariyeri ne olucak tamammı devammı...??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bildiğiniz üzere arkadaşlar Sinan Sofuoğlu rahmetliyi kaybettikten sonra Kenan Sofuoğlu hafta sonundaki yarışını bırakarak Türkiye ye döndü, ama bundan sonrası hakkında hiç bir bilgim yok, ne olucak acaba tammı devammı...Buna bizim başımıza gelmemiş biri olarak yorum yapmamız ne kadar doğru olur bilinmez ama şahsen benim kardeşim yüksek düzey de bir yarışçı olsa ve bende bir motorsiklet kazasında vefat etsem kesinlikle kardeşim bilirdiki söylememe bile gerek yok benim için benim anıma kariyerinin zirvesine ulaşmak için elinden geleni yap diyeceğimi...

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 14.06.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabuso34, Kenanın Türkiyeye dönmesi olayından sonra nerdeyse 1 ay geçti ve Kenan yarışlara olduğu gibi devam ediyor zaten..Bu olayın üzerine daha büyük başarılar kazanacağım diyerek devam ediyor..Abilerinin vasiyetini gerçekleştirmek gibi yani..Bahattin ve Sinan çok yardım etti Kenan Sofuoğluna buralara kadar gelmesi için..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2008 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bak bunları bilmiyordum ToLGa kardeş iyi oldu bilgilendirdiğin için saol ama bu konuda bizim tv leride kınamam lazım Kenanın yarışlarını evden izlemek neredeyse imkansız kınıyorum...

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 14.06.2008 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, +1 Bravo
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 14.06.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenan abi nin yarın yarışı var.abisi bahattine sözü vardı ve bu sözünü yerine getirdi.bu vefat olayı onu tamam detirtemez,aksine detirdir.dikkat ettiyseniz kenan abinin yarıştığı her kask ta camının üstünde bahattin yazar.

bana kalırsa daha da hırslanmıştır
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 14.06.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarınki yarışta başarılar dilerim...allah yardımcısı olsun kazasız belasız...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 14.06.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabuso34 demiş ki:
Bak bunları bilmiyordum ToLGa kardeş iyi oldu bilgilendirdiğin için saol ama bu konuda bizim tv leride kınamam lazım Kenanın yarışlarını evden izlemek neredeyse imkansız kınıyorum...

Gerçekten çok haklısın bende lanet olsun diyorum yani..Türkiyeye kalırsa dünyada sadece tek bi spor var Futbol...Başka hangi dal da olursa olsun bi milli sporcumuz olsa adını bile duymayız..

Dar görüşlülük diyorum sadece..Daha fazla konuşursam ağır konuşucam..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2008 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah yardımcısı olsun inşallah balkonda görürüz daima

Başa dön
kenan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 14.06.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MERHABA
herkese iyi sohpetler
Acımız büyük büyük olduğu kadarda bizleri üzdü sinan kardeşimizin zamansız aramızdan ayrılması bizleri nekadar etkılediyse
kardeşi kenan ı nasıl etkılemıştır siz düşünün .
kenan kardeşim bugün almanyada sıralama lardaydı yarında yarışı var İnşallah başrılı olacak buna ben bir arkadaşı dostu olarak ayrıca fanatık bir hayranı olarak inanıyor ve güveniyorum
ayrıca kenan kardeşim şimdi daha azımlı daha inançlı yarışlara cıkmakta daha çok sebebivar çünkü Rahmetli Bahattın abiye verdiği söz ün yanında Şimdide Sinan kardeşimiz e verdiği sözvar
benım tanıdığım Kenan sofuoğlu sözünü tutacak ve başaracak
Kenan için çok zor gececek bir sezon bunu biliyoruz herşeyden önce çok zor günler gecirdiğini acısının çok oldunu biliyorum onun için Kenan kardeşimizin zamana ihtiyacı oldunu düşünüyorum Allah sabırversin
İnşallah buseneyı güzel birderceyle bitirim gelecek sezon fırtınlar esirecene eminim
Herzaman zoru başaran inaçlı ve güçlü bir yapısı olan kenan bunlarıda atlatıp yenıden kürsüde olacakır
arkadaşlar azcık zaman ihtiyac var zaman herşeyın ilacı
kenan ı desteklemeye devam

www.gurbetmotorculari.com

saygılarımla kenan saruhan
Başa dön
kenan Çevrimdışı kenan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 14.06.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenan, abicim bu ntv neden vermiyor kenan abinin yarışlarnı.

yada nerden izleyebiliriz ?
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçsede geçilsede her zaman yanındayız ama hiç şüphem yokki eski gücünü bize aratsın tam aksine şimdi dahada hırslı ve azimli olucaktır Allah yardımcısı olsun güç versin....

Başa dön
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 14.06.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabuso34, sadece motorune tam alışması lazım.

bir yarış ta 21. sıradan 5. sıra ya kadar yükselmiş
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bir yarış ta 21. sıradan 5. sıra ya kadar yükselmiş

İşte bu yüzden gururumuz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
kenan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 14.06.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım
malum kkenan kardeşimiz birincilik için koştursaydı veririlerdi şimdi gerilerde dıye kımse ilgilemıyor
Güzelim ülkemın halı işte bu yanı iyiyken herkse yalakalık ediiiyordu şimdi yok
bu işin cılvesi bak dergilerde bile cıkmaz oldu malesef ama hepsinin farkında kenan ilerde birgün kenan yıne şaiyonluğa oynucak ozaman ilgilenecekler
yurosport yada spk nın sitesinden izleyebilirsiniz
Başa dön
kenan Çevrimdışı kenan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten de tam dediğin gibi yüzleri kara çıkınca bizde onları görücez Öfkeliyim

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.33 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal