Herkeze merhaba.Bugün malüm üniversite sınavları vardı.(Bu arada bütün öğrenci arkadaşlara başarılar diliyorum.)Sınavdan sonra birkaç arkadaş buluşup Develiye cıvıklı yemeye gidedil dedik.Ve çıktık yola.
Benim dükkanın yannda Galip abiyi beklerken:
Eciyes Tekir yaylasına girerken ilk fotoğraf molası.
Tekir yaylasında yağmura yakalandık.Islanmadan geri dündük hacılar tarafından indik ve organize sanayiinin içinde Ankara yoluna çıktık ve küplü ilerisinsa shell tesislerinde nihayet zil çalan karnımızı doyurduk.(Allah kimseyi açlık ile terbiye etmesin)
Şimdi shell tesislerinde yakaladığımız kareler:
bu ben.
Metin tek kardeşim ve ben.
Metin tek doğan ve ismini şimdi hatırlamadığım Galip abimin yeğeni.(özür diliyorum yeğenden)
Güzel bir gezi oldu biraz km yaptık.Sitresleri sıfırladık.Başka gezilerdebuluşmak dileğiyle...
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1448 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 17.06.2008 - 12:54 Mesaj konusu:
bu havada o dağ neyin nasi valla arkadaşı servete benzettim saçlarıda uzatsa boy post aynı servet... allah birlikteliğinizi bozmasın...devamını bekleriz.... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız