Tarih: 16.06.2008 - 03:51 Mesaj konusu: Onlar erdi muradına, Darısı bekarlara (Bahattin&Sevcan)
Arkadaşlarımızın bu güzel gününde Tüm Motordelisi ailesi olarak bulunduk.. Çok güzel bir gece idi.. Damat yakışıklı, gelinimizde çok güzel idi..
Ve Eklemiş olduğum fotoğraflar ne yazıkki çok az.. (Düğün salonu Fotoğrafçıları tarafından makinam profesyonel bulundu, çekim yasağına takıldım )
Çaktırmadan çekebildiğim kareleri paylaşıyorum..
Allah bir yastıkta nice seneleri beraber yaşamanızı nasip etsin..
Tarih: 16.06.2008 - 03:57 Mesaj konusu:
Ellerine Emeğine Sağlıkkk FcPro Abiimm ... Profosyyonel Makina nın Dez Avantajlarından Biri Bu Gece Başımıza Gelendir Herhalde .. Sevcan Ablqam Ve ahattin Abime Ömür Boyu Mutluluklar Dilerim.... _________________ Emir ÖBGE İzmir/Karşıyaka KAF KAF DELİSİ
Tarih: 16.06.2008 - 04:16 Mesaj konusu: slm
Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum
_________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Tarih: 16.06.2008 - 06:49 Mesaj konusu:
bahattin kardeşim sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum...
Ancak konvoya katılabildim..oradaki eğlenceyide kaçırmak istemezdim ama malum benim işler...
Olsun yine birlikteyiz hem sende artık evliler kervanına dahil oldun.. _________________
Allah bir ömür boyu mutluluğu eksik etmesin...dertsiz,tasasız,bir ömür boyu sağlık dileklerimle... _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1386 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 16.06.2008 - 10:07 Mesaj konusu:
allah mesut etsin bir tastıkta kocaksın...biz o prosedürleri baya old atlatalı darısı bekarlara.... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Dec 17, 2006 Mesajlar: 142 Nereden: BiLiNmEyEn YeRdEn
Tarih: 16.06.2008 - 10:13 Mesaj konusu:
sizlere bi ömür boyu mutluluklar dilerim umarım hayatınız boyunca dert ve sıkıntı size uzak mutluluklar ve hayalleriniz hep yanınızda olsun _________________ ....ViZyOnA GiRdİK İyİ SeYiRLeR..!!!!
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız