ZX14 nickli Mustafa kardeşimizin daveti üzerine Turgutlu'ya ziyarete gittik.
Krallara layık bir sofra bizi karşıladı.
Villaların ortasında geniş bir alan, bir o kadar da büyük bir havıuz off offf offf.....
Nezih bir ortamda bizleri ağırladı
Mustafa kardeşimize ve sıcak kanlı ailesine bizlere göstermiş olduğu örnek misafirperverlik için ve tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.
Fazla söze ne gerek fotograflar anlatsın herşeyi.........
İşte nefis döner ve Mustafa kardeşimiz.
Tavuklarda mangalda sanki seslerini duyar gibiyim
Herkes yerini alsın
Rakılarda hazır (Kimse keşke içki falan olmasaydı diye yazmasın, herkes kendini biliyor )
Havuzun berraklığı da dayanılmaz güzeldi.
Sağlığınıza. Heytttt beeee
Nargileler de hazır...... Deymen keyfimize artık
FORDCU iş başında...
O da neee??? Birinin daha canı çekmiş
Meşhur Mustafa Usta ve Yaprak döneri
Orada neler oluyor????
Dayanılmaz demiştim. İnsana ters takla bile attırıyor
MEHMET TAN' da dayanamadı. (Allahtan havuzun iskelesi yoktu )
Biri bu adamı (FORDÇUYU) durdursun.
Mustafa arkadaşımızın Turgutlu merkezdeki nargile salonu. Fazla söze gerek yok şahane
Berhana birşeyler oldu. OnurKaraca'yı bulamayınca motorunun arkasına geçmiş
Yoruldu tabi biraz dondurma iyi gelir
Bu arada yemek bittikten sonra Mustafa Kardeşimiz bizler için Muhteşem bir de havai fişek gösterisi hazırlamış. Videosunu çektim en kısa zamanda yükleyeceğim.
Herkese teşekkürler
TO BE CONTINUED....... _________________ blackcatr6 olan nıck ım .....serkanciftci...... olarak degıstı....
Tarih: 16.06.2008 - 18:10 Mesaj konusu:
Serkan kardeşim ellerine sağlık biz o akşam yemekten içmekten foto falan çekemedik ama sen herşeyden fedakarlık yapıp bu güzel kareleri yakalamışsın ve ayrıca ben size teşekkür ederim ayağınıza yüreğinize sağlık beni kırmayıp hepiniz geldiniz sıcaklığınızlada tüm emeklerimizin karşılığını verdiniz Hakan başkanım Doktor murat abim Aziz başkanıma ve mehmet tan başkanımada ayrı bir teşekkür borçluyum organizasyonu onlar yaptı ve diğer arkadaşlarımızıda haberdar ettiler yani çok güzel bir geceydi teşekkürler. _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 16.06.2008 - 18:12 Mesaj konusu:
iyi bir gün ve gece olmuş tanıdık simaları görmek helede aziz oranı yeniden görmek beni çok sevindirdi aziz abi işler durgun gelme anladın sen onu .... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3733 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 16.06.2008 - 18:29 Mesaj konusu:
SerkanCiftci, elıne emegıne saglık super kareler.. ZX14, mustafa tekrar tesekkur ederız harıka bır gece gecırdık..en kısa zamanda sızı beklıyoruz _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
süper keyifli bir gece gecirdik.
mustafa kardeşimiz sağolsun herşeyi düşünmüş ve bizleri mükemmel bir şekilde agırladı.
En kısa zamanda iadeyi ziyaretini bekliyoruz (tabi önce bizim bir dişçiye gitmemiz lazım demi halil ) _________________ [img:c8b457390d]http://img260.imageshack.us/img260/4214/bekirys9.gif[/img:c8b457390d]
Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız