Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 125 gaz kesme

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 125 gaz kesme

cbr 125 gaz kesme

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cem_ali
Üye
Üye

Nereden: istanbul / anadolu

MesajTarih: 16.06.2008 - 22:34    Mesaj konusu: cbr 125 gaz kesme Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bugün makinayı biraz kastırdım 2.vites de redline girip gazı bırakmadam 3 e attım.debriajı bıraktıktan hemen sonra gazı kapatıp tekrar açarmışcasına motor öne silkeledi beni sonra düzeldi.

bu bahsettiklerim 2-3 sn içinde oldu,sizce sorun ne olabilir?

buarada gecenlerde zicirden ses geliyor diye servise gittim adam zincir ve dişli nin değişmesi gerektiğini söyledi,bununla ilgisi olabilirmi?motor 10.000 km de 4000 km dir kullanıyorum 2.de fa oldu aynışey...

tecrubeli arkadaşların yardımını bekliyorum. Saygılar....
Başa dön
cem_ali Çevrimdışı cem_ali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2008 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cem_ali, 10000 de dıslı degısmez servısını degıstır dıyorum sadece Ağlıyorum
lunaticman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 16.06.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motora kastın varsa birşey demem, ama yoksa da yazdığın gibi kullanıyorsan yazık ediyorsun. sorunun sadece sürüş tarzından kaynaklandığını düşünüyorum. ya da gerçek anlamda bir sorun varsa yakıt sisteminden bir de ateşlemeden olabilir.
Başa dön
lunaticman Çevrimdışı lunaticman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 16.06.2008 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lunaticman, ''motora kastın varsa birşey demem, ama yoksa da yazdığın gibi kullanıyorsan yazık ediyorsun. sorunun sadece sürüş tarzından kaynaklandığını düşünüyorum'' Bravo Alkışlıyorum

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cem_ali
Üye
Üye

MesajTarih: 16.06.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lunaticman demiş ki:
motora kastın varsa birşey demem, ama yoksa da yazdığın gibi kullanıyorsan yazık ediyorsun. sorunun sadece sürüş tarzından kaynaklandığını düşünüyorum. ya da gerçek anlamda bir sorun varsa yakıt sisteminden bir de ateşlemeden olabilir.

kimin motoruna kastı olabilirki ?
her zaman bu şekilde kullanmıyorum,çok nadir diyebilirim.ama ben her gaz açtığımda "acaba yinemi aynısı olacak" diye düşünmek takdir edersinizki hiç hoş değil.
Başa dön
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 17.06.2008 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zincirdende olabilir benim zincirde bitmiş 15000de daha 200ytl dediler takımına kalsın dedim
Başa dön
seenant Çevrimdışı seenant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 17.06.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer zincir uzun süre yağsız kaldıysa çok aşınmış olup gücü yere düzgün iletmeyebilir, hatta dişli kitlemesine dahi yol açabilir. Sorunun zincir dişli ise derhal değiştir derim, sonra motoru kurtaramazsın.

Debriyajı çok sert bıraksan da o kadar etkilemeyeceğini düşünüyorum.

Bir de karşıdan aşırı rüzgar geliyorsa anlık olarak motor fren yapmış gibi oluyor.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 17.06.2008 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım motoru kastırarak kullanırsan yazık edersin güzelim motora,benden söylemesi ben ön arka dişli ve zinciri 20 bin km de değiştirdim bu tamamen kullanıma ve yağlanmasına bağlı,

ayrıca böyle kasarsa motor egzantrik zinciri ve gergiside arıza yapabilir ve bu seni çok rahatsız eder rölantide acayip berbat bir vuruntu sesine sebeb oluyor,benim başlangıç motorum olduğu için egzantirik zinciri ve gergisini biraz zorlamışım o yüzden garanti kapsamında değişmişti.

daha sakin kullanmaya dikkat et ve fazla yüksek devirde vites değiştirmekten kaçınırsan motoruna daha uzun km ler sorunsuz kullanırsın...
Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 17.06.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merak etme o anda gazi fazla yemis olabilir
cem_ali
Üye
Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

irmese demiş ki:
merak etme o anda gazi fazla yemis olabilir

hocam nasıl oluyor bu durum biraz açıklarsan sevinirim...
Başa dön
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 17.06.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ßence ne oLur ne oLmaz diye dişLiLerine adam akıllı ßir servise götür ... ßir diğeri motoruna ßiraz daha fazla değer ver ßeßek gißidir onLar Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal