Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1000RR'ın cevabı!.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1000RR'ın cevabı!.....
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 17.06.2008 - 12:56    Mesaj konusu: 1000RR'ın cevabı!..... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu meşhur 1000RR'ın topiği açıldığından beri birçok kişi HONDA'ya kan kustu.Yok yağ eksiltiyormuş,yok çok sesli çalışıyormuş,yok kuş avlıyormuş,yok ördek çeviriyormuş... Gülümsüyorum Neyse HONDA böyle şeyleri duyup cevap vermiyecek bir firma değil.Bugün diğer 3 japonu satın alabilecek kadar büyük olan HONDA tabiiki bunları duyup araştırmasını yapmış arkadaşlar.Ve sonuç ''hiçbirşey yok''.......Ve honda da sonuç olarak bu kişisel sıkıntıların nedenıne SRAD-HAN'ın ve birkaç bilgili arkadaşında söylediği gibi yanlış RODAJ ve tavsiye edilmeyen YAĞ kullanımının neden olduğunu söylemiş....Birkez daha rodajın ne kadar önemli olduğunu anlamış oluyoruz böylece....
Şimdi bu konuda sizlere bende bir örnek vermek istiyorum.İsmini vermek istemiyorum ama benim akrabam olan kişi yıllardır X markanın bayiliğini yapmakta.Ve uzun yıllardır da şahsen motor üstündedir.Ayrıca DRAG lardan da birçoğunuz tanımaktasınız....Şimdi birkez dedim ki ......abi litrelik motor satıyorsun peki bunların rodajları hakkında tavsiyelerde bulunuyormusun...Veyahut yardımcı oluyormusun bu konuda bırçok kişi bilgisiz çünkü dedim...
CEVAP=Abicim ne rodajı allah aşkına.Rodaj modaj hikaye.Bunda açarsın kontağı 50-100 metre yürürsün sonra çevir gazı... Çok gülüyorum
Abi nasıl yani diyorum olurmu öyle şey falan ama dinleyen kim.Baktım düşünceler sabit...Çok şaşırdım ama mecbur sustum....Vay beee....dedim kendi kendime belkıde bunların rodajlarını fabrıkada tek tek anne şevkatıyle yapıyorlardır....Hem yakışıklı hem rodajlı...... Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Neyse en sonda Kenan SOFUOĞLU arkadaşımız medarı iftiarımız........1000RR ile bir uçak pilotuyla yarıştı.......Sonuç tabiiki Kenan'ın alıştığımız başarısı ve 1000RR ın ezici üstünlüğü oldu.....(Yarışmayı kaybeden İngiliz pilot Steve Jones ise daha önce F1 aracı ve motosiklet ile yarıştığını ve kazandığını, ancak burada kaybettiğini belirterek, Sofuoğlu için övgü dolu sözler sarf etti.)
Bu da 1000RR ın cevabı olsun arkadaşlar......Herkese sevgiler saygılar...... Bravo

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 17.06.2008 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

misillememi bu yakuzzza, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ekambayı..
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10, arkadaşım yazımı okursan mıssıleme şeklınde bır yorum yok.açıklama daha doğru tabır...Yıne şu topiği karıştırmayalım arkadaşlar herkes tarafsız varsa görüşünü bıldırsın....
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her yiğidin bi yoğurt yiyişi vardır.bu işler zevk meselesi.tamam honda güzel makina kalite ve sağlam buna diyecek laf yok.ama sevmiyorum arkadaşım sevmiyorum.yok işte sevmiyorum.sevemedim.yeni 1000rr da hiç hoşuma gitmiyor.at sahibine göre kişner gazı çeviren bilek sağlamsa her makina yürür.lafım tatlı su motorcularına gerçek üstadlara değil.honda teknolojiyi oldukça geriden takip eden bi marka.bu işin liderleri suzuki ve kawasakidir.
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi zevkler renkler tartışılmaz ama tasarım açısından 2008 1000 rr'ın burnuna kamyon çarpmış gibi duruyo. Beğenmedim
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk önce dış görünüşte biraz eleştiriler gelmişti ki bunların bazılarına bende katıldım şahsen ekzost ve plakalık far felan ama bir süre sonra baktım 1000rr ın gider aksanınada şiddettli eleştiriler gelmeye başladı ama buna inanmadım tabi HONDA yapmaz çünkü eminim bundan en azından kendim bizzat görmeden eleştiri yapmam Göz kırpıyorum ama kendini kaptıranlar oldu Şok oldum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
spawnem
Üye
Üye

Nereden: avcılar

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania demiş ki:
her yiğidin bi yoğurt yiyişi vardır.bu işler zevk meselesi.tamam honda güzel makina kalite ve sağlam buna diyecek laf yok.ama sevmiyorum arkadaşım sevmiyorum.yok işte sevmiyorum.sevemedim.yeni 1000rr da hiç hoşuma gitmiyor.at sahibine göre kişner gazı çeviren bilek sağlamsa her makina yürür.lafım tatlı su motorcularına gerçek üstadlara değil.honda teknolojiyi oldukça geriden takip eden bi marka.bu işin liderleri suzuki ve kawasakidir.

suzuki teknolojiyi takip ediyor dedin ya ben daha bişi diyemiyorum size.burada marka sevmek mesele değil evet haklısınız 2008 1000rr çirkin ötesi yok cok cirkin hemde.ama emin olunki en son teknoloji var üzerinde 175 kilo 178 beygir bundan daha iyi makine yok tank tokatlamayı engelleyen donanımı standart olarrak sunan ilk marka honda değilmidir.şimdi opsoyonel pakette abs fren sistemini 600rr uyduracak olan honda değilmidir.yanlıs anlamayın kimsenin avukatlığını yapmıyrum ama yersiz anlamsız eleştiilerde yapmayalım.
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania, çok komık bu eleştirin senin dostum.....HONDA'nın AR-GE yapısına-donanımına ve ayırdığı butçeye hıçbır japon yetışemez....Bunu ufak çocuklar bıle bılıyor artık senden öğren bence....Biraz araştırma yaparsan görürsün.Zaten bızım burdakı kısır dongulere gırmemızın tek nedenı bu...Araştırmadan kulaktan dolma bılgılerle konuşmak..... Beğenmedim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl 100 metre gidip gazı açarsın Şok oldum Şok oldum
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yav Honda'nında bir onuru var be busamania İstemiyorum yani mondiel daha iyi diyeceksiniz nerdeyse Çok gülüyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift, valla aynen öyle kardeş...Rodaj diye birşey yokmuş o X motorlar ıçın....Onlar sınıfının tek rodaj gerektırmeyen litrelik motorlarıymış..... Gülümsüyorum
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza,
Alıntı:

yanlış RODAJ ve tavsiye edilmeyen YAĞ kullanımının neden olduğunu söylemiş
ole bır solemıssınkı sankı HONDA bu konu ıle ılgılı acıklama yapmıs gıbı olmus...bu haberın kaynagını nerak edıyorum..
ıkıncısıde yukselısı ve ıstanbuldakı honda otosever ın servıs mudurlerıyle gorustum..konu ıle ılgılı hondanın hala arastırma ıcerısınde oldugu ve hıc bır acıklamanın yapılmadıgı belırtıldı...

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OnurKaraca, sana haber verirler o zaman.....
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Re: 1000RR'ın cevabı!..... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza demiş ki:
arkadaşlar.Ve sonuç ''hiçbirşey yok''....... söylediği gibi yanlış RODAJ ve tavsiye edilmeyen YAĞ kullanımının neden olduğunu söylemiş....Birkez daha rodajın ne kadar önemli olduğunu anlamış oluyoruz böylece....

demekki honda servislerinde yanlış yağ koymuşlar... Şok oldum
bu arada şikayeti olanlar dünkü değil yıllarını veren kullanıcılar.dünün bebeleri değil yani.
neyse umarım dediğiniz yada dedikleri gibidir...ilerde daha net öğreneceğiz durumu. Bravo
umarım sorun ve problemler bukadardır da arkadaş ve dostlarımız sorunsuzca çözerler durumu... Bravo

peki bi soru da ben sorayım o halde;
1000 rodaj serviste yapılmıyormu ?
bu demek oluyorki serviste yanlış yağ koymuşlar,ÖYLEMİDİR....... İyi fikir
çünkü bahsi geçen problemlerdeki aletler 1000 ile 2500 km yapmış makineler... Bravo
malum topik dediğiniz topikte yabancı linkler var,tıklar görür okursunuz durumları... Bravo Bravo Bravo
herzmn dediğim gibi,koskocaman honda bukadar basit hata yapmaz,
yapsa bile hemen düzeltmek onun ismine ve şanına yakışan olacaktır...
umarımda problem varsa gerçektende bir an evvel düzelir.
haa dediğiniz gibi problem yoksa sorun da yoktur... Bravo

OnurKaraca demiş ki:
ole bır solemıssınkı sankı HONDA bu konu ıle ılgılı acıklama yapmıs gıbı olmus...bu haberın kaynagını nerak edıyorum..
ıkıncısıde yukselısı ve ıstanbuldakı honda otosever ın servıs mudurlerıyle gorustum..konu ıle ılgılı hondanın hala arastırma ıcerısınde oldugu ve hıc bır acıklamanın yapılmadıgı belırtıldı...
bu konuda bir bilenin ve araştırma yapan birini görmek gerçekten de süper... Bravo Bravo Bravo
en kısa zmn da açıklama yapacağını bekliyoruz hondanın bu polemikler konusunda... Bravo Bravo Bravo

En son ekamba tarafından 17.06.2008 - 13:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, kım acıklama yapmıs umut kaynak ?

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal