Tarih: 17.06.2008 - 13:17 Mesaj konusu: motor seçimi yardım
Daha önce bisikletle yemedeğim halt kalmadı. Ancak anadolu yakasına taşınıyorum ve işim Şişlide. O nedenle kendime motor almak istiyorum.
Boyum 1.90 ve 110 kiloyum. Ancak chopper racing naked ya da scooter değil enduro-touring tarzı bir motor istiyorum. Arkadaşlarımın söylediği DL650 Vstrom. Bu konuda görüşleriniz nedir. İlk motor için çok mu fazla gelir. Ancak Honda da 2. ve 3. seviye eğitimlerden sonra motor alacağım. Ne dersiniz hangi motorları önerirsiniz.
DL650 Vstrom diyor yaa şakamısın sen bisiklete benzermi motorsiklet kullanmak hele hele böle bi motor kullanmak....Sence mantıklımı bu???? _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Tarih: 17.06.2008 - 14:02 Mesaj konusu:
Kelalper, al kardeşim v-strom seviyeli bir egitimin ardından rahatlıkla kullanabilirsin 650cc olması sartı ile uyar _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 472 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 17.06.2008 - 16:16 Mesaj konusu:
neuremencer demiş ki:
Kelalper, al kardeşim v-strom seviyeli bir egitimin ardından rahatlıka kullanabilirsin 650cc olması sartı ile uyar
Aynen Katılıyorum İyi bir Eğitimini Al Ondan Sonra Birşeycik Olmaz Sende Bendensin Bu ARada 190 boy 105 Kiloyum bende _________________ Dünya'da Roma Türkiye'de SOMA!.
Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Ben tabii ki bisikletle motoru kıyaslamıyorum.
Eğitimini ve ehliyetini almadan tabii ki motorsiklet üzerine binmeyeceğim. Cehal cepken adam değiliz hemen alalım boş alanda iki tur atalım ondan sonra ben oldum diyerek yollara çıkalım. Honda da 2. seviye ve 3. seviye eğitimlerini kesin olarak alacağım balayından döndükten sonra. Daha sonra ehliyet kursuna gireceğim o arada motorumu alıp ehliyet kursunda da motorumla eğitim alacağım eğer ciddi eğitim veriliyorsa.
Tarz olarak racing daha çok hoşuma gidiyor ancak ben onun üzerinde bir yere pul olurum ayrıca eşimle beraber uzun yolculuklarada çıkmak istiyoruz. O nedenle Vstrom istiyorum zaten.
Aradağım fiyatlara Vstrom bulamazsam o zamanda BMW F650 GS düşünüyorum. İlk motorum olacağı için en fazla 8-9000 ytl civarında bir bütçe ayırdım. Daha sonra 0 bir motor alacağım.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız