Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motor seçimi yardım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motor seçimi yardım

motor seçimi yardım
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Kelalper
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:17    Mesaj konusu: motor seçimi yardım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce bisikletle yemedeğim halt kalmadı. Ancak anadolu yakasına taşınıyorum ve işim Şişlide. O nedenle kendime motor almak istiyorum.
Boyum 1.90 ve 110 kiloyum. Ancak chopper racing naked ya da scooter değil enduro-touring tarzı bir motor istiyorum. Arkadaşlarımın söylediği DL650 Vstrom. Bu konuda görüşleriniz nedir. İlk motor için çok mu fazla gelir. Ancak Honda da 2. ve 3. seviye eğitimlerden sonra motor alacağım. Ne dersiniz hangi motorları önerirsiniz.
Başa dön
Kelalper Çevrimdışı Kelalper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondadan eğitim alacaksan neden olmasın İyi fikir Gülümsüyorum
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence şimdilik bisikletle idare et Bravo

DL650 Vstrom diyor yaa şakamısın sen bisiklete benzermi motorsiklet kullanmak hele hele böle bi motor kullanmak....Sence mantıklımı bu????

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kelalper, al kardeşim v-strom seviyeli bir egitimin ardından rahatlıkla kullanabilirsin 650cc olması sartı ile uyar Bravo
Lagdo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yani senin gibi adama çok fazla gelmez gibi duruyo ilk motor için. Dikkatli kullanırsan bişey olmaz. V-storm bencede ideal motor.
Başa dön
Lagdo Çevrimdışı Lagdo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer demiş ki:
Kelalper, al kardeşim v-strom seviyeli bir egitimin ardından rahatlıka kullanabilirsin 650cc olması sartı ile uyar Bravo

Aynen Katılıyorum İyi bir Eğitimini Al Ondan Sonra Birşeycik Olmaz Gülümsüyorum Sende Bendensin Bu ARada 190 boy 105 Kiloyum bende Çok gülüyorum

21 Gram Mix Tape

Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
r1delisi_42
Üye
Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egitim şart Bravo
Başa dön
r1delisi_42 Çevrimdışı r1delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

max_49, kardeşim eğitim alcakmış ya
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DL650 bısıklete benzemez gaza gerir olur gıdersın bence bısıklete devam
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 17.06.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dl 650 vstorm süperde sen onu sürebılecek kadar süper mısın.. bısıklet demıssın ondan sordum sakın yanlıs anlasılmasın...
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kelalper
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Ben tabii ki bisikletle motoru kıyaslamıyorum.
Eğitimini ve ehliyetini almadan tabii ki motorsiklet üzerine binmeyeceğim. Cehal cepken adam değiliz hemen alalım boş alanda iki tur atalım ondan sonra ben oldum diyerek yollara çıkalım. Honda da 2. seviye ve 3. seviye eğitimlerini kesin olarak alacağım balayından döndükten sonra. Daha sonra ehliyet kursuna gireceğim o arada motorumu alıp ehliyet kursunda da motorumla eğitim alacağım eğer ciddi eğitim veriliyorsa.
Tarz olarak racing daha çok hoşuma gidiyor ancak ben onun üzerinde bir yere pul olurum ayrıca eşimle beraber uzun yolculuklarada çıkmak istiyoruz. O nedenle Vstrom istiyorum zaten.
Başa dön
Kelalper Çevrimdışı Kelalper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 18.06.2008 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

v strom al Bravo
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Kelalper
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aradağım fiyatlara Vstrom bulamazsam o zamanda BMW F650 GS düşünüyorum. İlk motorum olacağı için en fazla 8-9000 ytl civarında bir bütçe ayırdım. Daha sonra 0 bir motor alacağım.
Başa dön
tolga_kyc_48
Üye
Üye

Nereden: muğla/köyceğiz

MesajTarih: 20.07.2008 - 02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

v-strom güzel ama eğitim şart...
tolga_kyc_48 Çevrimdışı tolga_kyc_48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tufan72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.07.2008 - 02:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç bişey olmaz al kardeşim iyi motor.
Bu sitede kaç kişi iyi bir eğitim alıp ondan sonra motor almış da laf ediyor anlamadım...
Başa dön
tufan72 Çevrimdışı tufan72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal