merhaba arkadaslar cbf 150 mı sattım sımdı bıraz daha cıtayı yukselteyım dıyorum keseme gore cbf 250 uygun ancak kymco venox da sekıl ıtıbarı ve saglamlıgı ıle gozumu boyuyor!sımdı sorunlarım gelecek sene bu zamanlar motoru buyutmek ısteyecegım kesın,sımdı venox cbf 250 ye gore cok mu zor satılır!saglamlıgı gıdısı nasıldır?agustos gıbı bı tatıl dusunuyorum 1 artcıyla bırlıkte venox yorarmı uzun yolda sısermı?kullanan tecrubesı olan arkadaslardan yardım ıstıyorum!saygılar
Hondayı tavsiye ve tercih ederim hem anında satarsın hemde istediğin performansı alırsın şimdiden hayırlı uğurlu olsun _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Tarih: 17.06.2008 - 14:04 Mesaj konusu:
Honda tavsiyem olur _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
ceynir, ne oldu cbf 150 ın satmıssın hanı guzeldı nıye sattın bak ımzamı oku gozun gonlun acılsın ama ınankı sasırmadım satmıs olmana _________________ 250 R HYOSUNG
Raymone, oncelıkle arkadasım kymco nun ne kadar saglam bı motor olup olmadıgını bılıyormusun onu merak edıyorum cok fazla bılınmez marka olarak ama honda yamaha kadar saglam bır motordur,EROLL88, erol kardesım bende senın gıbı motorumun cc sını yukseltmeye karar verdım cbf 150 den cbf 250 ye gecmeye karar istiyorum,çünkü az gelmeye basladı ılanı verdıgımın 2. haftası 2750 ytl ye sattım.sen 2 aydır tutuyosun nette tık yok gordugumuz gıbı!Honda 10 sene sonra yıne hondadır ama tvs 10 sene once suzukı tvs ıdı,artık degıl!arkadaslar forumu kırletmeden sadece ve sadece motorları bılenlerın tecrubesı olanların dusuncelerını ogrenmek ıstıyorum!buradan bılgı almak ıstıyorum tepki degıl,forumu chat sayfasına cevırmeyelım
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2246 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 18.06.2008 - 08:57 Mesaj konusu:
ne sen sordun ne de ben okudum bu topiği HONDAAAA 6 senedir activa kullanıyorum hiç mi bi sorun çıkarmaz ya _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1572 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 21.06.2008 - 15:37 Mesaj konusu:
ceynir, Bende herkes gibi honda diyorum,hem bak bir kişi bile dememiş kymco al diye HONDA _________________ Asfalt Yollar ßeni ßekler,Yaparım ßen TekTeker
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız