Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - honda-kymco hangısıı??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

honda-kymco hangısıı??

honda-kymco hangısıı??
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ceynir
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.06.2008 - 13:58    Mesaj konusu: honda-kymco hangısıı?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaslar cbf 150 mı sattım sımdı bıraz daha cıtayı yukselteyım dıyorum keseme gore cbf 250 uygun ancak kymco venox da sekıl ıtıbarı ve saglamlıgı ıle gozumu boyuyor!sımdı sorunlarım gelecek sene bu zamanlar motoru buyutmek ısteyecegım kesın,sımdı venox cbf 250 ye gore cok mu zor satılır!saglamlıgı gıdısı nasıldır?agustos gıbı bı tatıl dusunuyorum 1 artcıyla bırlıkte venox yorarmı uzun yolda sısermı?kullanan tecrubesı olan arkadaslardan yardım ıstıyorum!saygılar
Başa dön
ceynir Çevrimdışı ceynir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pek bilgim yok ama satışta zor satarsın onu biliyorum
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hondayı tavsiye ve tercih ederim hem anında satarsın hemde istediğin performansı alırsın şimdiden hayırlı uğurlu olsun

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda tavsiyem olur Bravo
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ceynir, ne oldu cbf 150 ın satmıssın hanı guzeldı nıye sattın bak ımzamı oku gozun gonlun acılsın ama ınankı sasırmadım satmıs olmana
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 17.06.2008 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kymco'yu boşver honda'ya devam et Bravo
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bi Honda'yla Kymco'yu Karşılaştırmadığınız Kalmıştı Onuda Başardınız Daha Nediyim? Sinirlendim Sinirlendim

21 Gram Mix Tape

Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 17.06.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sorman hata Tabiki kymco Çok gülüyorumÇok gülüyorum şaka şaka TABİKİ HONDA
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.06.2008 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Raymone, oncelıkle arkadasım kymco nun ne kadar saglam bı motor olup olmadıgını bılıyormusun onu merak edıyorum cok fazla bılınmez marka olarak ama honda yamaha kadar saglam bır motordur,EROLL88, erol kardesım bende senın gıbı motorumun cc sını yukseltmeye karar verdım cbf 150 den cbf 250 ye gecmeye karar istiyorum,çünkü az gelmeye basladı ılanı verdıgımın 2. haftası 2750 ytl ye sattım.sen 2 aydır tutuyosun nette tık yok gordugumuz gıbı!Honda 10 sene sonra yıne hondadır ama tvs 10 sene once suzukı tvs ıdı,artık degıl!arkadaslar forumu kırletmeden sadece ve sadece motorları bılenlerın tecrubesı olanların dusuncelerını ogrenmek ıstıyorum!buradan bılgı almak ıstıyorum tepki degıl,forumu chat sayfasına cevırmeyelım Öfkeliyim
Başa dön
ceynir Çevrimdışı ceynir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 18.06.2008 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki HONDA sorman hataa.. Gülümsüyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 18.06.2008 - 02:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan Alkışlıyorum hatalı soru
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 18.06.2008 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne sen sordun ne de ben okudum bu topiği Çok gülüyorum HONDAAAA Çok gülüyorum 6 senedir activa kullanıyorum hiç mi bi sorun çıkarmaz ya Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 18.06.2008 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda tabiki Bravo
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
modelxl
Üye
Üye

MesajTarih: 21.06.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda
Başa dön
modelxl Çevrimdışı modelxl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 21.06.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ceynir, Bende herkes gibi honda diyorum,hem bak bir kişi bile dememiş kymco al diye HONDA Bravo

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal