Tarih: 17.06.2008 - 19:26 Mesaj konusu: bunların hangisi iyi
slm arkadaşlar motorumu satmak istiyorum yeni bi 600 lük makina arıyorum önce araştırıyorum iyisi temiz ve sorunsuz olanları bulmam lazım...teknik özellik ve kullanıp rahatlığı acısından hangisi iyidir..99 veya 2001 r6 mı,2000 model zx6r mı,yada kawasaki er 6n tabi er6 racing tarzı deil ama zok güzel duruyo fiyatıda uygun yorumlar sizin bekliyorum _________________ Beklenen Gün Gelecekse,Çekilen Çile Kutsaldır!..
gönlüne hangisi yatarsa onu al derim başkasının fikirlerinden sanane onlar sürmeyecek ya motorunu _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 17.06.2008 - 20:50 Mesaj konusu:
99 R6 lardan uzak dur ne alırsan al! sebebini sitede arastır kardesim o modellerin hepsinin makinası ele alındı!! kaldıki yılda 10bin yapsa suanda 80-90bin yapacak bir makina tr deki bakım sartları malum parayı sokağa atmaktan baska bişey olmaz! okadar eski race almaya kalkma derim sağlam bişey bulman mucize gibi bişey olur!! ha ilaki alacaksan kawa al!! ayrıca 99 modeldeki sorun 2000 de giderildi ancak bazı 99lar ruhsatta 2000 geciyor yani anlamak mümküm değil!uzak durmak gerek! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 17.06.2008 - 20:52 Mesaj konusu:
zx6r almanda fayda var _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 18.06.2008 - 18:30 Mesaj konusu:
er 6 al derim yeni hiç olmazsa _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 18.06.2008 - 18:46 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, biraz daha araştır dostum garibanracing, kardeşim al bi 99-2000 R6 bak keyfine ama tanıdığın sağlam bi motor olsun eski model kavalara sakın yaklaşma alacağın en eski model 2003 olsun.hayırlısı bakalım,gönlüne göre olur inşallah. _________________
teşkürler gençlik benimde er6 modeli yüksek oldugu için kafama yatıyo birazda ekonomik gibi... _________________ Beklenen Gün Gelecekse,Çekilen Çile Kutsaldır!..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız